Gradina Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 49 minutes ago, Constantin said: Ivica mu doveo igrače, pa sad da ga liferuje...? Ko će njega da liferuje? Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока Realno al to se ponavlja iz godine u godinu. Dokaz da onaj žuti kanarinac što glumi sportskog ne ume da to radi, ali Ivica ga pušta. Pod hitno vratiti Marka sportskog direktora a ceo stručni štab out.
Boki Nis Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Celo prvo poluvreme mi igramo bunker,ni jedne jedine akcije da se napravi.Na poluvreme izbacuje najboljeg napadaca ! Pa nije sve da je do igraca,i kolko god da mi je drag Stankovic on nema nikakvu igru! Ne vidi se nikakva ideja Forsiranje mladog Mitrovica na glavnog kreativca je katastrofalno... 1
W.F.C. Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Moglo je da se iscedi bod ali sve u svemu nije tim za vrh, ili dva tri pojacanja koja prave razliku ili sredina tabele.
Boki Nis Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 25 minutes ago, W.F.C. said: Moglo je da se iscedi bod ali sve u svemu nije tim za vrh, ili dva tri pojacanja koja prave razliku ili sredina tabele. Plus trener...Mislim da nije dorastao da vodi ekipu za vrh!!! Ivica mu sigurno nije reko da igra bunker protiv TSC a u Nis...Bruka!
Gradina Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Gledam snimak i konstatujem koliko je ovaj Ristić explozivniji od Rašinog Mitrovića i koliko je evidentno da Kahriman ima toliko godina. Rile stari golman mačka za ovog mačora
zikaPantelej Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Nisam gledao utakmicu, ali ne bih menjao Stankovica.. Naravno, mi se ništa ne pitamo... Bio sam skeptik, nekako sam znao da će Mađari da nas vrate na fabrička.. Nije nam loša ekipa, Sale sam priznao da je greška što je pustio Škrbu od startta pošto on nije trenirao par dana Ipak je tsc solidna ekipa koja je dugo na okupu, za očekivati je bilo ovako nešto
MaErAkLoIJA Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Mi nemamo tim. Sticem utisak da svako gleda da sutne loptu cim mu se ukaze prilika. Mislim da treba Duronjic da ulazi sa klupe jer moze da osvezi ekipu, mnogo dribla a nikog ne predribla. Aksentijevic da vezba ubac i da promeni foru za dribling jer su ga procitali. Fali stoper uz Vujadinovica. Bjelicic je osrednji igrac. Od dva defanzivna vezna ko god da startuje je ocajan a ko ulazi sa klupe uvek bolji od startera. Ni jedan ni drugi ne znaju da gurnu loptu izmedju redova a nasi u prvom se ne krecu ali su zauzimali neki medjuprostor i trebao je neki znalac tu du gura loptu. Vanja po meni treba da startuje i mali Ristic. Nije ni Rasin los za svoje godine i oscilira kao sto ce i Ristic ali treba menjati. Trener ko da nema dobar skauting. Mnogo lose otvara utakmicu i na poluvremenu se tek napravi igra. Evo vec cetri utakmice ista prica. I definitivno nemamo koncept igre, bar ga ja ne vidim.
Gradina Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 4 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Trener ko da nema dobar skauting. Misliš ne radi se analitika protivnika? A ko da je uradi? Brada ?
MaErAkLoIJA Posted August 10, 2021 Author Posted August 10, 2021 5 hours ago, Gradina said: Misliš ne radi se analitika protivnika? A ko da je uradi? Brada ? A ko je kriv za to?
Gradina Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 11 hours ago, MaErAkLoIJA said: A ko je kriv za to? Mi sigurno nismo krivci. No ako nam se desi Veselinović dobićemo kompletan stručni štab od trenera , analitičara , kondicionog do trenera golmana. Veselinović je ipak institucija koja vodi kao Lala sve svoje od poverenja
Boki Nis Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Mi sigurno nismo krivci. No ako nam se desi Veselinović dobićemo kompletan stručni štab od trenera , analitičara , kondicionog do trenera golmana. Veselinović je ipak institucija koja vodi kao Lala sve svoje od poverenjaNe znam kako bez analitike i svega toga možemo da napadao evropu!?Ja garantujem da imamo bolje igrače od Tsc a ali nemaju motivaciju. Očigledno da se Stanković postavio kao slab autoritet i bez mudašca da se uvek napada protivnik.... Jbg... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Rumpelstiltskin Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Propadalo je u stanju da potroši Murinja, Klopa i Gvaediolu a ne Đumija, Gaćinovića i ovog sa sređene obrve u Mirabilis.Sent from my MI 6 using Tapatalk
Gradina Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Propadalo je u stanju da potroši Murinja, Klopa i Gvaediolu a ne Đumija, Gaćinovića i ovog sa sređene obrve u Mirabilis. Sent from my MI 6 using Tapatalk 🤣🤣🤣 dal je zaista sredjivao obrve
Gradina Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Kad sam bio mali uvek sam navijao za indijance a danas navijam za šerif🤣🤣🤣🤣 2
MaErAkLoIJA Posted August 10, 2021 Author Posted August 10, 2021 1 hour ago, Boki Nis said: Ne znam kako bez analitike i svega toga možemo da napadao evropu!? Ja garantujem da imamo bolje igrače od Tsc a ali nemaju motivaciju. Očigledno da se Stanković postavio kao slab autoritet i bez mudašca da se uvek napada protivnik.... Jbg... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka TSC ima izbalansiran tim i timsku igru. Mi imamo kao individualce koji tri puta sutnu pre nego se odluce da daju pas. To kod ozbiljnog trenera ne prolazi. Ko je kriv? Samo i iskljucivo Stankovic. Zauzmi stav i ne popustaj. Nemoj da pristajes na sve kako bi seo na klupu, stekao neku reputaciju i usao u trenersku vrtesku.
Recommended Posts