pbg12345 Posted November 20, 2021 Author Posted November 20, 2021 Just now, Nikodije said: Brao Borac, konačno dobra partija, Lopez, Hale i Pecarski odlični. Borac jedini klub na svetu kojem leži Leon Štukelj, prošle sezone se pobedili tamo stoka razlike. a tu si hteo sam te "prozvati" ako sledecih sezona lopez ili hejl budu trpali u dresu nekog bogatijeg kluba da obratis paznju kako su ovo odigrali moglo bi ovo bas znaciti na polhu samopuzdanja, so ovim glavnim napadackim opcijama, sto carapicu npr, koji je bas bio u grcu prethodne utakmice u par navrata, naravno kad je sava, a ne marinkovic na terenu bilo je bas lepih akcija, dobrih blokova, kretnji, protoka lopte, jeste sa druge strane krkina odbrana, ali opet lepo je videti da se napokon sve ne svodi na iznudjena resenja
pbg12345 Posted November 20, 2021 Author Posted November 20, 2021 mi smo borac iz cacka ali koji je to nivo izgubljenosti u vremenu i prostoru na konferenciji
pbg12345 Posted November 26, 2021 Author Posted November 26, 2021 najbolji aba trener nagradjen pozivom u strucni stab reprezentacije, pa tim povodom ponovo u gostima kod edina 1
J.R. Cash Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Na kraju prve cetvrtine samo 5 razlike protiv tima koji izgleda kao da je izasao iz binzis lige. Ako Borac ne dobije ovo, mislim da ih vise necu gledati.
Nikodije Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Jbt kako je ovo sporo, šahovski meč je brži.
J.R. Cash Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 (edited) Evo egala, a da je iole krstenog napada bilo u prvoj cetvrtini, lagano se moglo i moralo otici na najmanje 15. Tu je Malina prerano izveo Lautara i uveo Djokovica, mada jeste Lopez imao dva falua. Borac kad god igra s ovim hrvatskim krsevima, udje u njihov ritam napadacke impotentnosti. Grozne utakmice koje Borac redovno gubi. Edited December 3, 2021 by J.R. Cash
Nikodije Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Đoković - Sava igra 2 na 2 je nešto što treba kriti od dece koja žele da treniraju.
J.R. Cash Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Jebeni Hale, jednu utakmicu dominira, na sledecoj kao da je dosao direktno iz kreveta nateran pod pretnjom batina. Ovi su se vratili bez ikakve energije, bez igre, samo zato sto Borac ne postoji. Podseca me na utakmicu iz Zadra.
Nikodije Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Čini mi se da je ovaj Borac najslabiji srpski tim koji je igrao aba u ovih 20 godina.
J.R. Cash Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Ma ovo ne moze da se gleda. Lopez vezuje kriminalne odluke, Pecarski posle pogodjene trojke odbija da uzme sledecu otvorenu nego ulazi u dugu dvojku iz driblinga. Sramota od kosarke.
J.R. Cash Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Konacno stabilno napadacko poluvreme. Da nije bilo nekoliko nepotrebnih gresaka u odbrani i aljkavo prodatih lopti u zadnjem polju, dobili bi drugo 20+.
Micko8 Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 (edited) Hakeem- Dirk Pecarski Realno bilo je mesta i za njega u onoj okrnjenoj reprezentaciji. Edited December 3, 2021 by Micko8
pbg12345 Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 15 hours ago, Nikodije said: Čini mi se da je ovaj Borac najslabiji srpski tim koji je igrao aba u ovih 20 godina. zasto tu stati najgori tim koji je uopste igrao aba ligu zapravo, da su poslednji sutevi na utakmicama protiv igokee i cibone imali drugaciji ishod, borac bi sad bio u 6 i to sa dve pobede vise od 7og, doduise i utakmicom vise, makar dok se ne odigraju preostale uitakmice kola nisam gledao juce, bio prikovan za krevet, taman bez tenzija da odgledam snimak raduje budjenje pecarskog on je uz tomasevica u pripremnim bio ubedljivo najbolji strelac sa druge strane sa tomasevicem se nastavlja suluda raspodela minuta, nista mi tu nije jasno, ali svakako igrac iz kog ekipa moze jos dosta dobiti
Joe D Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Pa, najgori tim je bila uvalinova zvezda, posle toga par meginih timova, borac je tu negde. Svakako nije dobar.
Nikodije Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 (edited) 3 hours ago, pbg12345 said: zasto tu stati najgori tim koji je uopste igrao aba ligu kolicina kosarkaske nepismenosti kojom borac katkad isijava netipicna je za srpske klubove, zato sam im dao titulu najgoreg srpskog tima u aba ligi. borac je bas tezak za gledanje cisto kosarkaski, nevezano za rezultate, a to sto od ovakvog™ borca ima 2-3 slabije ekipe u ligi govori o ligi, a pre svega o hrvatskoj kosarci koja je ocigledno na putu amaterizacije. Edited December 4, 2021 by Nikodije
Recommended Posts