Popular Post Amos Posted February 15, 2022 Popular Post Posted February 15, 2022 Kod mene recimo nema mržnje, voli čovek taj milje, prija mu, sve ok. Mržnja se javlja kad mi neko negira ono što svi vidimo očima. I to po metodu branjenja na nivou jednog Slobe ili Tita. Nije ni čudo da su toliko vladali ljudima koji toliko mogu da lažu sebe. 20
SNARC Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 @Redoran Sta mislis, kako se i zasto desilo da Novak, dan nakon podrske skupu kod Gazele, javno objavi da je apolitican ? Ruzicaste naocare ? 4 2
Krampa Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 (edited) https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=02&dd=15&nav_id=2105534 Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da nije "antivakser", ali i da bi pre propustio naredne najveće turnire nego primio vakcinu protiv koronavirusa. "Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti jer svi zajedno pokušavamod a pronađemo najbolje rešenje kada je u pitanju borba protiv kovida. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadma se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa. Trudim se da držim um otvorenim jer se svi trudimo da pronađemo najbolje moguće rešenje. Niko ne želi da bude u ovoj situaciji u kojoj smo mi kolektivno već dve godine. Deo sam globalnog sporta koji se igra svake nedelje na različitim lokacijama. Razumem posledice svoje odluke. Jedna od posledica je da ne idem u Australiju, bio sam spreman na to. Razumem da danas ne biti vakcinisan, znači da ne mogu da putujem na većinu turnira". Edited February 15, 2022 by Krampa
Lo Zingaro Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Nisam ni ja rasista, samo mrzim crmce i cigane. 2
Leia Posted February 15, 2022 Author Posted February 15, 2022 Ali svi zajedno trazimo resenje Neko vakcinacijom, neko molitvama prljavoj vodi, ali svi smo u istom camcu (mislim jesmo, nazalost) 6
Sammael Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 (edited) 17 minutes ago, Leia said: Ali svi zajedno trazimo resenje Neko vakcinacijom, neko molitvama prljavoj vodi, ali svi smo u istom camcu (mislim jesmo, nazalost) Neko finansiranjem pseudonaučnih budalaština koje imaju za cilj otimanje para naivnim ljudima. Edited February 15, 2022 by Sammael 3 1
banecare1 Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 sto bi moja pokojna baba rekla: "nuto budale" bas mi se gledalo jos par godina vrhunskog tenisa, ali izgleda nista od toga.
Popular Post Leia Posted February 15, 2022 Author Popular Post Posted February 15, 2022 Diplomac osnovne skole sa milionima u banci i onakvim okruzenjem, sta moze poci po zlu 11
JozoMujica Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 16 minutes ago, Sammael said: Neko finansiranjem pseudonaučnih budalaština koje imaju za cilj otimanje para naivnim ljudima. Neko maltretiranjem stanovnistva merama ciji je efekat blago receno upitan, a objektivno nikakav.
Sammael Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 1 minute ago, JozoMujica said: Neko maltretiranjem stanovnistva merama ciji je efekat blago receno upitan, a objektivno nikakav. Mislio sam da je na ovom forumu zabranjeno propagiranje antivakserstva. 2
Ros Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 20 minutes ago, Sammael said: Neko finansiranjem pseudonaučnih budalaština koje imaju za cilj otimanje para naivnim ljudima. a neko kupovinom respiratora i skenera... svako kako je u mogucnosti
Sammael Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Just now, Ros said: a neko kupovinom respiratora i skenera... svako kako je u mogucnosti koliko je para dao na respiratore i skenere, koliko uložio u ovo drugo? Btw, i njegov dobar prijatelj AV je isto kupovao respiratore, eno ih, stoje po magacinima. Samo da ga ne pitamo kako ih je nabavljao.
Ros Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 1 minute ago, Sammael said: koliko je para dao na respiratore i skenere, koliko uložio u ovo drugo? Btw, i njegov dobar prijatelj AV je isto kupovao respiratore, eno ih, stoje po magacinima. Samo da ga ne pitamo kako ih je nabavljao. ne znam koliko je dao za ovo ili ono. predsednik srbije ima duznost da nabavi sve sto je potrebno za dobrobit drzave kojom vlada. to nisu uporedive stvari.
Recommended Posts