Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novosti iz sveta automobilizma

Featured Replies

Interesantan je podatak koliko svapske fabrike zarade po jednom prodatom automobilu:VW 683 (14.000 - prosecna cena auta) + ako se proda Kinezima ---> 968Mercedes 3395 (42.000)BMW 2300 (36.300)Audi 2346 (27.000)Porsche 14478 (95.200)u poredjenju s njima Toyota uzima skromnih 306 evrica (20.900)

• 1 month later...
  • Replies 1.4k
  • Views 172.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2jaf66c.jpgBertone concept za predstojeci sajam u Zenevi povodom 99 god postojanja.Zabarska igrarija kako bi ustvari Jaguar morao da izgleda. Sanse da se kreneu proizvodnju su minimalne a i da ga ima za kupiti, sta ja imam od toga :( Predivan, elegantan i sexy dizajn.
  • Author

Koliko sam čitao Jaguar pod indijskim vlasništvom priprema dosta noviteta i neki iygledaju baš tako.

• 1 month later...
  • Author

Autobus buducnosti:http://www.youtube.com/watch?v=mAjLeSpj6PM&feature=player_embeddedDakle ovo je stvarno čudesno! Izgleda kao ogromna ajkula, samo na putu. Ovo je prvi električni superautobus, koji može da primi 23 putnika i razvije maksimalnu brzinu od 250 kilometara na sat. Vozilo je delo Wubboa Ockelsa, prvog holandskog astronauta i profesora održivog vazduhoplovnog inženjerstva i tehnologije.Autobus, koji više liči na limuzinu i u čiji je razvoj uloženo 13 miliona evra, trebalo bi da u budućnosti postane novi vid javnog prevoza.Ockels namerava da u maju predstavi svoj električni autobus na Sajmu u Dubaiju.

• Author

Prednji deo - vec vidjeno, ali rep je zaista nevidjen! :Hail:

Zadnja svetla su skinuli sa Audija. I izgleda dojajno!

• 2 weeks later...

Prve slike novog Jaguara XK.Vise mi se svidja ovaj sto je Lancia stavio, ali ne bih se ni na ovaj zalio :P15210-jaguar%20xk%20-%205.jpg

• 3 weeks later...

steta sto je SAAB u buli, ovo bi bio pravi retro slatkis.Saab9-2scoop1.jpg

• 3 months later...
landroverdc10001.jpglandroverdc10000.jpgnovi Defender. chemer, ko Yeti.

Pa, majku im jebem :isuse:

da, bas tako. jednostavno sve ide u dizajn pravcu ' vece od pola, manje od golfa'tipican primer, novi korejski SsangYong, osetio krv na trzistu SUV-a.pazi kako se bezocno krade linija iznad tockova od Range Rover Evoquea: 235689b.jpg235689.jpg

Ma, čitav taj pravac "we came in peace and to eat your brains" SUV-ova mi je odvratan (Evoque includeed), al sam zapanjen da od apsolutne ikone terenaca hoće da naprave ovu karakondžulu.

Edited by dig_chohano

al sam zapanjen :wub::wub::wub:
Digonja, vreme je da obnovis vozni parkic: smartforvisionconcept16.jpgsmartforvisionconcept11.jpgsmartforvisionconcept08.jpg

Liči na kapsulu u kojoj su onog fašistu Diznija zamrzli.