Mel Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 15 minutes ago, ultra plasticni said: Ovo pise advokat je verovatno 100% tacno. Medjutim, on iznosi detalje o sporu i svom klijentu, zanemarujuci duznost cuvanja advokatske tajne u sporovima u kojima je iskljucena javnost, bas iz tih razloga sto se radi o porodicnim stvarima, gde su zloupotrebe veoma moguce, a posledice mogu da budu i tragicne, sto upucuje na zakljucak da se radi o jeftinoj samopromociji, koja je u advokaturi zabranjena i trebala bi da bude sankcionisana. Meni se ovakve kolege gade, da, ti se boris protiv vetrenjaca, to je tvoj poziv, radi najbolje sto mozes, ali nemoj da o tome pises jadikovke na tviteru jbt Pokushava da privuche paznju javnosti na sluchaj. 2
Shan Jan Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 1 hour ago, Patty Lee said: Taj čovek je nešto video ili čuo, prisustvovao nekim gej orgijama, ima neku krvavu košulju/pištolj sa otiscima prstiju zakopan na tajnom mestu, neki hd video odlaganja tela na fleš drajvu, snimke gde neko priznaje nešto strašno, tipa, da je organizator human trafiking ringa/zlostavlja decu… ovo je neverovatno koliko su zalegli za njega i ne popuštaju Ti se zajebavaj ali ovo stvarno mirise na tako nesto. Ovo sto radi Spanski fudbalski savez sigurno niko ne odobrava a cela zemlja ce se urotiti protiv njih ako se stvarno krene u fajt sa UEFA i Spanskom drzavom. I opet to teraju. U rangu onog u mafiji "ubijte mene ali mi ostavite porodicu".
copkillah Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Vrana vrani oči ne vadi. Kao što i engleske sudije brane svoje kolege koje prave maloumne greške iz nedelje u nedelju. Čuvaju se svoji™ i to je to. Ništa, neka puste gospođu da sklapa, učiniće uslugu čovečanstvu 1
Venom Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Mislim da ovde igraju na tu kartu da UEFA ne dozvoljava da se država™ meša u rad Saveza i tako vrše pritisak na državu, a ne da ozbiljno hoće da se izbace klubovi. Ali koliko vidim sad nije im prošlo, UEFA ih je odjebala. Ima u jednoj Vonegatovoj zbirci eseja rečenica "demokratija ima veliku manu, samo psihopate hoće da budu predsednici". Ovaj je izgleda gazio preko mrtvih da bi došao dovde i ne planira da ode osim s nogama napred. 1
Shan Jan Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Ako im je to ideja onda su se preigrali. UEFA ne voli da drzava odredjuje selektore i igrace, protezira klubove i sl. Ovo nema veze sa tim, klasicni sexual harrasment, jos sad zacinjen pretnjama prema zrtvi. Iskreno se nadam da ce lik najebati a da zena nece doziveti osvetu ni kriva ni duzna.
Eleniko Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 da je sada već pokojni vučko /bluz sat, studio b/ znao da će posthumno, 2023. postati simbol seksualnog zlostavljanja u srbiji, kapiram da bi uzrečicu, da ne kažem podštapalicu - mala kad ćeš da mi daš - koristio još više i jače nego što jeste. juče se tviter malo iskrivio od bujice woke reakcija raznih važnih osopa iako zapravo o tome ne znaju ništa sem napamet čitanja nečijeg prepriča.
Indy Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Možda taj neko nije trebalo da prepričava (imam u vidu npr tvoj post na RIP temi.) Uz svo dužno poštovanje i prema tebi i pok Vučku... nisu woke reakcije problem (to je najpristojnije što mogu reći.) 1 1
Patty Lee Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Ne znam za vas, na mom tl, shitstorm je u punom jeku, hvaljen nek je ko je izmislio mjut dugme.
Eleniko Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 4 hours ago, Indy said: Možda taj neko nije trebalo da prepričava (imam u vidu npr tvoj post na RIP temi.) Uz svo dužno poštovanje i prema tebi i pok Vučku... nisu woke reakcije problem (to je najpristojnije što mogu reći.) Woke feminizam je velika tema. Bukvalno su Racković i Vučković simboli seksizma a Gašića smo gurnuli pod tepih. 2
I*m with the pilots Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 51 minutes ago, Eleniko said: Woke feminizam je velika tema. Bukvalno su Racković i Vučković simboli seksizma a Gašića smo gurnuli pod tepih. Pa kao Rackovic nije?
Eleniko Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 32 minutes ago, I*m with the pilots said: Pa kao Rackovic nije? Šta je veći problem, Racković ili Gašić
I*m with the pilots Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 23 minutes ago, Eleniko said: Šta je veći problem, Racković ili Gašić Ne umanjuje da je i Rackovic (bio?) problem. To sto je on zanimljiv umetnik ne vadi ga u tom aspektu, ili si od onih koji su baš u tom fazonu, da mu se može, jer je on tako opičen i kul? (Čula više puta) Ti si uostalom spomenuo ovde njega, pa sam ja na to odgovorila. 2
Eleniko Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Racković je rešen problem. Eto on više ne moze da izlaže, kanselovan.
ToniAdams Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 au fak takav talenat al nemirnog duha a toliko toga gotivnog je imao da ponudi 5
copkillah Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 2 hours ago, Eleniko said: Šta je veći problem, Racković ili Gašić mislim da je seksizam kod Gašića najmanji problem u vezi s njim, nije to gurnuto pod tepih, nego ti je s njim mnogo veći problem pozicija koju ima i zašto je ima 1
Recommended Posts