Jump to content

Kolaps elektroenergetskog sistema?

Featured Replies

On 10.7.2022. at 21:10, djordje geprat said:

lud je ko pravi bilo kakav dogovor sa ovom državom.

Upravo.

Meni bi ovo sa solarnim panelima bila super varijanta pošto imam gde po krovu da ih postavim, ali sam i pretpostavio da je u pitanje neka grdna prevara, čim Vučić i Mali to reklamiraju. Poenta je da kupiš panele od "proverenih" dakle njihovih firmi. 

• Replies 1.4k
  • Views 124.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moja drugarica je završila Filološki fakultet pre desetak godina, a u poslednjih nekoliko je postala jako aktivna politički i sad je savetnica jednog ministra u oblasti koja nema veze sa njenom struko

• Za ovo već predsednik lično donosi orden na kućnu adresu.

• ukratko    

Posted Images

Zagrebački portal Poslovni dnevnik, pozivajući se na „dobro upućeni izvor iz Elektroprivrede Srbije (EPS)", preneo je da će se tokom zime, tačnije u novembru, decembru i polovini januara u Srbiji sprovoditi restrikcije struje i to na dva sata tokom noći u Beogradu i Novom Sadu.

..

sti izvor je naveo i da se u slučaju pogoršanja stanja na tržištu električne energije u Evropi, predviđaju se restrikcije u trajanju od šest sati dnevno i to ravnomerno raspoređenih na pet distributivnih područja EPS.

ipak izgledne restrikcije

nemoguce!! ko je to mogao ocekivati??!!

• Author

Mrze nas Hrvati jer imamo Vučića 

• Author

kakva sublimacija slava-prodavnica priče u 3 minuta

A ne znam vise stvarno, koliko losih vesti ovaj narod napaceni moze da podnese, smejem se iz nemoci 

• Author
4 minutes ago, Plajvi said:

A ne znam vise stvarno, koliko losih vesti ovaj narod napaceni moze da podnese, smejem se iz nemoci 

A daj da ne bude da mračim, ali baš je neimenovani izvor iz EPSa šapnuo Hrvatima kako će biti restrikcije struje u Srbiji na zimu.

Ne kažem da neće, već da se danima preko novina ratuje na relaciji Beograd-Zagreb, pa ću pre u tom ključu da čitam ovo kao prcanje Vučića gde ga boli.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Ili je neko namerno bacio kosku Novoj/N1 da bi mogao jos malo da ih vredja i pljuje bez prava na odgovor u svakom narednom "obracanju" kao i preko svojih djubre portala, a i da napravi izgovor zasto ne bi trebalo da dobiju frekvenciju.

Realno, koga boli dupe sta je hrvatski/bilo koji portal saznao u EPS vezano za nesto sto ce mozda da se desi za 4 meseca? Nije nikakva tajna da imamo problem sa ugljem i da uvozimo nenormalne kolicine struje.

Mogu da bace atomsku bombu i onda nece biti bitno, mogu da prekinu rat u Ukrajni i da se stvar stabilizuje, a mozda bude mrcvarenje, sto je i najrealnije.

Licno mislim da ce tesko biti restrikcija u novembru, a vec u decembru kad krene kosava i prvi minusi, vrlo moguce.

1 hour ago, James Marshall said:

Mrze nas Hrvati jer imamo Vučića 

Šuknuo im Vučić... :fantom:

16 hours ago, radisa said:

Šuknuo im Vučić... :fantom:

80A93F73-1097-4032-BFF5-C4CC4B74F6B8.png

Ako bude samo na 2 sata tokom noći, biće dobro.

Nema logike ako ih bude da budu (samo) tad.

Just now, mraki said:

Ako bude samo na 2 sata tokom noći, biće dobro.

Nema logike ako ih bude da budu (samo) tad.

Nema lohgike da budu noću, kad ionako ništa ne radi...

Pa ono, uključuju ljudi bojlere i mašine, ali čini mi se kao nedovoljna mera ako već budu morale restrikcije.

Siguran sam da niko još uvek ne može sa sigurnošću reći hoće li ih biti ili ne.

edit: zaboravih i na punjenje ta peći. Ako struja drastičnije ne poskupi, biće možda i najjeftiniji energent.

Edited by mraki