jms_uk Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 39 minutes ago, Peter Fan said: sto sam u Americi dozivio samo jednom, (da sirokotrupni avioni idu na domacim linijama). AA ume da ih tera dosta izmedju hub-ova (MIA/DFW/LAX/JFK). Do relativno skoro su svi big three ih koristili za transcon i Havaje, sad vise ne toliko.
Peter Fan Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 30 minutes ago, jms_uk said: AA ume da ih tera dosta izmedju hub-ova (MIA/DFW/LAX/JFK). Do relativno skoro su svi big three ih koristili za transcon i Havaje, sad vise ne toliko. Fair enough, ja letim sa/do ORD, a isti je na pola Amerike (a hub je i za AA i UA) tako da vjerovatno i nemaju potrebe za sirokotrupcima.
Ras Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Ovaj GR Yaris nema gorivu ćeliju i nije električni automobil, već koristi vodonik kao gorivo u motoru SUS.
Desmond Bojčinski Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Taj Jaris je nešto najbolje što se pojavilo u poslednje vreme, definicija one nahrani svinje i ništa ne diraj. Ali jok, mora vodonik.
Tpojka Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Lijevi prekidač D(rive) i R(everse), srednji A(uto) i M(anual) a desni L(ow). Baš efektno uradjeno.
Tpojka Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Ovo nadjo' na nekom artiklu Quote I pulled both paddles to shift into neutral, made sure the auto parking brake was engaged
zorglub Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 (edited) Kako god, izgleda mi, a možda sam to samo ja, potpuno pogrešno da izbornik brzina bude u vidu prekidača ili potenciometra, klizača poput onih na mikseti. Edited August 18, 2023 by zorglub
Ras Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 On 28. 7. 2023. at 22:39, desboj said: Taj Jaris je nešto najbolje što se pojavilo u poslednje vreme, definicija one nahrani svinje i ništa ne diraj. Ali jok, mora vodonik. Niko ne dira GR Yaris kakav je trenutno, niti postoje najave da hoće - ono je samo eksperiment. Toyota i dalje traga za različitim alternativama standardnim konceptima EV + baterija i nekako se sve više čini da su u pravu.
Desmond Bojčinski Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Deluje kao da su čekali solid state baterije pa da krenu ozbiljno u ev, bumo vidli 1
Kreator Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 (edited) Pokušaj traktata protiv zelenih. Popularizacija nastavka nesmetanog rada fabrika automobila sa unutrašnjim sagorevanjem. Edited August 20, 2023 by BlackGeorge
Sestre Bronte Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 On 19. 8. 2023. at 10:22, desboj said: Deluje kao da su čekali solid state baterije pa da krenu ozbiljno u ev, bumo vidli da je samo to - moraće da zamene kompletnu infrastrukturu, od kablova sa većim prečnikom pa do novih kapaciteta za proizvodnju struje
Lancia Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Novi Tiguan, tuzan dizajn, bez znaka moze da bude bilo koji auto.
Recommended Posts