Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Kao što rekoh... :D

Posted

To kakav je neko igrač bio apsolutno ne mora značiti da je njegovo mišljenje aksiom(posebno što je Toni i sam rekao da jako malo prati ligu).

Pa pogledajte ex NBA američke zvezde koliko umeju da lupetaju.

Ne verujem da je kod Tonija u pitanju sujeta, već se drži zajedno sa "svojim momcima" sa kojima je proveo dobar deo života. Da je to ok, nije. Da razumem, razumem :D

• +1 2
Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

Kao što rekoh... :D

Pa možeš da pričaš šta hoćeš, govorimo o individualnim igračkim kvalitetima.

A tu je sve jasno kao dan. 

Kukoča obožavam od kada znam za sebe, a nisam baš klinac, jokić je prosto neuporedivo bolji igrač. O Divcu i Daniloviću da ne pričam, pa ni Rađi i ostatku SFRJ ekipe. 

Sve su to fenomenalni igrači sa velikom, ogromnom zaostavštinom, ali prosto... Jokara je talenat jedan u par decenija i jače. Uostlaom, takav igrač nikad nije postojao, šta reći više. 

• +1 4
Posted (edited)

Toni je zaposlen u Cikago Bulsima, kako ne prati kad mu je to posao.

Pre ce biti da gleda to sve svojim ocima iz prvog reda i jasno mu je tacno na kom nivou je jokic.

Kukoc je i u Bulsima kad se Dzordan vratio pocinjao sa klupe, iako je bio treci najbolji strelac, i isto tako je iz prvog reda gledao Dzordana, Divca... i moze tacno da uporedi.

Edited by Hele
Posted

Lebron priča kako je Tejtum još mlad, kaže ima tek 25 a ja sam prvu titulu osvojio sa 28, Džordan sa 27, Jokić sa 27…

Kakvi crni Rađa i Divac…

Posted
8 minutes ago, Mil@n said:

Pa možeš da pričaš šta hoćeš, govorimo o individualnim igračkim kvalitetima.

A tu je sve jasno kao dan. 

Kukoča obožavam od kada znam za sebe, a nisam baš klinac, jokić je prosto neuporedivo bolji igrač. O Divcu i Daniloviću da ne pričam, pa ni Rađi i ostatku SFRJ ekipe. 

Sve su to fenomenalni igrači sa velikom, ogromnom zaostavštinom, ali prosto... Jokara je talenat jedan u par decenija i jače. Uostlaom, takav igrač nikad nije postojao, šta reći više. 

Brte, diši malo, chill...još dva posta i biće bolji od Džordana :D

Posted

Pa nista, neka Toni stavi sebe (ili Divca, ili Radju) u ovaj tim Denvera, pa nek osvoji prsten.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Proslavljali svaki njihov koš kao da je gol, gledali da ne propustimo kad uđu u igru...

Jokara je rang Džordana, LBJ-a, Birda, Medžika, svih najvažnijih superstarova u njihovim timovima koji su osvajali titule.

Nemojmo da se zajebavamo.

• +1 2
  • Haha 3
Posted

Filozof Bog pasivne agresije 

Kljuca mu neka ptica u potiljak i ne da mu mira, a kao glumi kulost :rolleyes:

Kud kumsa je druga priča. Klasična nostalgija, kao danas kad sam sa ćaletom pričao o Tonijevoj izjavi :fantom:

• +1 1
Posted (edited)

Inače, verujem da bi Toni u današnjoj NBA, još otvorenijoj prema igračima preko bare, mogao biti jedan od dva glavna igrača neke plejof ekipe. Meni je ovo što gledam i slušam o njemu, a ima materijala, monstruozno kad ga zamislim u nekim današnjim postavkama. Ne zato što je liga lakša ili teža, već bi mu prosto savršeno odgovarala.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted
1 minute ago, booyaka said:

Proslavljali svaki njihov koš kao da je gol, gledali da ne propustimo kad uđu u igru...

Jokara je rang Džordana, LBJ-a, Birda, Medžika, svih najvažnijih superstarova u njihovim timovima koji su osvajali titule.

Nemojmo da se zajebavamo.

Nisu nikad bili ni najbolji igrači svoje NBA ekipe, a radikal koji iz hobija navlači sirotinju na kocku je najbolji na svetu.

• Haha 1
Posted

Salu na stranu, meni sve te izjave nasih bivsih igraca deluju kao da ne prate kosarku, onda su culi za tog nekog Jokica tek kad je krenuo da razbija u NBA-u, tamo negde pre 5,6,7 godina, odgledali par tekmi, doneli neki sud o njemu i posle toga nikad vise nista nisu gledali misleci da su dovoljno videli i da sad sve znaju i kad ih neko pita, oni pricaju o onome sta su videli fazon 2018. godine.

• Hvala 1
Posted (edited)

Ne znam cemu ova rasprava kad Divac i Kukoc nisu igrali isti sport kao Jokic. Ovo je neka komercijalna kosarka i tu je Jokic medju najboljima, ovi prethodni su igrali izvornu verziju kosarke i bili medju najboljima. Totalno nisu za poredjenje.

Fiba basket lici na staaari basket i tu je Jokic kurac na biciklu, dakle sveukupno gledano ne moze biti najbolji na svetu jer nije prilagodljiv. Neka se drzi Mareja i Gordona, da ih cuva nista manje nego oni njega jer bi i u vecini drugih timova prolazio kao sa nasom repstacijom. 

Edited by Zli Gli
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, Hele said:

Salu na stranu

Puši ga :D

• Haha 1