Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted

U Univeru pomama za krompirima, kupuju džakove od 10kg. Video sam 16 džakova u jednim kolicima. Izračunao sam da je valjda 32 din/kg.

Posted
oce biti onog ajvara od proslog vikenda u maxiju ponovo?
+1
Posted
U Univeru pomama za krompirima, kupuju džakove od 10kg. Video sam 16 džakova u jednim kolicima. Izračunao sam da je valjda 32 din/kg.
Nije čudno, na pijacama je krompir i do 80 din/kg.
Posted
+1
ovaj put nije na akciji, ali realno ni ovako nije skup
Posted

pa nije, al ono je bas bilo dzabdzabe :)

Posted

Pa sto ne kupiste onomad? Na vreme vas obavestihПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Posted

jesi, no ja ne citam bas sve topike :D moja greska...

Posted

jes vala tvoja, na dva topika objavio, plus na tviteru, plus na fejsu

Posted

Универ има добар преглед производа са ценама за интернет куповину. Тако да може да послужи као оријентација или за неко поређење.На пример чоколаде http://elakolije.uni...line.php?kat=Q3Милка на Ђерму код шверцера 75 дин/100 гр.

Posted
Jutros sam bio,naplatili su mi 105.Sad bas gledam i katalog koji sam uzeo na ulazu,pise takodje 105? :huh:
u pravu si, moja greška kranč je 99, kupio obe, pa nisam obratio pažnju.btw, u interexu extra dimljene kolenice 260 kinte kilo, svaka ima oko 700 grama, idealne za kupus i sarmu.sveže kokoške u Maxiju 319 dinara
Posted
jes vala tvoja, na dva topika objavio, plus na tviteru, plus na fejsu
nemam twitter, ali za ova dva(tri)...nece se vise ponoviti :D
Posted
Универ има добар преглед производа са ценама за интернет куповину. Тако да може да послужи као оријентација или за неко поређење.На пример чоколаде http://elakolije.uni...line.php?kat=Q3Милка на Ђерму код шверцера 75 дин/100 гр.
ne pamtim kada sam poslednji put video milku od 100 grama..
Posted

Ja bas sinoc uzeo jednu od 100g na kiosku.U zivotu nesto gadnije nisam jeo. Kao da je secerna tabla. Ne bi me cudilo da je fejk.

Posted

valjda su je smanjili na 90gr.

Posted

Nisam jos bacio pakovanje i na ovoj pise 100g.