February 17Feb 17 1 hour ago, precog said:Ma ok, samo kako znas da je korisno?Pa evo ja sam imala na primer 3x covid bez simptoma il sa blagim simptomima (kasalj, glavobolja)Ne moze da skodi.Spada u wonder drug uz penicilin i aspirinKafetin je opasniji od njega.Zasto si toliko uporan protiv necega sto samo koristi drustvu?Dzabe se ubedjujemo oko ovoga.Znas li ti da nikad nisam bolesna? ne pijem nikakve lekove. A 50 godina imam, izgledam kao 40-45 😁Muz nista ne slusa i raspada se. Ima lekova vise nego moji pokojni baba, deda zajedno. Samo dovlaci dijagnoze od doktora. Spanac ne mogu da ga nateram da jede 😭😭😭🤦🏼♀️Nastavicu da se pridrzavam svog rezima, ocito funckionise.(Jedino kad odem u cg pa se obavezno otrujem od vode, al to je normalno. Tradicija prosto 😁)(mozes research da uradis za ljude koji ga koriste, ili su koristili. Deo protokola je za kancer na primer) malone, korry itd.... Doktori. Imas net pa pretrazi.
February 17Feb 17 Al ne razumem vas...ja vam dajem do znanja sta ja koristim. Znate me. Vidite me. Ne krijem svoj stil zivota. Dajem vam na uvid sta funkcionise za mene. Ne kapiram iscudjavanje ili ubedjivanje. Da li mislite da ne radim neki research pre nego sto uzmem nesto?! Van pameti.
February 17Feb 17 Btw, zaboravljam da spomenem, da mi se cini da od ovog NAD+ mi je manje seda kosa.Mozda se tripujem, al sam od 19te seda na levoj strani i sada vidim da je koren sve tamniji i tamniji. vec drugi put kako je farbam, upada u oci da nema sedih. Edited February 17Feb 17 by mustang
February 17Feb 17 Ne radiš research, jer research nije slušao sam šta kažu ljudi xyz, umesto ljudi abc. Research nije čak ni ovlaš čitanje studija, jer i tu ima mnogo detalja koja laicima mogu da promaknu. Npr. bilo je istraživanje da ivermectin rezultuje boljim ishodom kod određenih komplikacija kod covid pacijenata, ali u stvarnosti pacijenti u ivermectin grupi su bili 1) mlađi 2) nisu imali ili su imali manji udeo drugih teških obolenja npr. bubrega itd. Znači verovatno validniji zaključak te studije je da mlađi zdraviji ljudi imaju bolje šanse kad dobiju covid. No shit Sherlock. Ali to je previše detaljno za laika koji traži potvrdu svog mišljenja. Iz tog razloga, ja lično ne čitam nikakve studije više, to je prosto deo full time posla određene struke, odnosno zahteva interesovanje, veštine, vreme i pažnju.Moje mišljenje je da svako ima pravo da radi šta hoće, konzumira ivermectin pa i onaj konjski, ili kokain sa klozetske šolje kao američki ministar zdravlja, ali postoji objektivno problem danas da ima previše šarlatana, koji imaju želju da prenose znanje, iako to znanje nemaju.
February 18Feb 18 7 hours ago, mustang said:Deo protokola je za kancer na primer) malone, korry itd.... Doktori.Imas net pa pretrazi.Zanimljivo mi da čitam o tvojoj ishrani i suplementima. Tvoje telo, tvoja pravila.Primedba mi je na tvdnju da je ivermectin deo protokola za kancer, pa pozivanje na doktore koji nisu onkolozi, samo su veoma glasni oko ivermectina (pogotovo bili u vreme covida). Ne mogu da nadjem nijedan dokaz da je ivermectin deo protokola za cancer u US, kako si to zaključila?
February 18Feb 18 1 hour ago, PPop said:Zanimljivo mi da čitam o tvojoj ishrani i suplementima. Tvoje telo, tvoja pravila.Primedba mi je na tvdnju da je ivermectin deo protokola za kancer, pa pozivanje na doktore koji nisu onkolozi, samo su veoma glasni oko ivermectina (pogotovo bili u vreme covida). Ne mogu da nadjem nijedan dokaz da je ivermectin deo protokola za cancer u US, kako si to zaključila?Pocelo je to sve pre 14 godina. Sestra mi dobije rak. Ja se setim da je prijatelj moj u san dijegu, doktori ga otpisali, dali mu 3 meseca zivota, krenuo na neku alternativnu terapiju. Brutalna ako mene pitas. Dr. Schultz terapija. Mesec dana gladovanja i ti shultzevi preparati. Zatim je krenuo na ivermectin fenbedazol protokol... Evo ga i dan danas ziv, zdrav, prav samo lud uGlavu 😂.Anyway, moja sestra dobije rak. Ja joj posaljem paket od dr. Schultza. Mesec dana, posle mesec rak se smanjio. Sve bilo super, isla i na radijaciju posle toga. Onda dodje korona, ona i keva se vakcinisu, prvo sestra opet rak pa onda keva. Odmah krenu na ivermectin, fenbedazol protokol (mogu da nadjem kako se zove tacno, na T nesto). Doktori posle par meseci odustali za chemo jer se u medjuvremnu povuklo, samo radijacija kod keve. Sada obe s vremena na vreme koriste oba.To su dva najbliza primera. U okolini ih imam sigurno minimum 15toro da sam slala prptokol i da se mozda ukupno petoro odlucilo na tu varijantu. Svi okej, zdravi u remisiji ❤️ (pricam za ove alternativce) Nisam doktor, ni naucnik, al kapiram sto iscitah i videh i primetih kod ljudi sa rakom do sada, da rak mnogo voli secer, zato je gladovanje prva stvar sto ljudi treba da krenu. Kad telo nema vise sta da radi po crevima i da trosi energiju na varenje, celije u telu se okrecu da popravljaju druge. Ivermectin (japanska glivica) i fenbedazol, menbedazol, onemugacavaju raku da se siri. Dzabe mi objasnjavali.U svakom slucaju svako treba da radi onako kako misli da je najbolje. Mogu da kazem da ta kombinacija sa radijacijom radi posao 100%.Mogu da iskopam protokole ako te interesuje. Jefiniji su od schultza i manje brutalni.Verujem da lek za rakove odavno postoji al da nije finansijski isplativ.Realno, mi ne bi trebalo uopste da smo bolesni ali smo izlozeni stresu, otrovima, losoj ishrani i zivotu. Ne racunam tu genetski predodredjene. Oni nisu imali izbora ali svakako mogu da pobede ❤️Stres je po meni broj jedan neprijatelj. Zato imamo generacije, pogotovu zenske populacije, u srbiji, da imaju problem sa tiroidnom i hashimoto. Sve od sankcija, bombardovanja pa naovamo. Edited February 18Feb 18 by mustang
February 18Feb 18 Iskreno, ja sam sada jos vise hard core. Pod broj jedan, razmisljam da bolest ne postoji, da meni nista ne moze po tom pitanju da se desi i svaki dan i pred spavanje ja pohvalim svoje celije/vojnike kako sjajno rade svoj posao. I divim im se na efikasnosti 😁Teracu ovako dokle god mogu. Za sada sve super funkionise. Isto vrlo sam rutina. Isti dorucak dekada minimum (cedjen limun, pomorandzs, tost, puter, med), skoro isti pa rucak (meso neko i zelenis, najcesce spanac, masline, feta sir, domaca jaja rovita), neko voce, crna cokolada; sredom i petkom postim a inace ne jedem nista posle 3-4popodne. Telo nece da jede i to postujem 😂Setam (kuce) 3-5 sati dnevno i provedem 4-8 sati nedeljno na krav maga.
February 18Feb 18 3 hours ago, mustang said:Pocelo je to sve pre 14 godina. Sestra mi dobije rak. Ja se setim da je prijatelj moj u san dijegu, doktori ga otpisali, dali mu 3 meseca zivota, krenuo na neku alternativnu terapiju. Brutalna ako mene pitas. Dr. Schultz terapija. Mesec dana gladovanja i ti shultzevi preparati. Zatim je krenuo na ivermectin fenbedazol protokol... Evo ga i dan danas ziv, zdrav, prav samo lud uGlavu 😂.Anyway, moja sestra dobije rak. Ja joj posaljem paket od dr. Schultza. Mesec dana, posle mesec rak se smanjio. Sve bilo super, isla i na radijaciju posle toga. Onda dodje korona, ona i keva se vakcinisu, prvo sestra opet rak pa onda keva. Odmah krenu na ivermectin, fenbedazol protokol (mogu da nadjem kako se zove tacno, na T nesto). Doktori posle par meseci odustali za chemo jer se u medjuvremnu povuklo, samo radijacija kod keve. Sada obe s vremena na vreme koriste oba.To su dva najbliza primera. U okolini ih imam sigurno minimum 15toro da sam slala prptokol i da se mozda ukupno petoro odlucilo na tu varijantu. Svi okej, zdravi u remisiji ❤️ (pricam za ove alternativce)Nisam doktor, ni naucnik, al kapiram sto iscitah i videh i primetih kod ljudi sa rakom do sada, da rak mnogo voli secer, zato je gladovanje prva stvar sto ljudi treba da krenu. Kad telo nema vise sta da radi po crevima i da trosi energiju na varenje, celije u telu se okrecu da popravljaju druge. Ivermectin (japanska glivica) i fenbedazol, menbedazol, onemugacavaju raku da se siri. Dzabe mi objasnjavali.U svakom slucaju svako treba da radi onako kako misli da je najbolje. Mogu da kazem da ta kombinacija sa radijacijom radi posao 100%.Mogu da iskopam protokole ako te interesuje. Jefiniji su od schultza i manje brutalni.Verujem da lek za rakove odavno postoji al da nije finansijski isplativ.Realno, mi ne bi trebalo uopste da smo bolesni ali smo izlozeni stresu, otrovima, losoj ishrani i zivotu. Ne racunam tu genetski predodredjene. Oni nisu imali izbora ali svakako mogu da pobede ❤️Stres je po meni broj jedan neprijatelj. Zato imamo generacije, pogotovu zenske populacije, u srbiji, da imaju problem sa tiroidnom i hashimoto. Sve od sankcija, bombardovanja pa naovamo.Brate…
February 18Feb 18 Kasno Marko na Kosovo stiže. Da rak konzumira glukozu više u odnosu na normalne ćelije je otkriveno pre 100 godina, ali ono što logično sledi iz toga, da iz dijete treba izbaciti ugljene hidrate nije pokazalo rezultate od tada. Ali da to otkriće možda (?) nije bilo uzalud pokazuje ovaj video koji videh pre par meseci.
February 18Feb 18 3 hours ago, mustang said:Iskreno, ja sam sada jos vise hard core. Pod broj jedan, razmisljam da bolest ne postoji, da meni nista ne moze po tom pitanju da se desi i svaki dan i pred spavanje ja pohvalim svoje celije/vojnike kako sjajno rade svoj posao. I divim im se na efikasnosti 😁Teracu ovako dokle god mogu. Za sada sve super funkionise. Isto vrlo sam rutina. Isti dorucak dekada minimum (cedjen limun, pomorandzs, tost, puter, med), skoro isti pa rucak (meso neko i zelenis, najcesce spanac, masline, feta sir, domaca jaja rovita), neko voce, crna cokolada; sredom i petkom postim a inace ne jedem nista posle 3-4popodne. Telo nece da jede i to postujem 😂Setam (kuce) 3-5 sati dnevno i provedem 4-8 sati nedeljno na krav maga.brt, pored takve ishrane, vezbanja i setanja, mos pijes i misomor umesto ivermektina i opet ces pucati od zdravlja.
February 18Feb 18 Sta god da kazem posracete se. Kako vas ne mrzi? Covek lepo i kulturno pitao, lepo mu objasnila. Venom ides po mojim komentarima i samo kenjas. Nema veze koja tema. Vreme je da napravis pauzu. Stavi me na ignore. A ni ova druga dvojica nisu bolja 🤦🏼♀️
7 hours ago7 hr N1 Info RSStudija: Oralni kontraceptivi povezani sa značajnim poras...Oralni kontraceptivi mogli bi imati neočekivan uticaj na prehrambene navike žena, pokazuje nova studija.Studija: Oralni kontraceptivi povezani sa značajnim porastom kompulzivnog prejedanja kod ženaNaučnici upozoravaju na moguću povezanost između sintetičkih hormona i povećane sklonosti emocionalnom prejedanju, otvarajući važna pitanja o individualnim reakcijama na hormonsku terapiju.Oralni kontraceptivi povećavaju verovatnoću prejedanja kod nekih žena zbog uticaja na hormone, zaključio je tim istraživača koji je sedam nedelja pratio više od 400 ispitanica za potrebe studije čiji su rezultati objavljeni u stručnom časopisu "JAMA Network Open".Tim naučnika sa Univerziteta Mičigen Stejt saopštio je da je otkrio "značajno povećanje potrebe za emocionalnim prejedanjem" kod žena koje uzimaju kontraceptivne pilule, pri čemu, čini se, sintetički hormoni korišćeni u nekim varijantama povećavaju taj rizik. Edited 7 hours ago7 hr by Jeremija