Milosh76 Posted May 4 Posted May 4 1 hour ago, aram said: @Milosh76 i ti se iz Italije baviš moderacijom sporta? Pa treba te banovati dok si tamo Prednost kad imas roming, a moderacijom na sportu se nikad ne bih bavio... 😁 Tek sam stigao u Rimini... Uzivanje moze da pocne 😁
aram Posted May 4 Posted May 4 7 minutes ago, Milosh76 said: Uzivanje moze da pocne dvaput je dvaput 1
Milosh76 Posted May 4 Posted May 4 Bolje mi predlozi/te gde da vodim zenu za rodjendan 😁 Urbino, Gubbio, Anghiari...?
Milosh76 Posted May 4 Posted May 4 (edited) Obozava cvece, a ja obozavam da vozim... Hvala oboma Edited May 4 by Milosh76
Milosh76 Posted May 4 Posted May 4 (edited) Za sve koji su na dijeti 😁 U casici je Bacio bez secera, a u kornetu crna cokolada i lesnici. Edited May 4 by Milosh76 2 2 1
Serena Posted May 4 Posted May 4 12 minutes ago, Milosh76 said: Evo jedna razglednica za @Klara Ovo je Chioggia? Lici na Burano.
Milosh76 Posted May 5 Posted May 5 Kad prolazite lokalnim putevima po Italiji, obratite paznju na kante za djubre 😁 Mala smesna, a ustvari kamera. 1 1
Milosh76 Posted May 5 Posted May 5 (edited) Simpatican Urbino. Imaju lep park gde ljudi kuliraju, leze na cebencetu, deca se igraju i imaju pogled na sam grad. Grad je u dolini, prilicna uzbrdica je kad se vracate, ali vredi. San Marino je na brdu, lep pogled, al generalno nista specijalno. Edited May 5 by Milosh76 3 2
Klara Posted May 5 Posted May 5 (edited) 9 minutes ago, Milosh76 said: Imaju lep park gde ljudi kuliraju, leze na cebencetu, deca se igraju i imaju pogled na sam grad. Setih se ovog naloga, predivan je: https://www.instagram.com/nicoleo__/ Uživajte. ☺️ Edited May 5 by Klara 1
Recommended Posts