Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 2021/22

Featured Replies

Puštanjem u igru Spase juniora šef je pokazao dosta o sebi

Sent from my MI 6 using Tapatalk

3 hours ago, Rumpelstiltskin said:

Puštanjem u igru Spase juniora šef je pokazao dosta o sebi

Ne dosta nego sve je pokazao. Jbg mora se bar malo  odužiti za večerinke na rastanku koji je na vidiku.

Deda mu drzao u neko vreme halu u Sofku, neke borilacke vestine? Jel to taj Spasa? Ja za tog znam, mozda nema veze sa ovim deckom... 

Prisustvujemo istoriji, kako se posle 7-8 godina smenjuju državni projekti, sad će svi budemo crno beli ...
Aukurac, doviđenja prijatno

Deda mu drzao u neko vreme halu u Sofku, neke borilacke vestine? Jel to taj Spasa? Ja za tog znam, mozda nema veze sa ovim deckom... 
Dok mu tatko bivši član UO FKRN

9 hours ago, W.F.C. said:

Jok. Taj nije od tog dede 

1 hour ago, Rumpelstiltskin said:

Prisustvujemo istoriji, kako se posle 7-8 godina smenjuju državni projekti, sad će svi budemo crno beli ...
Aukurac, doviđenja prijatno

Bolesno, i sad ce cele godine da nas ubedjuju da su ovi dobri a ovi drugi ne valjaju i ispiranje mozga. 

Voša izgubila u Lincu, primila šest komada,a ni u prvenstvu joj baš ne cvetaju ruže. To znači da prvi koj će zglajzne je Psiholjub. U sto maraka da će, ako ga liferuju iz Voše, zameniti Saleta....?????

29 minutes ago, Constantin said:

Voša izgubila u Lincu, primila šest komada,a ni u prvenstvu joj baš ne cvetaju ruže. To znači da prvi koj će zglajzne je Psiholjub. U sto maraka da će, ako ga liferuju iz Voše, zameniti Saleta....?????

Psiholjub ili Veseli videćemo posle Čuke. 

11 minutes ago, Gradina said:

Psiholjub ili Veseli videćemo posle Čuke. 

Nemam nikakav info, samo nagadjam...

Nema vise ovo da gledamo kod nas a

Nema vise ovo da gledamo kod nas  

Malo smo "prebrzo" pretrčali preko posta Rumpija, vezano za povratnike, naše igrače, a to je jedan od suštinskih problema...zašto jedan Sale Marjanović, Tomke, kojima je porodica u Nišu, u širokom luku zaobidju Čair i za manje para odu u manji klub (bez namere da uvredim) sa poprilično manjim ambicijama. Koga, u suštini, oni izbegavaju i ko im nije po volji....? Ko ih neće u Nišu ? I nisu samo ova dvojica u pitanju. Ima ih mnogo od Vukića do Makarića....i Kjeremeha..mogla ni da se sastave još dva tima...

Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока

Napadamo 0:0....?2fcf0e851a863d284654732f1a0a8197.jpg

Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока

Zeljeni rezultat :D

Videlo se da se dosta improvizuje u napadu.. kako nemamo nekog golemog rezervnog špica? 

Slobodan li je Koja? :D