Milošica Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 (edited) Odlican je Dragan, ali kumsov komentar je legitiman, nema potrebe skakati. Brizle su fenomenalne, meni se i ovcija pljeskavica jako dopala. Edited August 5, 2022 by Milošica
Barti66 Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Aj i ja da dolijem ulje... Škembići u saftu, dobri ali ne i odlični, jeo mnogo puta bolje. Ovčije kobasice zato kidaju mada su i obične sasvim solidne. Kod Dragana naravno.
April Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 20 hours ago, Frank Pembleton said: Komisija se organizuje da ide na degistaciju Kod Dragana ....shiit has hit the fan. Oću i ja u komisiju, mada ne jedem meso Spreman sam da se ogrešim
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 4 minutes ago, April said: Oću i ja u komisiju, mada ne jedem meso Spreman sam da se ogrešim član komisije za salate i desert
nenad Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: član komisije za salate i desert mozda je covek hteo brizle ili skembice, a ti tako. :( 1
igoraki Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 6 minutes ago, nenad said: mozda je covek hteo brizle ili skembice, a ti tako. :( samo me podseti, jesu brizle i škembići voće ili povrće?
Milošica Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 I kod Dekija su super brizle, bar su bile kada sam poslednji put jeo.
renne Posted August 5, 2022 Author Posted August 5, 2022 Kod Dekija je najbolja džigerica, pa su sudžukice 1 1
igoraki Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 7 minutes ago, renne said: voće naravno ok, ja ću onda jedan smoothie od škembića
Milošica Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Just now, renne said: Kod Dekija je najbolja džigerica, pa su sudžukice Sudzukice nisam jeo, kod Savcica su mi npr. odlicne, a dziga kod Dekija kida. Cak su promenili nacin spremanja u odnosu na pre neke dve godine, ali je i dalje odlicna.
Frank Pembleton Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Ponedeljak tačno u podne.....shiit has hit the fan. 1
renne Posted August 6, 2022 Author Posted August 6, 2022 Ko je namerio Код Драгана ovih dana, na godišnjem su do daljnjeg Javljam kad otvore 1
Recommended Posts