gospa buba Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Pa to je to, to je tipski lik. predatori imaju jasnu dinamiku, sve ostalo su evolutivna reshenja, zavisno od okruzenja.sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
Arkadija Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) Ovo je neko postavio u januaru kada je isplivala afera sa Mikom Aleksićem. Ne znam da li je to ovaj S. koji je spomenut u Vremenu ili neko drugi. Edited June 24, 2021 by Arkadija
Jeremija Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 1 minute ago, Mos said: Prilično sam siguran da ću uskoro čitati o par likova sa Filozofskog na ovom topiku, ako domine krenu da padaju u akademskoj zajednici. Nećeš, barem što se tiče same filozofije, poznajem scenu. Njih više možeš kritikovati za neznanje i nekompetentnost...
gospa buba Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Ovo je neko postavio u januaru kada je isplivala afera sa Mikom Aleksićem. Ne znam da li je to ovaj S. koji je spomenut u Vremenu ili neko drugi. neko drugi.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Malkmus Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) Ja znam za jednog koji nije živ. On je bio pipač, nije išao dalje, koliko mi je poznato. Nije mi ni poznato da ga je neko prijavio. Edit: Filozofski fakultet Edited June 24, 2021 by Malkmus
Arkadija Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) 2 minutes ago, gospa buba said: neko drugi. sent from novi mnogo jak bubamoto. Pa da, izgleda da je S još uvek živ, a ovaj iz citiranog posta je umro. Edited June 24, 2021 by Arkadija
אַף אֶחָד Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 To je drugi lik. Na pdf strani 16 (almanah.petnica.rs/25/pdf/B-25.pdf) fotograf je slika na vrhu, pipach slika na dnu. 1
gospa buba Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Pa da, izgleda da je S još uvek živ, a ovaj iz citiranog posta je umro. ne mogu da se setim ko je, u srpskoj nauci je u nekim oblastima bukvalno bio pomor od korone. ali znam da je bila neka pricha.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Popular Post Taihoskopija Posted June 24, 2021 Popular Post Posted June 24, 2021 8 minutes ago, gospa buba said: predatori imaju jasnu dinamiku, sve ostalo su evolutivna reshenja, zavisno od okruzenja. sent from novi mnogo jak bubamoto. Pa to, a i ako ste kretali nekad po tim umetničkim školama slikanja, glume, književnosti nečega, često ima tu 1 usahli i od života nerazumen™ i tužan harizmatični deda što pati zagledan u beskraj i kul je i uvodi tebe i drugare u svet književnosti, filma i muzike i objasni ti da si ti kul ako nešto i nešto i da je nošenje brushaltera i to što nećeš da te mazi po kolenima malograđanska stega i poremeti ti osećaj za dobro i loše, a tinejdžer prirodno leluja između želja da bude kul buntovni junak, a ne službenica u pošti kao mama i eto tako to funkcioniše super. 10 1
Amos Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 19 minutes ago, Jeremija said: Nećeš, barem što se tiče same filozofije, poznajem scenu. Njih više možeš kritikovati za neznanje i nekompetentnost... Mislio sam na par spratova iznad.
Jeremija Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 3 minutes ago, Mos said: Mislio sam na par spratova iznad. Istorija ili umetnost?
Sandradjer Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 1 minute ago, Mos said: Mislio sam na par spratova iznad. Samo da sve izadje na videlo. Najbolja stvar koja se desila u Srbiji je raskrinkavanje Mike, samo neka krene lavina. Dosta vise lazi 2
Malkmus Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Zeznuto je i ukoliko bi to bio hm, neko iz SANU. To će da ide teško. Kao i ukoliko ima onih koji su povezani sa SPC. 1
Rowanoke Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 3 hours ago, James Marshall said: https://www.blic.rs/zena/kul-cika-u-petnici-godinama-opijao-maloletnice-i-slikao-ih-gole-u-sumi-i-sad-mu-niko/7ndxkql Ne valja link. Drugo, kako ovo može, čuj uzmu i prepišu tekst, samo stave "po pisanju Vremena". Plus zalijepe svoj glupavo-retardirani naslov sa VELIKIM SLOVIMA. Sad ce pakao da bude po tabloidima i Blicu. O ovome ima vise da se pise nego o Miki 1
Taihoskopija Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) Da, a Blic naslov opet izaziva poriv da zapališ redakciju. Edited June 24, 2021 by Taihoskopija 3
Recommended Posts