Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novosti iz sveta automobilizma

Featured Replies

Ko bi pri čistoj svesti i zdravoj pameti u današnje vreme uzimao precenjeni evropski auto u cenovnoj klasi u kojoj može da bira između više (desetina) japanskih i korejskih modela?
svako iole normalan :)

Edited by kud u maglu Simovicu

• Replies 1.4k
  • Views 172.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Skoda-Yeti-in-India1.jpg2011_nissan_juke_show_floor_2_cd_gallery.jpgDa ne ulazim u to koliko ima dobrih automobila između 10 i 15 hiljada...mislim, Škoda :huh:

Juke je atraktivan auto al' je trosadzija, pogotovo ako imas malo tezu nogu.

Ma, bre, sigurno je dobar auto, kao i svaki drugi novi auto. Meni samo preklobučen.

Evropskim(a narocito nemackim) automobilima sporije pada cena tako da je i to bitan faktor.

Ma, bre, sigurno je dobar auto, kao i svaki drugi novi auto. Meni samo preklobučen.
Komsija kupio crnog, izgleda ko guja ljuta. Hiljadu puta lepsi uzivo.al' nije me preobratio:all42011minicooperscoun.jpg

Lep Polo :D

:(

Pusti seljaka koji sanja Defendera 110-ku.

Otvorim dušu, a vi me zajebavate, nagovarate da bacim 15+k evra na raspalo siroče Volksvagena Škodu, pa još to potkrepljujete "mišljenjima" izvikanih nadrogiranih precenjenih britanskih seljačina-incestoida koji ni ne znaju da voze automobile...Ko bi pri čistoj svesti i zdravoj pameti u današnje vreme uzimao precenjeni evropski auto u cenovnoj klasi u kojoj može da bira između više (desetina) japanskih i korejskih modela?
Ako već insistiraš na dalekoistočnim fašistima u tom cenovnom rangu onda SX4 :wub:

Upravo 'tedoh da pomenem...

SX4 ima pogon na sva cetiri tocka(bez reduktora) sto implicira znacajno visu potrosnju pogotovu u gradskim uslovima ;) davati 20%-30% vise za gorivo kada je njegova cena visa od 1,3€ i nema naznaka da ce biti niza je faktor koji bi mi bio pri vrhu kada bi odlucivao o kupovini novog vozila(i bio je)

Nema svaki pogon na 4 tocka cini mi se...

Zavisi od modela. Ovi SX4 modeli, jelte, nemaju...

GLX 2WD -11.690 € GS 2WD - 12.690 € AKCIJA AERO 2WD - 12.690 € AKCIJA GS A/T - 2WD 14.500 €
...a ovi SX4 modeli, jelte, imaju...
GLX 4WD - 13.190 € GS 4WD - 13.990 €
Hm, to otvara niz interesantnih pitanja. Eto, recimo, pojma nemam kako stoji održavanje Suzuki automobila. A opet, kažu da je Swiftonja carski auto za grad...suzuku-swift.jpg

Edited by Filipenko

A neki od ova dva?

post-3174-1316701411851.jpg