goofs Posted April 1 Posted April 1 Zaboga, kakav je to argument, pa Jokić će ući u HoF 1000%, nema kladže na svetu koja bi ti nudila uopšte takvu opkladu.
Popular Post uini Posted April 1 Popular Post Posted April 1 5 minutes ago, Venom said: Jokić nije loš ali mora još da napreduje da bi ostavio trag u NBA kao Ratko Varda. Change my mind. najjaca anegdota za vardu, koji je bio u vashingtonu kada je mikele igrao one dve sezone: muta mu nesto kenja na treningu [radnicki kragujevac] a ratko replicira [parafraziram ali ne previse], sta 'oces bre mutavi, ja sam video jordanov qrac 19
kralj Posted April 1 Posted April 1 FM je na forumu, ono što je AV na nebeskom nebu Srbije, nepodnošljivo predvidiv i dosadan, a humor mu se svodi na: -Ja sam popio dve rakijice. xexe -Drobnjak 5,6. hahahaah -Je li Drobnjak, koliko si popio? 5, 6 ili možda 9? buahahahahahaah
Venom Posted April 1 Posted April 1 30 minutes ago, Filozof manijak said: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_players_in_the_Naismith_Memorial_Basketball_Hall_of_Fame Igrači moraju da budu u penziji određeni broj godina da bi bili u konkurenciji za HoF. Hvala što svaki put iznova potvrđuješ da nemaš blage veze o čemu pričaš. Jokić će ući kao first ballot NBA igrač osim ako u međuvremenu ne ubije dadilju ili siluje konja. I Divac i Rađa su ušli kao međunarodni igrači zbog doprinosa razvoja košarci blabla. Pogotovo Dino ne bi ušao u HOF nikad zbog svoje NBA karijere. 1
Venom Posted April 1 Posted April 1 My name is Eddie and Jokić mora još da radi da bi dostigao Rađinu NBA karijeru.
levi Posted April 1 Posted April 1 morate da se saberete i da ne hranite trolove znam da nije lako, bitna je samokontrola i disanje 9
Hele Posted April 1 Posted April 1 Sto se tice ovih dinosaursa, da se podsetimo Radjinog jedinog ucesca u plejofu. Covek je tada imao 28 godina i bio u prajmu i kao 4/5 i igrac koji nije sutirao trojke nego imao mogucnost da pre svega sutira i zavrsava ispod i oko kosa, imao je procenat od 40 posto suta iz igre. Ponovicu - 40 posto. Ali sigurno jer su odbrane bile toliko jake 90ih 🙄 Ovo je epski čouk
Hele Posted April 1 Posted April 1 Jokic je u proslom plejofu sutirao 46 posto za tri, Dino zicere 40 posto.
copkillah Posted April 1 Posted April 1 Sad radite nešto slično kao Kukoč, ali na drugu stranu, umanjujući jednu veliku karijeru kao što je Rađina.
Zli Gli Posted April 1 Posted April 1 1 hour ago, Venom said: I Divac i Rađa su ušli kao međunarodni igrači zbog doprinosa razvoja košarci blabla. Pogotovo Dino ne bi ušao u HOF nikad zbog svoje NBA karijere. Posteno, kao sto ni Jokic ne bi nikad usao zbog uspeha u reprezentativnoj karijeri Sreca pa postoji taj novi lagani NBA, em lova do krova em legacy.
Zli Gli Posted April 1 Posted April 1 (edited) Inace, evo najboljeg poredjenja NBA lige nekad i zadnjih godina Staaaari NBA do pre uvodjenja cudnih bolidnih pravila je otprilike MMA ili boks, mozda vise MMA jer je svasta bilo dozvoljeno... A ovaj novi moderni je slap fight takmicenje, dakle spektakl je tu ali bez odbrane, ruke na ledjima. Ja tebe, ti mene i tako redom dok neko ne pobedi 149-144 Dozvolite da mnogi to ne volimo i ne cenimo Edited April 1 by Zli Gli 1
Venom Posted April 1 Posted April 1 32 minutes ago, Zli Gli said: Posteno, kao sto ni Jokic ne bi nikad usao zbog uspeha u reprezentativnoj karijeri Sreca pa postoji taj novi lagani NBA, em lova do krova em legacy. Pošteno samo što su tu kategoriju uveli da ispoštuju malo međunarodnu košarku, ali je glavna stvar i dalje ući kao NBA igrač. Ima i Dino Menegin tamo, ne samo Rađa. Pretpostavljam da i njega Jokić tek treba da dostigne.
Recommended Posts