napadaj Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ručao danas u Mornaru - riblja čorba i šnicle šarana. Meh, dosta mesa, ali mi se ne sviđa kako je spremljeno. Čorba nije ljuta, a šnicle nisu pohovane, nego pečene i to nedovoljno.
Delija67 Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Jel i Drpano na odmoru ili su zatvorili radnju? Prijelo mi se danas nesto od njih i deluje napusteno. Usput sam hteo i da popijem neki slatki otrov i nigde nema Pepsija, pa sam morao koka kolu.
renne Posted August 6, 2022 Author Posted August 6, 2022 2 hours ago, zorglub said: Trigerovala me džiga, gde je taj Deki? PS: koja/čija džiga? Deki je preko puta carine, teleća Inače, ne rade nedeljom nikada, čisto da se ne zaputite
johan nagel Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 28 minutes ago, Delija67 said: Jel i Drpano na odmoru ili su zatvorili radnju? Prijelo mi se danas nesto od njih i deluje napusteno. Usput sam hteo i da popijem neki slatki otrov i nigde nema Pepsija, pa sam morao koka kolu. Они већ неко време не раде тако да делује да су затворили, што ме баш чуди јер није изгледало да им лоше иде. +1 за пепсачу, нестала преко ноћи буквално, ретко где може да се нађе, не знам која је то прича.
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 4 minutes ago, johan nagel said: Они већ неко време не раде тако да делује да су затворили, што ме баш чуди јер није изгледало да им лоше иде. pričao sam sa njima pre par meseci i kukali su kako im teško ide, morali su da poskupe al nisu smeli jer tamo cene diktira šiš, a oni nisu mogli sa njima da se utrkuju i svaki put je bio jedan čovek manje u lokalu(od radnika). krenuli su sa četvoricom da bi ih u poslednjoj fazi bilo dvoje a imali su najbolji pomfrit u gradu rip drpano 1
nenad Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 15 minutes ago, johan nagel said: Они већ неко време не раде тако да делује да су затворили, што ме баш чуди јер није изгледало да им лоше иде. +1 за пепсачу, нестала преко ноћи буквално, ретко где може да се нађе, не знам која је то прича. pepsi menja distributera, sad ce to da radi knjdzaz, pa je zato verovatno zastoj. 2
Ptica trkacica Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Just now, nenad said: pepsi menja distributera, sad ce to da radi knjdzaz, pa je zato verovatno zastoj. A zato je to. Dobro si nam rekao. Nema nigde ni Mirinde, a ja se pitam zašto.
johan nagel Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Има у Аману рецимо ал по Максијима и овако продавницама/трафикама мрка капа.
Ptica trkacica Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Maksi i Idea njet već jedno dve nedelje otprilike. Možda su Amanu ostale zalihe.
*edited by mod Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Aman ima najrandom stvari ikada. Ponekada deluje da im nabavka zavisi od zaplene sa carine. Ne bi me čudilo da prodaju Pepsi sa Islanda i Bugarsku koka kolu. 2
napadaj Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Knjaz ima neki zastoj u distribuciji, pre nekoliko dana nismo mogli da naručimo male staklene kisele koje redovno uzimamo za kancelariju kod dobavljača sa kojim sarađujemo, pa smo uzeli staklenu kiselu Rosu 0.33l Možda zato nema ni Pepsija.
Recommended Posts