Milošica Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 (edited) Ja kod nje volim to što joj je Dovlatov omiljeni pisac. Edited April 3, 2021 by Milošica 1
gospa buba Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Da da, ja sam za sad poskidala samo ove ep. gde znam o čemu pričaju. Falilo mi je njeno frfljanje i kad krene nešto da objašnjava pa se zalaufa pa poludi A ni ovaj njen kolega (ne znam ko je čovek) nije loš!odlichan je jadan uspeva i da se suprotstavi. ja se cheshce slozim s njim, ali bash volim da je slusham. profesionalci svake profesije su keva!sent from bubamoto 1
Jumanji Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Ne znam ko je gospodin sa Biki, nisam cula kako se zove, ali kada kaze kako je njega kao klinca u to vreme od 12,13, 14 godina koji je ziveo privilegovano i putovao i kad god je isao preko bilo sramota da kaze odakle je, iako on nije bio nista kriv, ali eto...Ma idi bre!! 1
msv Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 12 minutes ago, Patty Lee said: Da da, ja sam za sad poskidala samo ove ep. gde znam o čemu pričaju. Falilo mi je njeno frfljanje i kad krene nešto da objašnjava pa se zalaufa pa poludi A ni ovaj njen kolega (ne znam ko je čovek) nije loš! Vladimir Cerić, predavač na Višoj elektrotehničkoj, radio je doktorat o Igri prestola na FDU i tamo upoznao Biljanu. 1
gospa buba Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 shto ne mogu ti elektrichari da se smire [emoji38]ol:sent from bubamoto 1
Moonwalker Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 6 minutes ago, msv said: Čanak analizira seriju kod Ksenije Vučić 4
Tsai Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 e jedna stvar mi se mota po glavi. zanima me koliko je procentualno istinito prenet ovaj čedin podvig u seriji. mislim, ispade da je on sam ubedio smrada da se preda, mlad i neustrasiv, sa nepunih 30 godina. ako je to zaista bilo tako, kako je moguce da se takav lik pretvorio u ovo danas? dal je debelo ucenjen necim, dal su mu posle 12.3. rekli da cuti i smrdi da ne bi on bio sledeci, dal se jednostavno prodao za kintu, dal je pocelo da ga boli dupe za sve. a opet, lik koji 2 dana pregovara sa ludacima i njihovim pijanim ubicama naoruzanim po zuba da se tek tako proda za kintu - cudno. jel ima jos nekih ozbiljnih intervjua na tu temu?
namenski Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 1 minute ago, Tsai said: e jedna stvar mi se mota po glavi. zanima me koliko je procentualno istinito prenet ovaj čedin podvig u seriji. mislim, ispade da je on sam ubedio smrada da se preda, mlad i neustrasiv, sa nepunih 30 godina. ako je to zaista bilo tako, kako je moguce da se takav lik pretvorio u ovo danas? dal je debelo ucenjen necim, dal su mu posle 12.3. rekli da cuti i smrdi da ne bi on bio sledeci, dal se jednostavno prodao za kintu, dal je pocelo da ga boli dupe za sve. a opet, lik koji 2 dana pregovara sa ludacima i njihovim pijanim ubicama naoruzanim po zuba da se tek tako proda za kintu - cudno. jel ima jos nekih ozbiljnih intervjua na tu temu? Na stranu evolucijatm o kojoj govoris i koja je - mnogo sire - tema za sebe, meni se kao primisao javlja nesto drugo: mogucnost da su ga DOS picketine poslale tamotm, buduci da su se useravale u gace od svega najstrasnijeg sto se zamisljalo da tamo moze da se dogodi, jer sloba je to... Ali da je, sta god i kako god posle gadno evoluirao, kao i mnogi uostalom, one noci bio tamo, mislim da sumnje nema. 1
Patty Lee Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 (edited) 18 minutes ago, Tsai said: e jedna stvar mi se mota po glavi. zanima me koliko je procentualno istinito prenet ovaj čedin podvig u seriji. mislim, ispade da je on sam ubedio smrada da se preda, mlad i neustrasiv, sa nepunih 30 godina. ako je to zaista bilo tako... Nije ga samo on ubedio, rekao je Čeda sad u ovom RTS intervjuu da su ga i Bane Ivković i Slavica Đukić-Dejanović obrađivali ta tri dana, a to u seriji nije prikazano. Ima i priča da ga je i Milan Beko ubeđivao da se preda, ali ne znam doduše da li preko telefona ili je bio u kući. Edited April 3, 2021 by Patty Lee
namenski Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 BTW, koliko je srpsko drustvo otislo u stranu pokazuje i cinjenica da danasnji na sve spremni Ceda, verovatno najjacu referencutm svoje karijere, mora da precutkuje i da verovatno boga moli da ga neko - danasnja vlast posebno - ne podseti na izdajnicku ulogu koju je te po srpski narod kobne noci odigrao.... 2
Frank Pembleton Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 e jedna stvar mi se mota po glavi. zanima me koliko je procentualno istinito prenet ovaj čedin podvig u seriji. mislim, ispade da je on sam ubedio smrada da se preda, mlad i neustrasiv, sa nepunih 30 godina. ako je to zaista bilo tako, kako je moguce da se takav lik pretvorio u ovo danas? dal je debelo ucenjen necim, dal su mu posle 12.3. rekli da cuti i smrdi da ne bi on bio sledeci, dal se jednostavno prodao za kintu, dal je pocelo da ga boli dupe za sve. a opet, lik koji 2 dana pregovara sa ludacima i njihovim pijanim ubicama naoruzanim po zuba da se tek tako proda za kintu - cudno. jel ima jos nekih ozbiljnih intervjua na tu temu?Ali kad razložiš to oko Čede, šta je on zapravo "kreirao" u toj situaciji, vidiš da nema tu nekog njegovog preteranog "misaonog rada".Tu je Đinđić verovatno procenio da će njega da pukne adrenalin i ako mu neko uperi pištolj u glavu, neće da se sklupča i cvili.A Banetov i Slavicin rad[emoji769] jeste prikazan.Tu treba uzeti u obzir da SM nije tek neki debil i čovek koji nema mozga.Takođe meni je fantastično kakva je tada vlast bila kad smo mi "spali" na Čedu da radi tako ozbiljan posao. Koliko je sve to bilo klimavo i na staklenim nogama. .... Shiit has hit the fan!
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Da li je vuk kostic najgori glumac u istoriji svemira? 1 1
Frank Pembleton Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Da li je vuk kostic najgori glumac u istoriji svemira? Tu negde. .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts