radisa Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Just now, I*m with the pilots said: Zar nije bilo već pre tipa pola godine? Ili imam preveliki deja-vu? Bilo 1
morgana Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 1 minute ago, I*m with the pilots said: Zar nije bilo već pre tipa pola godine? Ili imam preveliki deja-vu? ovo je novo, pod pretposavkom da je realno, dostavljac je navodno dan poslije isporuke poslao sms djevojci sa pitanjem kakva je bila hrana, ona ga je prijavila voltu i dobio je otkaz. pisao joj je ponovo da je pita kakav je to ona covjek.
Fakundo Sava Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 3 minutes ago, morgana said: ovo je novo, pod pretposavkom da je realno, dostavljac je navodno dan poslije isporuke poslao sms djevojci sa pitanjem kakva je bila hrana, ona ga je prijavila voltu i dobio je otkaz. pisao joj je ponovo da je pita kakav je to ona covjek. bolji od njega,jer je u skrinshotu zamrčila njegov broj telefona 1
renne Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 11 minutes ago, morgana said: ovo je novo, pod pretposavkom da je realno, dostavljac je navodno dan poslije isporuke poslao sms djevojci sa pitanjem kakva je bila hrana, ona ga je prijavila voltu i dobio je otkaz. pisao joj je ponovo da je pita kakav je to ona covjek. oglasio se i wolt, tako da je realno 2
James Marshall Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 7 minutes ago, Fakundo Sava said: bolji od njega,jer je u skrinshotu zamrčila njegov broj telefona pih, zapravo ga je ukanalila, možeš misliti koliko bi mu se riba javilo
Svemir Zeka Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Onaj prvi je bio značajno bezobrazniji čini mi se
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2022 Popular Post Posted August 10, 2022 taj klinac, pretpostavljam dvadeset i kusur je deo potpuno besvesne populacije koja nije u stanju da razmišlja dalje od svog nosa, niti da razume šta je ok, a šta nije njemu se prijebalo, da prosti ovaj forum, i to je onda ok, šta fali, bio sam kulturan… pun ih je grad, samoživih i egocentričnih koji padaju na elementarnim testovima kada je u pitanju bilo kakva socijalna interakcija 16 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted August 10, 2022 Popular Post Posted August 10, 2022 Zloupotreba podataka se mora kaznjavati, pa moze da bude fin kolko hoce. Kapiram da su ovakva muvanja relativno cesta, pa je dobro da je mali dobio otkaz, mozda ce i drugi malo razmisliti da li im se isplati da rizikuju posao zarad potencijalnog snosaja.. 11
James Marshall Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Eh šta su ljudi svojevremeno bili svjesni rizikovati zarad snošaja, niste čitali Ilijadu? 2 3
Nikodije Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 (edited) ... Edited August 10, 2022 by Nikodije
Svemir Zeka Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 18 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zloupotreba podataka se mora kaznjavati, pa moze da bude fin kolko hoce. Kapiram da su ovakva muvanja relativno cesta, pa je dobro da je mali dobio otkaz, mozda ce i drugi malo razmisliti da li im se isplati da rizikuju posao zarad potencijalnog snosaja.. To je i meni bila tema kad sam opričavala onog od pre nekoliko meseci...taj dobije otkaz, ima njenu adresu...i šta onda?
James Marshall Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Nevezano za ovaj slučaj, meni je jezivo samo kad pomislim kakav li je (nepostojeći) proces selekcije za te dostavljače. 4
Ratamahatta Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pun ih je svet, samoživih i egocentričnih koji padaju na elementarnim testovima kada je u pitanju bilo kakva socijalna interakcija To je otprilike ono kad kazem da su ovi mladji od mene uglavnom teske psihopate 1
Svemir Zeka Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Nek se zaposli @Milošica kad završi faks, za njega bar možemo da garantujemo. 1
James Marshall Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 izvinite, da li vam se dopala hrana i šta ste u podznaku 3
Recommended Posts