dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 1 hour ago, Leia said: Ovog istog? Jeste, baš istog tog. I? 1
Leia Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 7 minutes ago, dragance said: Jeste, baš istog tog. I? “Pa sta?” ?Usao u tebe duh Tome Nikolica?
dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Pa tad nije pravio atentate po zapadu/kod nas.
Leia Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 9 minutes ago, dragance said: Pa tad nije pravio atentate po zapadu/kod nas. Eto, a nekad bio dusa od coveka, hrabar borac i dobar drug. Sto ti je zivot!
dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 24 minutes ago, Leia said: Eto, a nekad bio dusa od coveka, hrabar borac i dobar drug. Sto ti je zivot! Ne ucitavaj mi gluposti. Jedva se suzdrzavam i ovako.
Skyhighatrist Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 44 minutes ago, dragance said: Pa tad nije pravio atentate po zapadu/kod nas. 27 minutes ago, Leia said: Eto, a nekad bio dusa od coveka, hrabar borac i dobar drug. Sto ti je zivot! Pa da, tad je rokao Ruse, naravno da je bio ortak i peace maker, obučavali ih i naoružavali... 'Rani kuče da te ujede
dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Pa rokao ih je po Avganistanu. Ne po Rusiji. Zar je razlika toliko tesko uocljiva? 1
mlatko Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Ko zna zašto mu je Pakistan prirastao srcu... da ga nisu ipak podmentuli Talibanima kao i WMD Iračanima?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Leia Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Joj boze Dragance… neka, bolje nastavi s nekim drugim, ne ucitavam ti nista nego se zavitlavam, nisu mi narocito ubedljivi argumenti koje nudis. Ne zameri
zorglub Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 8 hours ago, chandra said: Sloboda veroispovesti je ljudsko pravo. Ali sta ako ta veroispovest nalaze stvari suprotne ljudskim pravima? Vrlo je jednostavno, ljudska prava > verski običaji. Jer u suprotnom nakon nekoliko ustupaka dolazimo do npr. odsecanja klitorisa - da li ćemo tek tu da pravimo presedan, ili na nazovi banalnom primeru kao što je pokrivanje lica? Takođe, užasno bitan faktor je preskočen - gde i kome se postavljaju ova pitanja. Zašto bi dansko društvo npr. ikada i razmatralo regresiranje vladavine demokratije i ljudskih prava zarad verskih običaja grupe ljudi koje niko nije puškom terao da postanu deo tog društva? Ako je tvrdi intervencionizam u cilju prosvećivanja "zadrtih" neprihvatljiv ili makar kontroverzan, zašto bi iko bio ok sa mekim procesom obrnutog ishoda? 4 hours ago, Roger Sanchez said: Ne sumnjam da bi se mnoge zapadne i sjevernoameričke zemlje rado riješile i naše balkanske supkulture, samo trebaju naći nešto totemično, npr. slušanje Halida ili Dare Bubamare Uspeo si nekako da povučeš paralelu između šunda i šovinizma, alal vera. 2
dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 1 minute ago, mlatko said: Ko zna zašto mu je Pakistan prirastao srcu... da ga nisu ipak podmentuli Talibanima kao i WMD Iračanima? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Jesu, a Blizanci su sami pali od podmetnutog eksploziva, a sve Jevreji su bili obavesteni unapred. Daj, ne lupetaj.
dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 2 minutes ago, Leia said: Joj boze Dragance… neka, bolje nastavi s nekim drugim, ne ucitavam ti nista nego se zavitlavam, nisu mi narocito ubedljivi argumenti koje nudis. Ne zameri Ok, dva puta sam bio blizu atentata koji su pravili po Francuskoj i Engleskoj. Jebem li ga, takve skotove treba satrati bez imalo pardona.
Skyhighatrist Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 16 minutes ago, dragance said: Pa rokao ih je po Avganistanu. Ne po Rusiji. Zar je razlika toliko tesko uocljiva? I Čečeniji, Dagestanu i ostalim Nagorno Karabasima, al' da ne sitničarimo...
Leia Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 (edited) 16 minutes ago, dragance said: Ok, dva puta sam bio blizu atentata koji su pravili po Francuskoj i Engleskoj. Jebem li ga, takve skotove treba satrati bez imalo pardona. A jebem li ga i ja, kako je neki takav lik ikada mogao biti hvaljen kao nekakav heroj i borac za slobodu? Nego i najgori terorista moze da se kuje u zvezde ako se bije s Rusima, pa se posle neki “iscudjavaju” otkud terorista pravi teroristicke napade. Ti se barem iscudjavas iskreno Ili ti izgleda normalno da se neko tako “reformise” po potrebi, ne znam vise… Edited August 25, 2021 by Leia
dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Ne iscudjavam se za to. CIA i njihova govna i projekti...nije im prvi put da naprave monstruma.
Recommended Posts