Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

3 minutes ago, Mark Rothko said:

:nobles:

E svašta sa tobom, kakva ekspertiza kada je lik sa nekog tamo foruma lepo izmislio šta je za njega finta.

• Replies 8.1k
  • Views 468k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

1 minute ago, Filozof manijak said:

Jel to Nikodije vešto optužio Lakija da je alkos? :ohmy:

ne, optuzio sam sebe, posto bih kod teda isao. al ne zove, hoce sam sve da popije

Ko je Laki?

36 minutes ago, *edited by mod said:

E svašta sa tobom, kakva ekspertiza kada je lik sa nekog tamo foruma lepo izmislio šta je za njega finta.

Nije lik nego košarkaški sudija :fantom:

41 minutes ago, Nikodije said:

tede, zasto ne zoves da se gleda kod tebe, u tvom podrumu pica?

pa zato što ne gledam ni ja. ako bih zvao onda bih morao i da gledam. a to ne želim.

za alkohol me zabole, ionako je pola od toga razdeljeno okolo ;)

1 hour ago, Mark Rothko said:

:nobles:

Pa nek sada opet puste da im sude Čovićeva bagra Belošević i onaj Radojević.

Sad ce biti 10 strana pljuvanja tih eksperata koji kazu da je gresaka u zavrsnici ipak bilo.
Inace, da otkrijem toplu vodu, sa 1-1 bi i imali kakve takve sanse protiv Zvezde koja je objektivno ove sezone pokazala vise od nas i smatram da su bolji tim (kad se samo setim kukumavcenja sa pocetka, ali dobro). Ovako se ne bih iznenadio da nas rese vec u narednoj.

Mislim da ovo ide u petu, ali ajde da vidimo. Njima je svakako lakše. Ako nas dobiju onda su uspeli da budu bolji i od sudije koji ih unapred krade,a ako ne, zna se da je to sve dogovoreno. Praktično win win situacija 

Znaci onaj cokijev crnogorac celavi je bio suspendovan jer je vec krao u ljubljani. Bas je dugo trajala suspenzija...

Aba drakonski kaznila cigane: sledece tri utakmice im zatvaraju loze, deo partera i prvih 10 redova tribine a. 

Just now, ZokiAsov said:

Aba drakonski kaznila cigane: sledece tri utakmice im zatvaraju loze, deo partera i prvih 10 redova tribine a. 

zbilja?!

Nisi ocekivao ovako brzu i surovu kaznu priznaces...

slovencitm

Lože? U čemu je poenta zatvoriti lože? Tu bukvalno možeš da staviš koga hoćeš i da ni na šta ne utiče. Ovo drugo sve ima smisla.

44 minutes ago, *edited by mod said:

Lože? U čemu je poenta zatvoriti lože? Tu bukvalno možeš da staviš koga hoćeš i da ni na šta ne utiče. Ovo drugo sve ima smisla.

Lože u Pioniru su centralni deo jedne bočne tribine, ako se ne varam - one iza klupi za rezerve. Iznad lože stoje kamere i snimatelji.

U svakom slučaju drakonska kazna, kako će se klub oporaviti nakon ovoga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout