Jump to content
IGNORED

Leo Messi: FCB->PSG & GOAT race


Mindaugas Žukauskas

Recommended Posts

Pa nemaju para da ga plate. Jebiga, kriza. Ali barem će Kompostela imati priliku da igra da igra na Camp Nou. I biće jak takmičarski naboj u La Ligi. 

Link to comment

Ovo je prepucavanje izmedju la lige i bartomeua. Da odustane od super lige i može sve, ovako pošto oni i dalje su pri tome da igraju super ligu sad ih la liga ucjenjuje

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Link to comment
51 minutes ago, Meazza said:

LOL, koliko mi je drago!

 

Ali on, znate, toliko voli taj klub! Smrc.

 

Jeste, valjda bi za sve najbolje bilo da ostane pa da ne igra ligu zato što Barselona ne može da ga registruje za to takmičenje. Nebitno je u principu da li će da igra za 50K ili 500K nedeljno, da bi ga uopšte registrovali moraju ili da se reše gomile igračkog krša koji je na astronomskim platama (što je naravno nemoguće) ili da Tebas popusti i olabavi taj seleri kep, druge nema. Ne bi ni mene iznenadilo da je ovo još jedan pokušaj da se izvrši pritisak, dok god ne potpiše negde drugde kontam da postoji mogućnost da stvari legnu na rudu.

Link to comment

Sad sve uložiti u mladog i perspektivnog Filipa Kutinja (29), dati mu desetku na dresu, duplirati platu, i zum - brazilska magija kakvu nisu gledali od Neimara na ovamo!

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...