Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted
Just now, I*m with the pilots said:

Zar nije bilo već pre tipa pola godine? Ili imam preveliki deja-vu?

Bilo

• +1 1
Posted
1 minute ago, I*m with the pilots said:

Zar nije bilo već pre tipa pola godine? Ili imam preveliki deja-vu?

ovo je novo, pod pretposavkom da je realno, dostavljac je navodno dan poslije isporuke poslao sms djevojci sa pitanjem kakva je bila hrana, ona ga je prijavila voltu i dobio je otkaz. pisao joj je ponovo da je pita kakav je to ona covjek. 

Posted
3 minutes ago, morgana said:

ovo je novo, pod pretposavkom da je realno, dostavljac je navodno dan poslije isporuke poslao sms djevojci sa pitanjem kakva je bila hrana, ona ga je prijavila voltu i dobio je otkaz. pisao joj je ponovo da je pita kakav je to ona covjek. 

bolji od njega,jer je u skrinshotu zamrčila njegov broj telefona :lolol:

• Haha 1
Posted
11 minutes ago, morgana said:

oglasio se i wolt, tako da je realno

• +1 2
Posted
7 minutes ago, Fakundo Sava said:

bolji od njega,jer je u skrinshotu zamrčila njegov broj telefona :lolol:

pih, zapravo ga je ukanalila, možeš misliti koliko bi mu se riba javilo :fantom:

Posted

Onaj prvi je bio značajno bezobrazniji čini mi se 

Posted

Eh šta su ljudi svojevremeno bili svjesni rizikovati zarad snošaja, niste čitali Ilijadu?

• +1 2
  • Haha 3
Posted (edited)

...

Edited by Nikodije
Posted
18 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zloupotreba podataka se mora kaznjavati, pa moze da bude fin kolko hoce. Kapiram da su ovakva muvanja relativno cesta, pa je dobro da je mali dobio otkaz, mozda ce i drugi malo razmisliti da li im se isplati da rizikuju posao zarad potencijalnog snosaja..

To je i meni bila tema kad sam opričavala onog od pre nekoliko meseci...taj dobije otkaz, ima njenu adresu...i šta onda? 

Posted

Nevezano za ovaj slučaj, meni je jezivo samo kad pomislim kakav li je (nepostojeći) proces selekcije za te dostavljače.

• +1 4
Posted
30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pun ih je svet, samoživih i egocentričnih koji padaju na elementarnim testovima kada je u pitanju bilo kakva socijalna interakcija

To je otprilike ono kad kazem da su ovi mladji od mene uglavnom teske psihopate :D 

• Haha 1
Posted

Nek se zaposli @Milošica kad završi faks, za njega bar možemo da garantujemo.

• Haha 1
Posted

izvinite, da li vam se dopala hrana i šta ste u podznaku

• Haha 3