Popular Post pt 2.0 Posted April 20, 2021 Popular Post Posted April 20, 2021 (edited) 19 minutes ago, theanswer said: Aj mi prepričaj šta se dešava trenutno. Nisam ništa ispratio, osim pominjanja Palme i devojčica. Ja sam tebi pričao za huligane - Marinika pre nedelju dana u Utisku najavljuje da žene u Jagodini koje se zapošljavaju na državnim poslovima dobijaju brojeve telefona za druženje, pa ako se lepo druže, onda mogu da dobiju posao. Navodi i da postoje stanovi za to predvidjeni i da će izaći sa dokazima - Palma izvredja Mariniku - Djilas reaguje - Marinika izadje na KZM ove nedelje (juče) i taksativno navede da je Palma podvodio devojčice 15-18 godina moćnicima srpske politike i to da su devojčice i iz Beograda ali i iz same Jagodine odvožene tamo kao na stočni sajam (pominje se Dačić, i Antić iz SPS, a mislim - ali treba proveriti i neka dva krkana tipa Kopernikus i neki sto ima veze sa benzinom), a prikaže i blurovanog svedoka koji je radio u hotelu Alfa u Jagodini i koji potvrdi sve te navode do detalja (imaš dvojčice, imaš i neke hostese koje ih podvode, imaš i zadrigle SPS i druge krmke... ono, da ti muka pripadne) - Zorana Mihajlović se istog dana oglašava i ekspresno jebe mater Mariniki, prebacuje krivicu na nju (ako je znala što tek sad izlazi sa tim, i da ona zapravo koristi te žene u političke svrhe i ostale govnarske stvari) - Javnost na tviteru je zgrožena - Javnost na tviteru proziva Mariniku što je ćutala kad je Čanak mlatio nekog lika - Javnost na tviteru proziva Mariniku što nije otišla u tužilaštvo sa dokazima i optužuje je za performans radi poena - Javnost na tviteru proziva braću i očeve devojčica - Javnost na tviteru relativizuje - Javnost na tviteru priča da svi to sve znaju godinama, kao i da postoje slične priče za neke žurke na Megatrendu a i u drugim gradovima - Palma preti Mariniki zatvorom i kaže da će sam da ode u Tužilaštvo - Tužilaštvo ćuti - SNS ćuti - RTS ćuti - Vučić sinoć daje intervju onom bosanskom moronu, al o tome pitaj Sprinta, ali o ovoj temi ćuti To ti je za sada sve. p.s. Javnost na tviteru je golo govno edit. Ima i deo gde Igor Jurić Insajderu govori da postoje dokazi za Marinikine tvrdnje, a ima i neki tvit iz 2020. godine gde neki lik na tw citira Juričevu izjavu o moćnom pedofilu političaru, tvrdeći da je to Palma. I imaš Brkićev Tabloid od ranije sa člankom posvećenim DM Palmi, gde se pominje podvodjenje i kupleraj. Ali Tabloid niko ne uzima za ozbiljno. Edited April 20, 2021 by pt 2.0 7 5
msv Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 6 minutes ago, Milošica said: Zamišljam scenu bukvalno kako si napisao. Kao neki jeftini horor film. Ne moraš da budeš žensko, suvišna su i ona spominjanja ženske rodbine. Sam Palma je dovoljno odvratan, sa ili bez odeće. 2 minutes ago, pt 2.0 said: - RTS ćuti Sinoć su u Dnevniku 2 preneli Marinikinu optužbu i Palmino negiranje, negde kao tipa 15. vest.
Popular Post SNARC Posted April 20, 2021 Popular Post Posted April 20, 2021 Uvesti nagradu "Gordanin brk" za pizdu i licemera kvartala . 17
Kundera Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: kad smo bili pod Turcima, smetalo nam je pravilo prve bračne noći Sad kad smo pod Palmom (na otoku sreće) ne smeta nam da sami podvodimo svoju decu zadriglim beglerbegovima. Jedino objašnjenje je da su svi hrabri izginuli '14. i '45. A preostala samo vulva od naroda koja sve ovo zna, ćuti i trpi. Ruku na srce ovo nije postojalo u Osmanskom carstvu, ali jeste jedno kratko vreme u feudalnoj zapasnoj Evropi. 1
Caligula Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 (edited) 17 minutes ago, Milošica said: Zamišljam scenu bukvalno kako si napisao. Kao neki jeftini horor film. Nije horor al je film. Uporedio ga Tibi Pelikan sa Harkonenom Edited April 20, 2021 by Caligula
Frank Pembleton Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Uvesti nagradu "Gordanin brk" za pizdu i licemera kvartala . I sad da krenu da je zovu svi iz iole nezavisnih redakcija sa istip pitanjem:Kako komentarišete navode... .... Shiit has hit the fan! 1
Filozof manijak Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 16 minutes ago, Caligula said: Nije horor al je film. Uporedio ga Tibi Pelikan sa Harkonenom Isto mi palo na pamet. Ili Kingpin
Jumanji Posted April 20, 2021 Author Posted April 20, 2021 "Ne, zaista to ne bih komentarisala“, rekla je ministarka na pitanje agencije Beta, nakon konferencije o pravima žena – „Dijalogom do rodne ravnopravnosti i društvene kohezije“.
mraki Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 (edited) Kakav ološ ispade ova Goca, ja još ne mogu da svarim... Edited April 20, 2021 by mraki
msv Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 (Insajder.net) Stefanović: Nevažno je da li je osoba koja je svedočila o podvođenju maloletnica član stranke, imamo još dokaza o slučaju Palma
Recommended Posts