Caligula Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 Pokrala me Dusica, cita forum i inspirise se genijalnostima ... samo jedna od pokradenih teza: Umetnost kao religija Umetnost je, bilo kako bilo, religija modernog vremena sa svojim sveštenicima, teolozima, vernicima, parohijama, a Gugenhajm, Bobur, Fondacija Arno... moderne katedrale. Ono što špekulanti i kolekcionari traže u umetnosti isto je što vernici očekuju od mise, pričešća, ispovesti... I jedni i drugi su eho buržoaske savremene ideologije. Treba biti ateista.- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kultura/trijumf_umetnikabiznismena.11.html?news_id=295607#sthash.BkrcZRfn.dpuf ... sram da je bude Link to comment
Caligula Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Nosi bebu pa nije za desanku, mada racunam da je ovo napravila samo zato sto je perfektno gradjena. Taman kao one bomba aktivistkinje sto pokazuju uglavnom perfektne sise. https://www.youtube.com/watch?v=7-p4PiCvOJ0 Link to comment
Ariel Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Nosi bebu pa nije za desanku, nemužjače. jedini problem s bebom je zaklanjanje ful frontal sisa koje su prema nagoveštajima sa strane više nego odlične. za šta verovatno delimično imamo zahvaliti bebi, tako da se sve uklapa. Link to comment
Caligula Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Khm. Mislim da beba nije njena, tim pre sto je nosi kao cepanicu (nadam se da su detetu posle ovog izliva umetnosti vratni prsljenovi na mestu). Dalje, ocigledno je da umetnica devojka ima silikone. Link to comment
Azazela Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 (edited) Edited March 5, 2015 by Azazela Link to comment
bigvlada Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Autora treba poslati u muzeje u Mosulu ili Bagdadu da vidi šta su poklonici njegove ideje tamo napravili. I dobrodošla na forum. :) Link to comment
I*m with the pilots Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Nosi bebu pa nije za desanku, mada racunam da je ovo napravila samo zato sto je perfektno gradjena. Taman kao one bomba aktivistkinje sto pokazuju uglavnom perfektne sise. https://www.youtube.com/watch?v=7-p4PiCvOJ0 To je ista cura koja je radila "Plopp Egg" i performans "hodam gola sa ispisanim delovima odece po telu", ako se secate. I jesu silikoni. http://www.milomoire.com/?lang=de //Bejah u ovom muzeju pre dve nedelje, meni bio super :) Link to comment
Caligula Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 (edited) Autora treba poslati u muzeje u Mosulu ili Bagdadu da vidi šta su poklonici njegove ideje tamo napravili. Dobro, ovo je kul koncept a ono su divljaci @pilots, estrada jbg, pricalo se o tome ovde onoliko. Edited March 5, 2015 by Caligula Link to comment
bigvlada Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Dobro, ovo je kul koncept a ono su divljaci @pilots, estrada jbg, pricalo se o tome ovde onoliko. Ma znam, nego sam pre toga pročitao koliko je ukradeno i polomljeno pa mi nije leglo. Ne mogu da se setim, da li su u Alan Ford-u spaljivali slike u stripu o pop-artu? Link to comment
Caligula Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 ... divljaci su i jedni i drugi, s tim sto su ovo, kao, kul divljaci Link to comment
Krampa Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 nije tebi lako. spoznati istinu u zaludjenom svetu :( Link to comment
Caligula Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 ... to ti kazem, veliki je to teret. Link to comment
Indy Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Nosi bebu pa nije za desanku Koju bebu? Link to comment
Krampa Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 ... to ti kazem, veliki je to teret. Neg ozbiljno sada. Da li imas neku publikaciju Ili rad u vezi tema o kojim pises? Link to comment
Caligula Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Evo ti topika pa citaj. Sad bi ti u RL podatke jebiga Link to comment
Recommended Posts