renne Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 1 hour ago, LeBron said: To je stara vest od koje verovatno nema nista, za Tobija Nego ce nam izgleda plej biti igrac koji je vec igrao kod nas, Nate Walters ne taj slovenac, drugi
LeBron Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 1 hour ago, nahbar said: Sa sve Jovicem, Markovicem i ajde, Uskokovicem? Kazu da nista od oba Stefana, videcemo sta ce biti
LeBron Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 17 minutes ago, renne said: ne taj slovenac, drugi Ne pratim nesto puno, jedino recimo Prepelic na beka sutera
Nikodije Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Jaku je Radonja oterao 2015 iako je ovaj imao ugovor, sumnjam da bi vraćao igrača kojeg je jednom oterao. Ima logike za Voltersa, ispunjava osnovni uslov- Radonja ga dobro poznaje.
pacey defender Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Kad već pričamo o Jaki, na olimpijadi sam se prvi put srodio sa timom u kom igra pa sam sagledao nove horizonte. Frustrira njegova nepredvidivost. Nema kvalitet za divljaka, a kada naskoči na 4m od koša i promaši, tačno idealno za svakog alibi trenera koji je u fazonu, ja sam to dobro postavio ali jebiga, nema ko da završi. Kao Tepića da gledam, koji misli da je obavio posao time što je sve do šuta odradio perfektno, ali jebiga, nije ušla, biće bolje sledeći put.
kralj Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Uf VoltersIpak je ludi Kalina nekom obećao mrtav pijan u kafani da dolazi, pa mu bilo glupo da ispali. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
MiddleClass Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Uuu Volters... Ona asistencija pod pritiskom sa centra za Lazica... 😍
Behemoth Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Zar nije Volters vec potpisao za PAO ili tako neke?
kralj Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Kakav je to Hail Mary bio, u Americi bi izaslo u HolivuduPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
Dankan Ajdaho Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Kakav epski promašaj bi bi Nejt na mestu prvog pleja.
Banjo Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 43 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kakav epski promašaj bi bi Nejt na mestu prvog pleja. Tebi ne valja ni jedan. Vrhunska tehnika, solidna pracka. Nije elitni dodavac ali je generalno dobar ofanzivni plej. Nije ni prevelika rupa u odbrani.
Recommended Posts