Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

mogu da mashu chime hoce. kako krochish u sistem tako ti poture fasciklu papira da potpisujesh da sve kapirash i sve verujesh sve shta su ti rekli shta ce da ti rade i sve super odgovorno. a ovamo vajberom leche nepoznate ljude sa boktepita kakvim boleshtinama, pa josh lekovima za stoku. pa josh pod imenom i prezimenom. zaneli se oni malo gledajuci ludog nestora, zaboravili da je on drzavni projekat isuse.gif

vajber klinichka ispitivanja. zna se shta su klinichka ispitivanja. 4 fascikle na potpis :dry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Mi masinci smo renesansne licnosti, ja uopste ne znam o cemu se ovde prica:hihi:

plus izmislili smo nanorobote ihajhaj pre nego su antivakseri sanjali da takvo sto postoji. 

On 5. 11. 2021. at 17:58, angelada said:
Mi masinci smo renesansne licnosti, ja uopste ne znam o cemu se ovde prica:hihi:

plus izmislili smo nanorobote ihajhaj pre nego su antivakseri sanjali da takvo sto postoji. 

mislish djura izmislio? [emoji38]ol:

Vaistinu Djura:)

Moram sa ga namamim da odrzi neko predavanje mojima na poslu, cisto da me malo bolje razumeju. Voli on ta pojavljivanja, mada nisam ispratila koji mu je stav o pandemiji, mozda i bolje sto nisam

On 5. 11. 2021. at 16:39, radisa said:

Opste obrazovanje pocinje od malena i iz porodice...

Sto vise covek procita knjiga, to je šire obrazovan.. I onaj ki čita Danijelu Stil je sire obrazovan od onog ko ne cita ni to...

A sto je sire obrazovan, i želi više da zna...

Problem mladjih generacaje, u Srbalja, a cini mi se i generalno je slaba zelja za citanjem, cime se ostaje samo na porilično šturom gradivu iz škole, koje se nabubeca i zaboravi... I onda takvu decu ubede, da ako znaju matematiku i logiku, da su jako pametni...  Deca se usmere u jednom pravcu, da se to iskoristi, i nikad se nedostatak opsteg obrazovanja iz mladosti ne nadoknadi... Postanu uspesni u svom zanimanju i, jbg, prosipaju svima tu sviju uspesnost kao vrhunsku pamet...

I to je vec sad sirok trend...

Znam, sad ce neko da dodje da objasnjava da nije tako, da preterujem i slično, no ovde pisemo o nasim utiscima, zar ne?

Ovo da se urami i podeli svim roditeljima, uciteljima, babama i tetkama i ponavlja svakih sat vremena na televiziji.

Neka deca imaju tu urodjenu radoznalost, neke treba malo gurnuti (primerom) i pozitivna povratna sprega ce se postarati za ostalo.

Ja sam sinu pre mnogo godina rekao: ako mogu da ti dam jedan savet za ceo zivot (a da nije nivoa budi „dobar“), to je citaj, sve sto ti dodje pod ruku.

On 5. 11. 2021. at 18:09, angelada said:
Vaistinu Djura:)

Moram sa ga namamim da odrzi neko predavanje mojima na poslu, cisto da me malo bolje razumeju. Voli on ta pojavljivanja, mada nisam ispratila koji mu je stav o pandemiji, mozda i bolje sto nisam
ziva nisam ni za djuru ni za njegovog druga (moga profesora, shto nas vodio kod djure u proshlom veku, da nam pricha nano). iskochio mi na viberu nasred pandemije i ja - super, sad cu da ga zovem, al kad je doshlo do zvanja, mozda bolje ne [emoji38]ol: a shanse da djura nije avaks su manje od 5% hihi.gif

Ahahahah zato i ne pitam, ne moram

ja sve da znam

On 5. 11. 2021. at 18:12, burekdzija said:

Ovo da se urami i podeli svim roditeljima, uciteljima, babama i tetkama i ponavlja svakih sat vremena na televiziji.

Neka deca imaju tu urodjenu radoznalost, neke treba malo gurnuti (primerom) i pozitivna povratna sprega ce se postarati za ostalo.

Ja sam sinu pre mnogo godina rekao: ako mogu da ti dam jedan savet za ceo zivot (a da nije nivoa budi „dobar“), to je citaj, sve sto ti dodje pod ruku.

0FBA956D-890B-4707-B47E-508C98C7E9CE.thumb.jpeg.dd7962c57757d0d1b9dccc9882e5ce8e.jpeg

• Popular Post
  On 5. 11. 2021. at 17:02, djordje geprat said:

nema to veze sa obrazovanjem ili strukom. ni bilo čim drugim grupnim.

Naravno da nema, potpuno ste u pravu.

Naročito imajući u vidu da se o vakcinama, njihovom delovanju, otkriću i značaju za čovečanstvo učilo u osnovnoj školi.

Moja dobra prijateljica je po zanimanju higijeničarka (kolokvijalno čistačica), koja je inicijalno od škole imala, mislim, srednju tekstilnu. Samoinicijativno je sa 40+ završila iznova i pravno-birotehničku vanredno. Duboko religiozna.
Nikada od te žene nisam čula doslovno nijednu teoriju zavere, nikada nisam svedočila manjku širine duha ili manjku razumevanja za pojave i ljude. Mislim da ima veću zdravstvenu kulturu od mene, uredno je vakcinisana i revakcinisana, čeka buster.

Moja druga draga koleginica je doktor nauka, razume se u umetnost i modu, ogrezla u teorije zavere (prva opsesija su bili migranti druga je korona i vakcine) toliko da  mi je teško da podnosim i paranojice raznih sadržaja o propasti sveta.

Sklonost zatucanim stavovima, primitivizmu u širem smislu ili ćorsokacima odnosno bagovima u razmišljanju apsolutno je nekorelisana sa nivoom formalnog obrazovanja u Srbiji.

Naše fakultetsko obrazovanje (sad govorim o prirodnim naukama i inženjerskim faksovima) apsolutno ne podstiče kritičko razmišljanje, a bogami ni učenje sa razumevanjem. Mene iskreno (nevezano od vakcina i korone) fascinira broj fakultetski obrazovanih ljudi ljudi koji ne umeju da razmišljaju, koji ne mogu da porode nove misli, da kreiraju nove stvar (ne mislim na naučna otkrića, nego na banalne stvari tipa samostalno napisan kompleksniji dokument iz oblasti kojom se bave) ili da brzo usvajaju i pravilno u postojeći sistem znanja ugradjuju nove činjenice. To gledam dosta na poslu i ne mogu se čudom načuditi….

Edited by pt 2.0

hteo sam da kažem da mi se čini da je jednak, ili tu negde, procenat antivaksera  kad se gleda staro/mlado, urbano/ruralno, visokoobrazovano/neobrazovano. primera radi, ovde u selu imam seljanke i beograđanke sa privremenim boravkom, nevakcinisane. izvori stavova jesu različiti, neko je slušao nestora i co na TV neko čitao na fejsbuku. i nalepio to na neko svoje rezonovanje i gluv je na kontraargumente.

tako je i na drugim poljima. kosovu, putinu, migrantima, lgbt...........jbg, i ja imam čvrsto predubeđenje, nepoverljivost prema kvalitetu MADE IN PRC. pa sam zaokružio sve vakcine sem sinofarmove. i ostao gluv na komentare na taj moj stav.

Sent using Tapatalk

evo ga još jedan ivermektinaš, čovek sa milionima dolara, još lagao da je vakcinisan

1636189316-Eron-Rodzers-750x500.jpg

redneck

ko na forumu ima ovaj dres?

:fantom:

pa shto je lagao?

Meni liči na nečiji (nekadašnji) avatar...   :fantom:

Background Picker
Customize Layout