InvisibleLight Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 @n Ne znam, nemam uvid u celo predavanje
Kenji Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 NIsam još bio ali ako je Caligula spreman da odemo da se poklonimo, red je. Ništa od ovoga ne menja činjenicu da Marina nije savremena umetnost u celini već samo jedan mali deo 1% priče. High art koji zaslužuje sve kritike koje ste nabrojali. Niti je Marina usamljena u tom vrhu, niti parama ali ni u istoriji umetnosti i performans arta. Pojednostavljeno, ne suditi filmskoj umetnosti po Avengersima. Zanimljiva slika proletos u Amsterdamu. Izbor.. ispred Van Gog muzeja redina 100m a u Moco-u Benksi... A iza.. pa recimo najbolje provedenih 3 sata u Stedelijk-u i Amsterdamu uopšte.
Leia Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 A ja bas mislila da je Savremena Umetnost alternativno ime i prezime Marine Abramovic. Nisam mislila da zavredjuje zaseban topik pa sam zato napisala ovde, ako neko oseca taj tip stvaralacke groznice samo napred
Kenji Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Nije se ni odnosilo na tvoju posetu već prethodnu diskusiju.
roksi Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 @Kenjeee 'oces ici? ako budes isao napisi osvrt, pliz, bas me zanima:)
Leia Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 I zaista niko osim mene nije prisustvovao The predavanju? A ja mislila ovo neki cool forum
Caligula Posted October 1, 2019 Author Posted October 1, 2019 On 30.9.2019. at 1:27, roksi said: @Kenjeee 'oces ici? ako budes isao napisi osvrt, pliz, bas me zanima:) On 30.9.2019. at 1:31, Kenjeee said: Deal Pretvorio sam se u nos
Leia Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 M - Cool, kako se to kaze na nasem? Publika - Kul! Kul! Rase, performans umetniche!
Kenji Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 @Caligula Pretvori se u uho, grlo, nos, oko pa čulno prihvati moj skromni poklon: 50x50cm, Digital print na belgijskom lanu, samonoseći epoksi. Ako ti je teško za čitanje mogu ti objasnim kao npr. vic, ako ti je pak erste ball, idemo dublje, samo pazi roni se na dah i bez maske
Caligula Posted October 1, 2019 Author Posted October 1, 2019 (edited) Mogu da ti dam smirglu da ispoliras mozak dodatno, ako milsis da postoji jos neka neravnina na njemu. Ovo sranje koje si okacio mi je u folderu "nije ga mrzelo" to ti je ono kada si kreativan pa sto kaze Linch lovis ideje kao ribar, onda ih imas puno i mnoge instant zaboravis, juris samo velike ribe, ne bavis se plasticnim flasama redimejdovanim sa reprodukcijama Pikasoa. Ako pak nisi kreativan, onda mislis da svako nedonosce od ideje koje ti padne na pamet zasluzuje da se izvede u materijalu i ne mrzi te to da radis, odatle ono "nije ga mrzelo" daj flasu fante, daj epoksi, daj Pikasoa (a koga bi drugo jebiga) nadji galeristu. Dakle samo budi zaljubljen u sebe, misli da je svako sranjce koje osvane u tvojoj posebnoj glavi vredno egzekucije i galerije et voila, ako si dovoljno uporan slava nece izostati. Edited October 1, 2019 by Caligula
roksi Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 staces Kenjeee, vidis da nije dovoljno culno za Kaligulu. al sace on da okaci onu golu cicu, da dokaze poentu kako je umetnost umrla s crtezom u Altamiri.
InvisibleLight Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 meeh.ko je izmislio ove trapezaste 3/4 lone, svakog uzdepaste cekam udovu da rasturi u stajlingu i uopste pojavom, moze da padne i neko strucno vodjenje Spoiler
Recommended Posts