Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 Ne sporim, iznosim svoj stav, poštujem vaš. Meni taj datum ne znači ništa, nekom znači. Ali ne udeljujem čeloklep zbog toga,
đorđe geprat Posted January 30 Posted January 30 10 minutes ago, brusli said: Zasto vam smetaju ljudi koji se krste kada prolaze pored crkve, ili koji se klanjaju do poda, ili slave u kafani ili stagod ? Dok god vas ne teraju ili ugrozavaju to je njihovo pravo. Kao sto LGBT-ovci mogu da prave parade. ne smeta mi samo mi je glupo kao što mi je glupo oslikavanje ili tetoviranje pa osoba izgleda kao the illustrated man ovo za klanjanje, zabole me ono, jes' mi smešno kao nekom drugom nešto drugo slavlje u kafani ako nisam tamo, briga me.
brusli Posted January 30 Posted January 30 Ne smeta ti ali ti je glupo Nije sija nego vrat. Nek rade ljudi sta hoce, jel demokratija. Pederi nek paradiraju, bogougodnici nek se klanjaju. 1
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 Sad ne sme ni da nam bude krindz nesto sto nam je krindz jer tebe to vredja? Niko nije rekao da treba da se zabrani. 4
đorđe geprat Posted January 30 Posted January 30 (edited) 21 minutes ago, brusli said: Ne smeta ti ali ti je glupo Nije sija nego vrat. Nek rade ljudi sta hoce, jel demokratija. Pederi nek paradiraju, bogougodnici nek se klanjaju. ne smeta mi, ne ometa me, samo imam svoj sud o tome. baš kao i kad jedno/jedna jezikom ispipava krajnike onom drugom/drugoj. smeta mi kada u autobusu neko telefonira tako da moram da čujem šta je jeo, gde je išao, koliko kome duguje. kada neko prdne ili podrigne, kada uđu prosjaci (deca i odrasli) pa dernjavom pokušavaju da isprose. to što mi smeta istrpim ili izađem na prvoj stanici. Edited January 30 by đorđe geprat 3
x500 Posted January 30 Posted January 30 @brusli ajde, ako ti nije mnogo tesko, mani se LGBT/pedera u ovoj diskusiji.
Frile Posted January 30 Posted January 30 54 minutes ago, brusli said: Zasto vam smetaju ljudi koji se krste kada prolaze pored crkve, ili koji se klanjaju do poda, ili slave u kafani ili stagod ? Dok god vas ne teraju ili ugrozavaju to je njihovo pravo. Naravno da ne bi trebalo da smetaju, neka cveta tisuću cvetova Nije moje da sudim ko je kakav i tako dalje, ali ipak... moj utisak i iskustvo je da većina "velikih vernika" nisu nikakvi vernici, da uopšte ne poznaju šta ta njihova vera propoveda a još manje pokušavaju da žive u skladu sa načelima svoje vere. Vera im služi kao dodatni povod za obračunavanje sa "drugima". Nije dvoličnost ono što mi smeta. Smeta mi agresivnost i primitivnost, a lažna vera je uniforma huligana i mrzitelja svega drugačijeg. Isto mislim i o mahanju zastavama. tldr: Poenta je kod teranja i ugrožavanja. Oni koji je se najupadljivije krste i koji seku najveći badnjak su isti koji najviše guraju nos u tuđe živote. 2 2
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 (edited) 7 minutes ago, Frile said: tldr: Poenta je kod teranja i ugrožavanja. Oni koji je se najupadljivije krste i koji seku najveći badnjak su isti koji najviše guraju nos u tuđe živote. moje neko iskustvo je da su ateisti ti koji su najagresivniji spram neistomišljenika esid: i sam sam takav bio Edited January 30 by Filozof manijak 2 1
đorđe geprat Posted January 30 Posted January 30 19 minutes ago, brusli said: A i pederi vam smetaju, je li... a da ohladiš malo? napisah Quote ne smeta mi, ne ometa me, samo imam svoj sud o tome. baš kao i kad jedno/jedna jezikom ispipava krajnike onom drugom/drugoj. i nema veze da li homo ili hetero par. 2
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 1 minute ago, Filozof manijak said: moje neko iskustvo je da su ateisti ti koji su najagresivniji spram neistomišljenika esid: i sam sam takav bio Mozda je tvoj babl? Stoke ima na sve strane, cim vidis kako se neko dere na sav glas kako je on pravoveran, sta god da je u pitanju, to je red fleg. 2
Svemir Zeka Posted January 30 Posted January 30 (edited) 7 minutes ago, Filozof manijak said: esid: i sam sam takav bio Bingo! Bila sam i ja.....i to i svašta. Ja uopšte nisam ni ateista, btw....ali kao Šanja desničar ću da najebem kao tipa ne znam......generalni sekretar Ateista Srbije Edited January 30 by Svemir Zeka 1
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 (edited) Ja sam agnostik, ali ne radi se o sindromu bivšeg pušača, nego valjda čovek odraste i sazri, i shvati da nije uvek u pravu. taj neki rad... esid: živi i puste druge da žive kako znaju PS: i ne budi kao Kaligula Edited January 30 by Filozof manijak 2
Recommended Posts