October 27, 20213 yr Author https://kablarnet.rs/duda-sanadze-ne-mogu-da-docekam-trenutak-kada-cu-se-vratiti-na-teren-i-igrati-pred-nasim-navijacima/
October 30, 20213 yr @pbg12345 da se lepo očešljate, obučete bele košulje i najbolje odelo izvadite iz ormana
October 30, 20213 yr Author 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @pbg12345 da se lepo očešljate, obučete bele košulje i najbolje odelo izvadite iz ormana Nemas brige Bice tako, uostalom kao i svaki out kad podjemo na neciju saranu
October 30, 20213 yr bojim se da ćete sad doći na svoju lmtm čuo sam priču da je željko ovog proleća držao treninge borcu volonterski
October 30, 20213 yr Author 1 hour ago, Milošica said: Biće sranja Ma jok, dolaze "nasi" Cacak je inace ako ne jedini grad, a ono 1 od retkih gde publika navija za domace i kad dolaze blizanci Inace i u nedelju derbi u hramu, cacak 94 docekuje spartak Zele gostuje konstantinu, proslo kolo su kuci takodje imali ok podrsku
October 30, 20213 yr Author 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bojim se da ćete sad doći na svoju lmtm čuo sam priču da je željko ovog proleća držao treninge borcu volonterski Pa "dole" je cesto, posebno dok nije radio Ne znam konkretno, ali bi me vise iznenadilo da nije nego da jeste Edited October 30, 20213 yr by pbg12345
October 30, 20213 yr Ma jok, dolaze "nasi" Cacak je inace ako ne jedini grad, a ono 1 od retkih gde publika navija za domace i kad dolaze blizanciAlal vera Čačani, to mi je superBaš malopre pisao o istom na ABA topikuSent from my Moto G (5S) using Tapatalk