Popular Post maheem Posted February 2, 2022 Popular Post Share Posted February 2, 2022 Vučić: Ubedio sam Novaka da se vakciniše 2 12 2 Link to comment
Mil@n Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 3 minutes ago, Meazza said: S diktatorom. Tajming. Izbori. Kampanja. Naravno da ne mogu da ti oponiram, samo, do izbora će se zaboraviti da su se i videli. Imalo bi smisla tipa neko kratko vreme pre, smisla u pogledu da će preko njega da namakne neki glas. Videćemo nastup obojice i kako će sve da predstave. Link to comment
duda Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 hm, možda mora da dogovori pelcovanje ali kontam, ne mora se zbog toga baš do predsednika jbmu šalu na stranu, ovo mu baš nije trebalo ono jes da bih volela da vidim šta ima u glavi kojoj bi ovaj susret opredelio za koga će da glasa Link to comment
James Marshall Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Ma ide Nole da ga ubjeđuje da se povuče sa vlasti 1 4 Link to comment
Ras Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 1 hour ago, Poludziber said: Konacno da se i zvanicno ukljuci u kampanju To, Vučko! 1 Link to comment
Lancia Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 1 minute ago, James Marshall said: Ma ide Nole da ga ubjeđuje da se povuče sa vlasti Tacno ce da ga uceni, 'Ja cu da se bocnem, ako ti sidjes s vlasti' jepse Djejmse. 1 1 Link to comment
Time Crisis Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 6 minutes ago, maheem said: Vučić: Ubedio sam Novaka da se vakciniše Red bi bio da bude i od njega neka korist, i ćorava koka ubode nekad zrno Link to comment
James Marshall Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Just now, Lancia said: Tacno ce da ga uceni, 'Ja cu da se kandidujem, ako ti ne sidjes s vlasti' jepse Djejmse. Realnija varijanta, ali opet nerealna nažalost Link to comment
Ros Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 22 minutes ago, Mil@n said: Nema šta nemoj, nije ništa čudno da se najbolji naš sportiska ikada sretne sa predsednikom. Sad, kakav je tip razgovora, o čemu će, ima li kakvih dilova, to teško da ćemo znati, jel? Verovatno će posle sastanka israti neke floskule i stereotipe i to je to. sa slobom se nijedan sportista nije sretao!!!! oh, wait... i o cemu su pricali novak i vucic sutra? Link to comment
cedo Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 10 minutes ago, maheem said: Vučić: Ubedio sam Novaka da se vakciniše ja tigar, ti tigar ... ti najbolji, srbija najbolja ... ko ce to slusati 1 Link to comment
Meazza Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 22 minutes ago, Mil@n said: Nema šta nemoj, nije ništa čudno da se najbolji naš sportiska ikada sretne sa predsednikom. I nije poenta da li je to cudno ili ne, nije ni meni cudno. Poenta je da li je morao da se srece s njim ili nije. Ako nije (a nije), onda je to njegov izbor i to je ono sto je problem. Link to comment
Ras Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 (edited) 2 minutes ago, Ros said: i o cemu su pricali novak i vucic sutra? Verujem da je Đoković obavio neke razgovore u CG, pa će sada da raportira. Edit: Ili Srbija prosto dobija GS turnir. Mislim da imamo obezbeđena prva dva nosioca. Edited February 2, 2022 by Ras Link to comment
maheem Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Novakovo hodočašće. Nerealno je da ga nije ranije zvao na prijem, ipak je no.1 u tenisu i nacionalno blago. Verovatno ga je i zvao al Novak bio zauzet. Pohvaliće precednika za rešavanje velikih ekoloških problema. Link to comment
Lancia Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Da, evo pisu i Spanci, Djokovic doneo koalu Vucicu na poklon. 2 Link to comment
maheem Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Hoće li odigrati partiju ping ponga? Link to comment
Recommended Posts