ubibobi Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) 9 minutes ago, Tsai said: pa i sljake su razlicite. neka brza neka sporija Ima ih različitih ali ako pričamo o GS...jedan je RG Edited January 28, 2022 by ubibobi
Tsai Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Just now, ubibobi said: Ima ih različitih ali sad pričamo o GS...a jedan je RG us open se igro na travi do 70ih , pa onda par godina na sljaci.. trenutno je takva situacija da se igraju dva na betonu
Ras Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 11 minutes ago, levi said: Đoka betonska koza, Rafa koza iz blata, i ova treća koza sa livade, to je to tu su svi Ne stoji, obzirom da je Đoković ozbiljno ugrozio Federerov status na W: ima 6 osvojenih naspram 8 (RF), a i dobio ga je u 3 finala, naspram jednog poraza u SF 2012. g.
levi Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 2 minutes ago, Ras said: Ne stoji, obzirom da je Đoković ozbiljno ugrozio Federerov status na W: ima 6 osvojenih naspram 8 (RF), a i dobio ga je u 3 finala, naspram jednog poraza u SF 2012. g. "ozbiljno ugrozio" nije dovoljno. na betonu je još manja razlika, samo 12:11 za Đoku naravno da su u pitanju nijanse, zato troglava koza
Lancia Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Jel vi to ozbiljno razmatrate u cemu je Novak bolji od ove dvojice, kad samo zaostaje u dva segmenta, OI i zavrsni turnir?¿ 1 1
Ras Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 1 minute ago, levi said: "ozbiljno ugrozio" nije dovoljno. na betonu je još manja razlika, samo 12:11 za Đoku naravno da su u pitanju nijanse, zato troglava koza Ne stoji tvoja konstatacija (beton-vutra-blato) na koju sam reagovao.
renne Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Just now, Lancia said: Jel vi to ozbiljno razmatrate u cemu je Novak bolji od ove dvojice, kad samo zaostaje u dva segmenta, OI i zavrsni turnir?¿ pa moraju pojedinci da obesmisle uspehe kljakavog
duda Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Jel vi to ozbiljno razmatrate u cemu je Novak bolji od ove dvojice, kad samo zaostaje u dva segmenta, OI i zavrsni turnir?¿ Mislim da je imalo veze i to što sam ja uletela sa postom u kojem ne priznajem tvog "cigu" za kozu ni pod kojim uslovima 1
Lancia Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 1 minute ago, renne said: pa moraju pojedinci da obesmisle uspehe kljakavog Ima brate one dve tabele, jedna GOAT, druga ona sto @Mil@n valjda kacio ovde, to su zvanicne brojke, necemo valjda sad da budalimo ko fanovi konkurenata, zavrsicemo na estetskom i ratnickom dozivljaju.
Tsai Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) @Ros kako onda ukupno imaju 9 titula ? Edited January 28, 2022 by Tsai
Recommended Posts