Meazza Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 19 minutes ago, goofs said: A cuj, Dinho bi mozda legit bio u celoj ovoj prici da mu je karijera trajala ko njima dvojici. Ali nije, lik je prestao da igra ozbiljan fudbal u 28oj, partijao i verovatno, da, cepao čvarke i malrboro ima do talenta i fizike, ali i mnogo toga je u glavi, mentalno moras biti masina za ovako nesto Pratio sam neke youtubere iz Barsinog tabora i bila je priča da tamo u klubu vlada raspršoj, da je ekipica preuzela klub i da ne jebu trenera dva posto i da ga sabotiraju ili ignorišu ako trazi od njih da se zalažu na treninzima. Pique je za novine izjavio kako on spava 4 sata (!), nema vremena za spavanje jer se bavi i biznisom. Tad je trener bio Setien, a sa prethodnim su se super slagali jer ih nije dirao. Dinho bi se super uklopio u ekipicu.
copkillah Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: For the sake of conversation, moram da dodam da ni ovo baš nije istina: Leo Messi leads the way as the player with most free-kick goals in Europe's top 5 leagues – but he's got the same number of such goals as Cristiano Ronaldo, 56. 1. Leo Messi (Barcelona, Argentina) - 56 goals 1. Cristiano Ronaldo (Juventus, Portugal) - 56 goals iz 3438 pokušaja 3. Hakan Calhanoglu (Milan, Turkey) - 27 goals 4. Miralem Pjanic (Barcelona, Bosnia & Herzegovina) - 26 goals 5. Aleksandar Kolarov (Inter Milan, Serbia) - 22 goals
goofs Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 8 minutes ago, Meazza said: Pratio sam neke youtubere iz Barsinog tabora i bila je priča da tamo u klubu vlada raspršoj, da je ekipica preuzela klub i da ne jebu trenera dva posto i da ga sabotiraju ili ignorišu ako trazi od njih da se zalažu na treninzima. Pique je za novine izjavio kako on spava 4 sata (!), nema vremena za spavanje jer se bavi i biznisom. Tad je trener bio Setien, a sa prethodnim su se super slagali jer ih nije dirao. Dinho bi se super uklopio u ekipicu. Mislim da se to videlo i na terenu Dinho mi pade na pamet samo kao neko vrhunskog talenta koga nisu sjebale povrede nego glava, zasitio se covek fudbala i krenuo da juri neke druge stvari, videlo se sve to i u igri i po kilazi. Da je kojim slucajem bio masina ko ova dvojica pitanje je gde bi mu bio kraj. Ali brazilci su retko masine, oni su vise joga bonito fazon i cinjenica da su se makli iz favela im je dovoljna da budu zadovoljni svojim zivotom. Bar tako nekako ja cenim. 2
Weenie Pooh Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 3 hours ago, ArleKino said: Sa 32 godine je zabio dva gola Kloppovom Liverpoolu u onih 3-0. A gde je bio u revanšu? Nigde, šetkao se i gledao kako mu tim prima četiri gola. Durio se zato što ga je Robertson klepio po glavi u prolazu dok je sedeo na travi a sudija to odbio da sankcioniše sa tri crvena kartona. Ja nešto ne mogu da zamislim da bi Ronaldo bio tako nezainteresovan da izbegne istorijsku blamažu. 2
Meazza Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) +1 Kad ostali vide da se kapiten i najbolji igrac setka po terenu i odustaje, sta ce tek oni da rade? I posle neki pisu da je Mesi lider. Sta je uradio da pokrene ekipu da ne dozive istorijski poraz od Bajerna? Jel ide izraz "najveci sportista" uz nekog ko se seta u finalu takmicenja koje se igra tako retko i koje ce njega, njegov tim i njegovu zemlju zemlju upisati u istoriju? Jedno je kad ne uspes a dao si sve od sebe, drugo je kad ostavis saigrace na cedilu i ne boris se. Edited August 8, 2021 by Meazza 1
copkillah Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 https://barcatvplus.fcbarcelona.com/en/live?ext=SMO_6800 kreće pressica
Jeremija Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Kakve krokodilske suze, krv mu jebem licemernu... 2
Jozef K. Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Plus gde je bio 2010, a pogotovo 2014. Osvojio prvi šampionat Amerike na zalasku karijere. Svaki put je nestao u dresu reprezentacije.
dragance Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Zašto? Nije on kriv što su ga ovi preplaćivali i trošili kao poslednje budale.
Pantelija jr Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Ajde bre dosta priče protiv Mesija! I neko pomenu Injestu, a koliko je Injesta osvojio LŠ bez Mesija? Tako je, nijednu! Dok je, s druge strane, Mesi bez njega osvojio čak... oh, wait... nisam objektivan, ne simpatišem ga iz razloga koje je @Meazza uglavnom već naveo, ali činjenice su neumoljive™ - radi se o nike & chipsy GOAT-u...
ToniAdams Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 15 hours ago, dillinger said: A ti navedi jednu jedinu Ronaldovu partiju koja moze da parira Mesijevim izdanjima u polufinalima CL 2011 I 2015 ili finalima 2009 I 2011. Ili da nabrojimo jedno pet El klasika de je razvalio npr ono finale kupa kad je prvi put u karijeri igro 9
Meazza Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 ^ Iniesta je osvojio svetsko i evropsko bez Mesija.
Meazza Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Nije mi jasno, prosle godine je trazio da ode a sad place.
Recommended Posts