Rumpelstiltskin Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Puštanjem u igru Spase juniora šef je pokazao dosta o sebiSent from my MI 6 using Tapatalk
Gradina Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 3 hours ago, Rumpelstiltskin said: Puštanjem u igru Spase juniora šef je pokazao dosta o sebi Sent from my MI 6 using Tapatalk Ne dosta nego sve je pokazao. Jbg mora se bar malo odužiti za večerinke na rastanku koji je na vidiku.
W.F.C. Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Deda mu drzao u neko vreme halu u Sofku, neke borilacke vestine? Jel to taj Spasa? Ja za tog znam, mozda nema veze sa ovim deckom... 1
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Prisustvujemo istoriji, kako se posle 7-8 godina smenjuju državni projekti, sad će svi budemo crno beli ...Aukurac, doviđenja prijatnoSent from my MI 6 using Tapatalk 2
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Deda mu drzao u neko vreme halu u Sofku, neke borilacke vestine? Jel to taj Spasa? Ja za tog znam, mozda nema veze sa ovim deckom... Dok mu tatko bivši član UO FKRNSent from my MI 6 using Tapatalk 1
Gradina Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 9 hours ago, W.F.C. said: Deda mu drzao u neko vreme halu u Sofku, neke borilacke vestine? Jel to taj Spasa? Ja za tog znam, mozda nema veze sa ovim deckom... Jok. Taj nije od tog dede 2
W.F.C. Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: Prisustvujemo istoriji, kako se posle 7-8 godina smenjuju državni projekti, sad će svi budemo crno beli ... Aukurac, doviđenja prijatno Sent from my MI 6 using Tapatalk Bolesno, i sad ce cele godine da nas ubedjuju da su ovi dobri a ovi drugi ne valjaju i ispiranje mozga. 1
Constantin Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Voša izgubila u Lincu, primila šest komada,a ni u prvenstvu joj baš ne cvetaju ruže. To znači da prvi koj će zglajzne je Psiholjub. U sto maraka da će, ako ga liferuju iz Voše, zameniti Saleta....?????
Gradina Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 29 minutes ago, Constantin said: Voša izgubila u Lincu, primila šest komada,a ni u prvenstvu joj baš ne cvetaju ruže. To znači da prvi koj će zglajzne je Psiholjub. U sto maraka da će, ako ga liferuju iz Voše, zameniti Saleta....????? Psiholjub ili Veseli videćemo posle Čuke.
Constantin Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 11 minutes ago, Gradina said: Psiholjub ili Veseli videćemo posle Čuke. Nemam nikakav info, samo nagadjam...
Constantin Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Nema vise ovo da gledamo kod nas Malo smo "prebrzo" pretrčali preko posta Rumpija, vezano za povratnike, naše igrače, a to je jedan od suštinskih problema...zašto jedan Sale Marjanović, Tomke, kojima je porodica u Nišu, u širokom luku zaobidju Čair i za manje para odu u manji klub (bez namere da uvredim) sa poprilično manjim ambicijama. Koga, u suštini, oni izbegavaju i ko im nije po volji....? Ko ih neće u Nišu ? I nisu samo ova dvojica u pitanju. Ima ih mnogo od Vukića do Makarića....i Kjeremeha..mogla ni da se sastave još dva tima...Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока 2
Constantin Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Napadamo 0:0....?Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
zikaPantelej Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Videlo se da se dosta improvizuje u napadu.. kako nemamo nekog golemog rezervnog špica? Slobodan li je Koja?
Recommended Posts