December 14, 20204 yr Ciganjska bečka dijaspora, najbolja ekipa ove vrste unazad deceniju i kusur (ako izuzmemo NS ekipe koje se muvaju po Radio stanici, ali valja ih nahvatati u dobrom stanju i dobrom raspoloženju) i Boško dok nije propo. Na ovom snimku Bako ima negdje između 16 i 20 godina maksimalno.
February 3, 20214 yr Bas juce nesto pricao sa zenom da deluje da je Stanisa zaboravljen, a toliko je uradio za muziku sa juga... Edited February 3, 20214 yr by Lezilebovich
February 13, 20214 yr On 18.10.2020. at 19:33, svashtabezneshto said: a u jbt, hvala za ovo, najavljivala je, nisam znala da je izašlo Slysam original na tjubu ceo dan na ripit, pukle me ko maljem uspomenw i emocije 2 dana nakon 1sahrane Udjem slycajno i vidim ovu obradu.hvala,idem dalje s ovim u noc
April 27, 20213 yr 6 minutes ago, Lancia said: Božo Vrećo božo kida, samo treba prvo da ga sažvaćeštm
April 27, 20213 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: božo kida, samo treba prvo da ga sažvaćeštm Nisam slusao, samo sam video slike, ja ko Buba oprezno sa zvukom i slikom.
April 27, 20213 yr 15 minutes ago, Lancia said: Nisam slusao, samo sam video slike, ja ko Buba oprezno sa zvukom i slikom. I ja sam bio počeo od YouTube videa, što je verovatno pogrešno mesto (za nas matore) da se startuje sa Vrećom.