August 5, 20222 yr Odlican je Dragan, ali kumsov komentar je legitiman, nema potrebe skakati. Brizle su fenomenalne, meni se i ovcija pljeskavica jako dopala. Edited August 5, 20222 yr by Milošica
August 5, 20222 yr Aj i ja da dolijem ulje... Škembići u saftu, dobri ali ne i odlični, jeo mnogo puta bolje. Ovčije kobasice zato kidaju mada su i obične sasvim solidne. Kod Dragana naravno.
August 5, 20222 yr 20 hours ago, Frank Pembleton said: Komisija se organizuje da ide na degistaciju Kod Dragana ....shiit has hit the fan. Oću i ja u komisiju, mada ne jedem meso Spreman sam da se ogrešim
August 5, 20222 yr 4 minutes ago, April said: Oću i ja u komisiju, mada ne jedem meso Spreman sam da se ogrešim član komisije za salate i desert
August 5, 20222 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: član komisije za salate i desert mozda je covek hteo brizle ili skembice, a ti tako. :(
August 5, 20222 yr 6 minutes ago, nenad said: mozda je covek hteo brizle ili skembice, a ti tako. :( samo me podseti, jesu brizle i škembići voće ili povrće?
August 5, 20222 yr Just now, renne said: Kod Dekija je najbolja džigerica, pa su sudžukice Sudzukice nisam jeo, kod Savcica su mi npr. odlicne, a dziga kod Dekija kida. Cak su promenili nacin spremanja u odnosu na pre neke dve godine, ali je i dalje odlicna.
August 6, 20222 yr Author Ko je namerio Код Драгана ovih dana, na godišnjem su do daljnjeg Javljam kad otvore