3opge Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 naravno da nije namesteno, Smit je ispao picketina. 4
ArleKino Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Meni se čini da bi Smithu trebalo da se uruči i Zlatna malina zbog očajne glume sinoć.
Mil@n Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Ja kao što rekoh takođe ne mislim da je namešteno, ali govor tela Roka dok ovaj prilazi izgleda bukvalno kaod a mu je podmetnuo glavu.
Tsai Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Mozda je Rok ocekivao da ce Smit da napravi foru a ne da ga nabode...
adam Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 meni nema logike da je namesteno. ne znam sta bi bio cilj, pogotovo u ovoj kaunsel klimi kad svaki iskorak iz korektnog/ocekivanog moze u sekundi da se izrodi u ozbiljan problem. 1
ArleKino Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Najbolji je bio Gary Lineker sa: "Smith bi trebalo da glumi Muhammada Alija." Namješteno, govor tijela očigledan. Druga je stvar što Rocku ne odgovara da je priča namještaljka jer on ispada dupli kreten. 1
Amos Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 6 minutes ago, adam said: meni nema logike da je namesteno. ne znam sta bi bio cilj, pogotovo u ovoj kaunsel klimi kad svaki iskorak iz korektnog/ocekivanog moze u sekundi da se izrodi u ozbiljan problem. Iskreno, ja sam povezao sa tim što glumi ćaleta Vilijamsovih i kako se on percipira kao veliki zaštitnik svoje porodice, pa kao umetnost imitira život + što se smejao na fazon prvo.
adam Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 11 minutes ago, Mos said: Iskreno, ja sam povezao sa tim što glumi ćaleta Vilijamsovih i kako se on percipira kao veliki zaštitnik svoje porodice, pa kao umetnost imitira život + što se smejao na fazon prvo. ne znam, moguce da ste u pravu. meni je malo cudno sto nije odmah skocio nego se prvo smejao al kazu da je popizdeo kad je video zeninu tuznu facu. al opet mi nema logike. ne vidim cilj.
3opge Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 1 hour ago, ArleKino said: Najbolji je bio Gary Lineker sa: "Smith bi trebalo da glumi Muhammada Alija." Namješteno, govor tijela očigledan. Druga je stvar što Rocku ne odgovara da je priča namještaljka jer on ispada dupli kreten. nista tu nije namesteno, ko sto rekoh gore, bio je ton iskljucen za vreme incidenta, da nisu i to mozda dogovorili unapred sa rezijom?
stray cat Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 6 hours ago, Duhovnost, ljubav i med said: "Дина" солидно прошла. 6 oskara(!?), neka su i "sporedni", nisam to očekivao.
Duhovnost, ljubav i med Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Корона учинила да се више вреднују интровертни увиди које "Дина" обилато нуди.
Vapad Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 3 hours ago, adam said: ne znam, moguce da ste u pravu. meni je malo cudno sto nije odmah skocio nego se prvo smejao al kazu da je popizdeo kad je video zeninu tuznu facu. al opet mi nema logike. ne vidim cilj. 1 hour ago, 3opge said: nista tu nije namesteno, ko sto rekoh gore, bio je ton iskljucen za vreme incidenta, da nisu i to mozda dogovorili unapred sa rezijom? Ovde se čuje sve. Nije ni prvi ni poslednji voditelj koji je igrao na granici ukusa, doduše verujem da Rok zna dobro da ne pređe tu imaginarnu liniju ali da nije računao na neke stvari. Smith se smeje ovde a ona prevće očima i uzdiše, ne znam da li je off camera bilo neke dodatne face ili nekog komentara ali verujem da je to, ako ovo nije izrežirano, prouzrokovalu duplu reakciju, tj. više ga je udario jer je ljut na sebe što se smejao prvo... što, ako je tačno, vodi do toga da ga još manje poštujem...ali boli njega uvce.
Recommended Posts