James Marshall Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Mesi se čak nije ni kvalifikovao za evropsko, nijednom 1
ToniAdams Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 nisam ispratio pa ne znam odakle iniesta u celoj prici, al to je drugi fudbaler oko kog bih pravio tim. prvi je zidan. 3 1
Meazza Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) ^ Pitanje je bilo sta je Iniesta osvojio bez Mesija. Naveo sam sta. Edited August 8, 2021 by Meazza
Pantelija jr Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) Ima ova nova fora, ironija se zove, mislim... a pošto očigledno niko nije izračunao, moram ja da napišem tačan odgovor - 0 (nula) je broj LŠ koje je Mesi osvojio bez Injeste kao saigrača Edited August 8, 2021 by Pantelija jr
Bogotac Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 16 minutes ago, Meazza said: Nije mi jasno, prosle godine je trazio da ode a sad place. Trazio zbog ovoga sto je Bartomeu uradio sa klubom i sad se pokazuje da je bio u pravu.
Meazza Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Zato sto nije bio zadovoljan saigracima koje je Bartomeu doveo i cinjenicom da je bacao ogroman novac na plate, izmedju ostalog i na njegovu? U svakom slucaju je trazio da ode i nije bio ovako sentimentalan oko toga.
Bogotac Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Jok,al nemam volje da se natezem vise sa tobom oko njega,da malo pratis vise sam klub,znao bi sta je ovaj sve uradio,izmedju ostalog unajmio je PR firmu da pljuje po igracima na socijalnim mrezama. 1
Milošica Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) 1.Zidan 2.Maradona 3.CR 4.Mesi 5.Zuba/Pele Tako nekako i nema tu šta mnogo da se menja. Edited August 8, 2021 by Milošica 1
Bogotac Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 10 minutes ago, Bogotac said: Jok,al nemam volje da se natezem vise sa tobom oko njega,da malo pratis vise sam klub,znao bi sta je ovaj sve uradio,izmedju ostalog unajmio je PR firmu da pljuje po igracima na socijalnim mrezama. Tek ovaj sto lupa minuse
villiem Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 34 minutes ago, Milošica said: 1.Zidan 2.Maradona 3.CR 4.Mesi 5.Zuba/Pele Tako nekako i nema tu šta mnogo da se menja. Nisam nesto primetio da ljudi stavljaju Zidana na 1 mesto, svaka cast. Jedino ti je Pele na trecem, ili na drugom. 1
dillinger Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) Na polju na kojem Mesi I CR7 dominiraju, tj klupskog fudbalu, Zidan je negde na lestvici kod Mijatovica - sve se na kraju svede na 1 gol u final CL. Zidanova klupska karijera je ozbiljno precenjene, ispunjena morem gresaka I podbacaja. Najkonzistentniji je bio u Bordou Edited August 8, 2021 by dillinger
Godfrey Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Čuj Zidan medju 5 najboljih ikada. Nije ni medju 20. Ali ok, ukusi su različiti. 1
Milosh76 Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Nije mi jasno, prosle godine je trazio da ode a sad place.Ti ne mrzis Mesija, ti ga prezires iz potpuno pogresnih razloga. 1
Recommended Posts