James Marshall Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Ciganjska bečka dijaspora, najbolja ekipa ove vrste unazad deceniju i kusur (ako izuzmemo NS ekipe koje se muvaju po Radio stanici, ali valja ih nahvatati u dobrom stanju i dobrom raspoloženju) i Boško dok nije propo. Na ovom snimku Bako ima negdje između 16 i 20 godina maksimalno. 1
Lezilebovich Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 (edited) Bas juce nesto pricao sa zenom da deluje da je Stanisa zaboravljen, a toliko je uradio za muziku sa juga... Edited February 3, 2021 by Lezilebovich
James Marshall Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Pa kad od Čede Markovića ne može da se dođe na red
InvisibleLight Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 On 18.10.2020. at 19:33, svashtabezneshto said: a u jbt, hvala za ovo, najavljivala je, nisam znala da je izašlo Slysam original na tjubu ceo dan na ripit, pukle me ko maljem uspomenw i emocije 2 dana nakon 1sahrane Udjem slycajno i vidim ovu obradu.hvala,idem dalje s ovim u noc
Meazza Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Ovo me tako jako uradilo u kolima, bilo slucajno na radiju. Kakva pesmetina
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 6 minutes ago, Lancia said: Božo Vrećo božo kida, samo treba prvo da ga sažvaćeštm 1
Lancia Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: božo kida, samo treba prvo da ga sažvaćeštm Nisam slusao, samo sam video slike, ja ko Buba oprezno sa zvukom i slikom.
Indy Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 15 minutes ago, Lancia said: Nisam slusao, samo sam video slike, ja ko Buba oprezno sa zvukom i slikom. I ja sam bio počeo od YouTube videa, što je verovatno pogrešno mesto (za nas matore) da se startuje sa Vrećom.
Recommended Posts