dragance Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Kako? Meni piše “unavailable”. Link to comment
Moća Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Govna a ja izgubio jer sam ga cuvao.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Link to comment
ubibobi Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 (edited) Hah! Ako je tako onda mu to dođe do jaja pošteno prema onima koji su čuvali svoj hit tvit... Ja inače kako god da se ova završi od iduće sezone razmatram neki odmor sa mogućnošću produženja do u zanavek...najveći razlog je ukidanje prenosa PL sa SBB čiji sam korisnik Edited December 23, 2021 by ubibobi Link to comment
dragance Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 3 hours ago, Moća said: Govna a ja izgubio jer sam ga cuvao. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Sad sam procitao, dodaće još jedan. Tj imaćeš sada dva (za nekoliko dana). Link to comment
Lezilebovich Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Izgleda da ću jedan free hit odmah hitnuti ovo kolo Quote Liverpool vs Leeds and Wolves vs Watford postponed amid fresh Covid woe Link to comment
copkillah Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Škoti su inače u njihovom fantaziju dali besplatne transfere za sve igrače koji nisu igrali prošlo kolo, tako se to radi Link to comment
Svarog Posted December 25, 2021 Author Share Posted December 25, 2021 Quote These transfers will be active for Gameweek 19 (Sun 26 Dec 14:30) and will deduct 36pts from your score! uzmem kanapče da se obesim 1 Link to comment
johan nagel Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 Не знам ситуацију али ако си се зајебао нешто а случајно не знаш, можеш да искористиш дивљакушу (ако је још имаш) или један од фрихитова ‘накнадно’ па ти се поништава минус. Link to comment
John Coltrane Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 On 23.12.2021. at 10:16, ubibobi said: Hah! Ako je tako onda mu to dođe do jaja pošteno prema onima koji su čuvali svoj hit tvit... Ja inače kako god da se ova završi od iduće sezone razmatram neki odmor sa mogućnošću produženja do u zanavek...najveći razlog je ukidanje prenosa PL sa SBB čiji sam korisnik Putuj igumane Stranu na šalu™, ja igram, pored Classica i Drafta još i Norvešku ligu i Bundes ligu (pauza ove sezone). Da ne pominjem LŠ i SP/EP. S godinama sve manje i manje vremena želim da posvećujem ovoj igri tako da retirement uopšte ne zvuči kao loša opcija. Uhvatim sebe da žučno urlam što je branić Brajtona primio gol i ispustio CS Free hit uzeo prošlo kolo da tučem Muslina . 1 Link to comment
Svarog Posted December 26, 2021 Author Share Posted December 26, 2021 12 hours ago, johan nagel said: Не знам ситуацију али ако си се зајебао нешто а случајно не знаш, можеш да искористиш дивљакушу (ако је још имаш) или један од фрихитова ‘накнадно’ па ти се поништава минус. novi free hit je dostupan tek od narednog (dvadesetog) kola. ostalo sam, naravno, već ispucao. mislim, spustio sam minus na 8. al pitanje je da li će mi ovih 11 koje sam nakrpio zaista i igrati. defanzivni Westhema koji ponekad ulazi, dvojica iz Cityjeve rotacije, Rowe koji Aresnalu standardno s klupe ulazi... čestitke protivniku Link to comment
John Coltrane Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 2 hours ago, Svarog said: novi free hit je dostupan tek od narednog (dvadesetog) kola. U izgoreo PLF! Link to comment
levi Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 što su skinuli asistenciju Diasu za Sterlingov gol na kraju? Link to comment
TS-CS Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 ostaju li dva fri-hita do kraja sezone ili se mora jedan iskoristiti sad do nove god? Link to comment
goofs Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Samo da se pohvalim, za GW16 sam doveo Bernarda Silvu, od tada Siti je dao 18 golova, a Bernardo od svega toga ima jednu jedinu asistenciju. Pa jbt. 2 1 Link to comment
levi Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 vratili asist Diasu, posle pritiska javnosti. kakav pokušaj krađe 1 1 Link to comment
Recommended Posts