Lancia Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Naleteh na ovo, samo da potvrdim da je odlicna, sigurno ne znam dal je najbolja u Bgd-u.
Milošica Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 On 12.8.2022. at 19:52, Profesionalac said: Angry monk, ako nije kasno Hvala. Vrhunski je bilo. 1
Profesionalac Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 7 minutes ago, Milošica said: Hvala. Vrhunski je bilo. Nema našta, drago mi je da je preporuka bila uspešna! 1
napadaj Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Picerija Emma - meh, nisam oduševljen, a cene su baš jake Giovanni's Pizzeria - ovo je već odlično, baš mi se dopalo sve što sam uzeo odatle All Italian BG u Kondinoj - fenomenalno mesto, cene smešne u poređenju sa konkurencijom, a pice, paste i rižota su sjajni U poslednje vreme sam nekoliko puta bio u restoranu Vuk, tamo je i ukusno i brza je posluga i cene su razumne. A za mesište Šabački slatinac na Trošarini, gde radi jedan stariji konobar koji mi je verovatno omiljeni u Beogradu. 3
*edited by mod Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 55 minutes ago, napadaj said: Picerija Emma - meh, nisam oduševljen, a cene su baš jake Giovanni's Pizzeria - ovo je već odlično, baš mi se dopalo sve što sam uzeo odatle All Italian BG u Kondinoj - fenomenalno mesto, cene smešne u poređenju sa konkurencijom, a pice, paste i rižota su sjajni U poslednje vreme sam nekoliko puta bio u restoranu Vuk, tamo je i ukusno i brza je posluga i cene su razumne. A za mesište Šabački slatinac na Trošarini, gde radi jedan stariji konobar koji mi je verovatno omiljeni u Beogradu. Svrati i u Pietru. Po meni su oni, Giovanni i Majstor&Margarita sveto trojstvo pice u Beogradu. A i skoro im je pica majstor pokidao u Napulju i u konkurenciji sa Italijanima uzeo prvo u konkurenciji Margarita i Marinara. 1
Milosh76 Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 11 minutes ago, *edited by mod said: skoro im je pica majstor pokidao u Napulju ciji pica majstor? Pietrin?
Milošica Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 (edited) 23 minutes ago, *edited by mod said: Svrati i u Pietru. Po meni su oni, Giovanni i Majstor&Margarita sveto trojstvo pice u Beogradu. A i skoro im je pica majstor pokidao u Napulju i u konkurenciji sa Italijanima uzeo prvo u konkurenciji Margarita i Marinara. A Trattoria Campania? Nisam jeo skoro, ali pre ranije je bilo odlicno. @Milosh76 Da. Edited September 3, 2022 by Milošica 1
*edited by mod Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 26 minutes ago, Milosh76 said: ciji pica majstor? Pietrin? Da, da Pietrin. 1
Milosh76 Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Taman kad mi sestric dodje u oktobru, on obozava pice i to bas Margaritu Hvala za nenamernu preporuku
*edited by mod Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 6 minutes ago, Milosh76 said: Taman kad mi sestric dodje u oktobru, on obozava pice i to bas Margaritu Hvala za nenamernu preporuku Nema na čemu. To su ti prve tri na meniju. Marinara, Margarita i Margarita sa buffalom. Nakon više probanja moram da priznam da je ova jeftinija Margarita bolja od ove sa buffalom. 1
Milosh76 Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Bio u "Majstoru i Margariti".. odlicna pica zaista.
foto Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 9 hours ago, napadaj said: A za mesište Šabački slatinac na Trošarini, gde radi jedan stariji konobar koji mi je verovatno omiljeni u Beogradu. nisam bio minimum 5 godina. ako je kafana i dalje savrsena pomogao si mi mnOOOOgo. da li su crevca jos uvek najbolja u gradu i okolini? ne pale mi se kola ako ne vredi cimanja.
napadaj Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Nismo jeli crevca, ali smo uzeli mešano meso i brizle i nema greške. 1
Recommended Posts