jms_uk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pogledaj na laterooms.com - pa onda obavezno proveri reviews npr na tripadvisor.comja sam tako par puta nasao ok smestaj u LON za ok cenu
MancMellow Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pogledaj na laterooms.com - pa onda obavezno proveri reviews npr na tripadvisor.comja sam tako par puta nasao ok smestaj u LON za ok cenuTi ne zivis u LDN? Pa gde si, u Brumiju?Brazilac, koliko ostajes?
Brazilac Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 @ Jms Tnx za Laterooms, pogledacu i tamo...@M16Nije jos stoprocentno da dolazim, ali u planu je nekih 7 dana...
MancMellow Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 @ Jms Tnx za Laterooms, pogledacu i tamo...@M16Nije jos stoprocentno da dolazim, ali u planu je nekih 7 dana...A jesi bio nekad? Prosto, procenjujem koliko stvari bi trebalo da vidis i koliko imas vremena za to
MancMellow Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Uha, dobro, vidi, moja preporuka za 7 dana je, ako ces u centru, neki smestaj u (severo)istocnom delu istog tj. uzeg, sto bi te u stvari stavilo u centar u odnosu na ono sta bi trebalo videti, da mozes i peske do nekog smislenog dela reke za oko 25min-pola sata i jos masu stvari, dakle okolina russell square-a ili tu negde. Tu bi ti bile i blizu dve zel. stanice, doduse ne i ona za Oxford recimo, ako planiras neke jednodnevne izlete van LDN-a. i Evo ti neki linkovi koje sam ja ponekad koristio pa, zajedno sa onim JMSovim vidi sta ti odgovara po ceni. http://www.londontown.com/www.visitlondon.coma ja ovo koristim(izmedju ostalog) i za svaki drugi grad, mislim, mozda i ti vec znas http://www.booking.com/vidi sta ti cenovno odgovara pa postavi ovde, ja cu ti reci sta mislim, a valjda ce se konkretnije oglasiti i oni koji su sada zhivutji u Londonu, a mozda ima i korisnijih sajtova
jms_uk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ti ne zivis u LDN? Pa gde si, u Brumiju?U Brumu mi je faks [povremeni commute], a ja sam sad u Border Country-ju, negde na pola puta izmedju Bhama i Cardiffa. Pre toga ziveo SW coast - Devon.Mada idem cesto u LON, nisam nikad ziveo tamo [a ni proveo duze od nedelju dana odjednom :D]
MancMellow Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 U Brumu mi je faks [povremeni commute], a ja sam sad u Border Country-ju, negde na pola puta izmedju Bhama i Cardiffa. Pre toga ziveo SW coast - Devon.Mada idem cesto u LON, nisam nikad ziveo tamo [a ni proveo duze od nedelju dana odjednom :D]ljepo ljepo, tu bi trebalo da je lep krajolik, bar koliko se meni čini...
Isis Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 russell sq je , to je moj bivsi kraj, ali bojim se da je to bloomsbury, znaci dosta pricey.malo iznad ka kings cross-u ide jeftinije, a bonus je sto odatle ima najbolje saobracajne veze verovatno u celom gradu (mada okruzenje tu postaje malo grublje, ali nista strasno).ako ce do oxforda (another wub), busevi krecu sa viktorije na otprilike 12 min tokom dana (nocu nesto redje, kako se sad prisecam, na 30-45 min) i idu preko zapadnog londona stajuci na notting hillu i shepherds bushu, pa preko hillingdona izlaze van grada. tako da mogu da se uhvate na vise mesta, pa ne mora da bira smestaj naspram toga (ako mu je uopste stalo da za 7 dana boravka vidi i jos neki drugi grad).ne mogu mnogo brazilcu da pomognem sto se turistickog smestaja tice, ali onako brza preporuka je da nadje sta mu cenovno odgovara i onda proveri lokaciju na kojoj se to nalazi. takodje, blanko savet je da se fokusira na deo grada koji je ogranicen circle line-om i recimo na zapad i sever. vecina lokacija bi u tim zonama bila ok, plus sto je i saobracajna veza dobra. mozemo i ovde da mu pomognemo da bas ne zaluta na murder mile :D.
Valk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Brazilac, ja sam prošle godine odsela ovde.Vidi za cenu, ako ti se isplati, inače je hotel na super mestu. 5 min pešaka do Lambeth North metro-stanice, 10 min pešaka preko mosta do Parlamenta, Big BEna, Abbey itd. Tu je i London Eye, na toj strani reke, na putu do mosta od hotela. Bukvalno sa te lokacije za jedan dan obiđeš nekoliko najbitnijih sites Londona, da ne pričam što se i do Bakingemske palate stiže pešice vrlo lako, a tube-om za stanicu-dve si na Trafalgaru, Pikadiliju itd.
Roger Sanchez Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja sam prije 2,5 godine bio u Bayswateru, u 1 ispljuvku od hotela koji se zove New Dawn. Začudo zapala nas je 'dobra' soba u toj rupi, sa smrdljivom recepcijom i sumnjivim ruski govorećim osobljem. Mada su zidovi na sebi imali otiske cipela, kreveti su bili čisti i OK, a u prosincu je bilo očaravajuće toplo po noći, a i voda je bila ista takva, topla. Sve na odličnoj lokaciji, kraj Whiteleysa, Boots na 10 metara, svi mogući fastfoodsi i dućani & Starbucks u krugu od 100 metara, zajedno sa dve stanice Tube-a i Hyde Parkom. Najbolja je bila cijena, double room za ?34. Pa gdje to ima? :D
MancMellow Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Brazilac, ja sam prošle godine odsela ovde.Vidi za cenu, ako ti se isplati, inače je hotel na super mestu. 5 min pešaka do Lambeth North metro-stanice, 10 min pešaka preko mosta do Parlamenta, Big BEna, Abbey itd. Tu je i London Eye, na toj strani reke, na putu do mosta od hotela. Bukvalno sa te lokacije za jedan dan obiđeš nekoliko najbitnijih sites Londona, da ne pričam što se i do Bakingemske palate stiže pešice vrlo lako, a tube-om za stanicu-dve si na Trafalgaru, Pikadiliju itd.Hm, da. Anyway, ja bi definisao ovako, povučeš liniju koja je definisana tačkama tube stanica King's Cross i Waterloo i onda na toj vertikali mislim da je najbolje da tražiš smeštaj, jer mi se čini da je to nekako najbolje da ti ništa ne bude preterano daleko na istok ili na zapad. Ako ideš na Heathrow, onda možda ne bi bilo loše i da vidiš da budeš u hotelu iz koga možeš pešaka na Picadilly line, a da kad uđeš ne moraš da presedaš sa sve koferima do aerodroma. Tako uštedip na nekakvim taxijima, zato sam spomenuo nešto oko Russell Sq.
MancMellow Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja sam prije 2,5 godine bio u Bayswateru, u 1 ispljuvku od hotela koji se zove New Dawn. Začudo zapala nas je 'dobra' soba u toj rupi, sa smrdljivom recepcijom i sumnjivim ruski govorećim osobljem. Mada su zidovi na sebi imali otiske cipela, kreveti su bili čisti i OK, a u prosincu je bilo očaravajuće toplo po noći, a i voda je bila ista takva, topla. Sve na odličnoj lokaciji, kraj Whiteleysa, Boots na 10 metara, svi mogući fastfoodsi i dućani & Starbucks u krugu od 100 metara, zajedno sa dve stanice Tube-a i Hyde Parkom. Najbolja je bila cijena, double room za ?34. Pa gdje to ima? :DPa dobro, Queensway je ok generalno za šetnju, restorani(indijski su mi tu skroz ok), onaj mali tržni centrić ali sa svim potrebnim prodavnicama, ali mislim da mu je bolje malko bliže centru. Tu je lepo što je parkić baš blizu tj. preko puta :)
Isis Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja sam prije 2,5 godine bio u Bayswateru, u 1 ispljuvku od hotela koji se zove New Dawn. Začudo zapala nas je 'dobra' soba u toj rupi, sa smrdljivom recepcijom i sumnjivim ruski govorećim osobljem. Mada su zidovi na sebi imali otiske cipela, kreveti su bili čisti i OK, a u prosincu je bilo očaravajuće toplo po noći, a i voda je bila ista takva, topla. Sve na odličnoj lokaciji, kraj Whiteleysa, Boots na 10 metara, svi mogući fastfoodsi i dućani & Starbucks u krugu od 100 metara, zajedno sa dve stanice Tube-a i Hyde Parkom. Najbolja je bila cijena, double room za ?34. Pa gdje to ima? :Dda, da bayswater je super kraj. blizu centru, a ima i desavanja za sebe, pa kad se smoris i vratis se u kraj na kraju dana ipak imas sta da radis u komsiluku, a ne da se zakucas odmah u sobu.
Roger Sanchez Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 (edited) Bliže centru? Pa odatle nam je trebalo 10 minuta lagane šetnje do Marble Archa. Edited April 9, 2009 by Roger Sanchez
Recommended Posts