May 28May 28 Ja cu da kazem nesto pozitivno, meni se cak i svidja interijer sa svim tim gumbovima i dzidzabidzama, jeste malo sve prenaglaseno, ali uvek bih to pre izabrao nego vasljivi tablet i neospartanski dizajn.
May 28May 28 Jeste, enterijer ima IKEA vajb - elegantno, suzdržano, ali funkcionalno.Trpaju ih nenormalno na mrežama, fanovi, konkurenti.. Nissan objavio da je počastvovan jer je Luce inspirisan novim Leafom, Lambo ekspresno prikazao mačo buklet sa zgodnom ribao sportašicom koja vrcka oko temerarija. Jedino dobri Džejms Mej kaže da mu se sviđa Luce. Pokušavam da racionalizujem ovakav izbor dizajna - činjenica je da nijedan sportski stilizovani električni model nije napravio tržišni bum. Nevera je izdominirala performansama još prije nekoliko godina, pa ne bi ništa od prodaje. Najbolje se držao tajkan prvu godinu ili dvije, ali je onda je i to splasnulo. Probao je i Mercedes neobičnim linijama EQ serije i promašio, električni maserati Pura isto ništa, nema ga ukinut.. Izgleda da kupce sportskih modela ipak odbija pogon kao takav, ne žele to u skupim automobilima, bez obzira na moćan izgled. Ferari je možda zato ovdje pokušao drugačiji pristup.
June 11Jun 11 On 28. 5. 2026. at 17:07, Ras said:Doveli su i popa da pomogne:Lol, love za Lava, deluje rezervisano na početku, a u prvih 15s kada ovak provuče ruku (wtf nisam ni skontao da je to tako) i kaže aerodinamika, njegovo "oh, aerodinamika" . Ovako u RL snimku, prednji spojler da ga zakuca, jer ima milion konja i ubrzanje, jasno mi je, ali je jako ružno, ali kako se otvara ju zadnja vrata (zadnja vrata....ferari....) i to, i dalje je mega ružan. Unutra deluje malo bolje, ko voli.
June 12Jun 12 Video sam novu Toyotu RAV4 danas. Nije nešto dizajn, izgleda kao brdo novih Kineza i Japanaca, posebno zadnji kraj. Edited June 12Jun 12 by napadaj
June 12Jun 12 2 hours ago, napadaj said:Nije nešto dizajn, izgleda kao brdo novih Kineza i Japanaca, posebno zadnji kraj.Dobro, danas (ne uključujući hiper-kola) sve izgleda kao sve ostalo. Ima poneki izuzetak što potvrdi pravilo i to je to.