napadaj Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Nalaze se da piju za zagrevanje, pa će zajedno u Pionir na Evroligu 2 2 Link to comment
Lancia Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Ja vise ne mogu da pohvatam gde postujem 2 2 Link to comment
radisa Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 42 minutes ago, napadaj said: Nalaze se da piju za zagrevanje, pa će zajedno u Pionir na Evroligu Hoce voditi i dete Danila? Link to comment
maheem Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 46 minutes ago, napadaj said: Nalaze se da piju za zagrevanje, pa će zajedno u Pionir na Evroligu Noletu treba nova potvrda za predstojece turnire. 1 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Evo tužilaštvo objavilo da je sve u redu sa potvrdama iz Batuta! ... Shiit has hit the fan 1 4 Link to comment
pt 2.0 Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 2 hours ago, James Marshall said: Nije poenta da li će mu donijeti ili neće, već što za dobru svinju Vučića nema loših pomija pa će i ovo da iskoristi, a NĐ, ja ne znam postoji li osoba u Srbiji koja je u boljoj situaciji da kaže ne učestvovanju u takvom cirkusu. Ako on ne može da kaže ne, onda daj da proglašavamo faraona, kakav kurac kralj car. Pa ko se cimao dok je bio zatočenik u dalekoj Australiji? AV i Brnaba. Red je da mu se zahvali. 1 Link to comment
Popular Post Valk Posted February 2, 2022 Popular Post Share Posted February 2, 2022 "Gospodine predsedniče, hvala na pozivu ali kako sam ja apolitičan, što sam više puta naglašavao, smatram da nije pravi trenutak za naš sastanak s obzirom da su raspisani izbori te bi se moja poseta mogla protumačiti kao podrška što ja, budući apolitičan, nisam spreman da dam nijednoj političkoj partiji niti pojedincu. Molim za uvažavanje mog stava i gajim nadu da će Vaš poziv važiti i nakon održanih izbora, ukoliko budete i dalje u prilici da ga uputite. Hvala na razumevanju i srdačan pozdrav, Novak Đoković, sr" Eto, džabe ću da mu pišem ako treba. 4 4 5 Link to comment
James Marshall Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Previše ti je ovo apolitično. 2 6 Link to comment
Filozof manijak Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Novak vesnik promena, ko onaj striper 5 Link to comment
Valk Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Neka neko javi Vučiću.. Da je i Tadić imao sastanak sa Novakom.. 1 5 Link to comment
radisa Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Tadić mu je uručio orden... A AV? Ništa? https://novakdjokovic.com/album/orden-karadordeve-zvezde/ Link to comment
Frile Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 17 minutes ago, radisa said: Tadić mu je uručio orden... A AV? Ništa? uručio mu je pomilovanje, malo li je 3 4 Link to comment
Recommended Posts