*edited by mod Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 3 minutes ago, Mark Rothko said: E svašta sa tobom, kakva ekspertiza kada je lik sa nekog tamo foruma lepo izmislio šta je za njega finta. 2 3
Nikodije Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 1 minute ago, Filozof manijak said: Jel to Nikodije vešto optužio Lakija da je alkos? ne, optuzio sam sebe, posto bih kod teda isao. al ne zove, hoce sam sve da popije
theanswer Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 36 minutes ago, *edited by mod said: E svašta sa tobom, kakva ekspertiza kada je lik sa nekog tamo foruma lepo izmislio šta je za njega finta. Nije lik nego košarkaški sudija
Ted Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 41 minutes ago, Nikodije said: tede, zasto ne zoves da se gleda kod tebe, u tvom podrumu pica? pa zato što ne gledam ni ja. ako bih zvao onda bih morao i da gledam. a to ne želim. za alkohol me zabole, ionako je pola od toga razdeljeno okolo
Tresko Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 1 hour ago, Mark Rothko said: Pa nek sada opet puste da im sude Čovićeva bagra Belošević i onaj Radojević.
lord_s Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Sad ce biti 10 strana pljuvanja tih eksperata koji kazu da je gresaka u zavrsnici ipak bilo. Inace, da otkrijem toplu vodu, sa 1-1 bi i imali kakve takve sanse protiv Zvezde koja je objektivno ove sezone pokazala vise od nas i smatram da su bolji tim (kad se samo setim kukumavcenja sa pocetka, ali dobro). Ovako se ne bih iznenadio da nas rese vec u narednoj.
*edited by mod Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Mislim da ovo ide u petu, ali ajde da vidimo. Njima je svakako lakše. Ako nas dobiju onda su uspeli da budu bolji i od sudije koji ih unapred krade,a ako ne, zna se da je to sve dogovoreno. Praktično win win situacija 3
ZokiAsov Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Znaci onaj cokijev crnogorac celavi je bio suspendovan jer je vec krao u ljubljani. Bas je dugo trajala suspenzija... Aba drakonski kaznila cigane: sledece tri utakmice im zatvaraju loze, deo partera i prvih 10 redova tribine a.
kud u maglu Simoviću Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Just now, ZokiAsov said: Aba drakonski kaznila cigane: sledece tri utakmice im zatvaraju loze, deo partera i prvih 10 redova tribine a. zbilja?!
ZokiAsov Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Nisi ocekivao ovako brzu i surovu kaznu priznaces...
*edited by mod Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Lože? U čemu je poenta zatvoriti lože? Tu bukvalno možeš da staviš koga hoćeš i da ni na šta ne utiče. Ovo drugo sve ima smisla.
goofs Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 44 minutes ago, *edited by mod said: Lože? U čemu je poenta zatvoriti lože? Tu bukvalno možeš da staviš koga hoćeš i da ni na šta ne utiče. Ovo drugo sve ima smisla. Lože u Pioniru su centralni deo jedne bočne tribine, ako se ne varam - one iza klupi za rezerve. Iznad lože stoje kamere i snimatelji. U svakom slučaju drakonska kazna, kako će se klub oporaviti nakon ovoga. 1
Recommended Posts