Max Morlock Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 Zato je i pravio ceo stunt sa udvaranjem Rusiji jer je znao da će na zapadu kad-tad morati da odgovara za svoje svinjarije...Đubre.Sent from my phone using their app 3
Frank Pembleton Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 Нисам ни ја. Али нисам ни за вигилантизам. Док су га држали у притвору, могли су да донесу закон неки којим би заштитили друштво од њега али и заштитили неку основу права која сваки човек има и на чему се заснива цивилизација какву је познајемо. При томе, они су користили бесмислену оптужбу да човека држе у притвору девет месеци због реакција јавности. Ова особа вероватно заслужује да буде у притвору али са системске тачке гледишта оно што се њему десило је ужасно. Ја бих имао разумевања да су га склонили док нешто не припреме па да га склоне привремено. Али овако нису ништ урадили и наравно да морају да га ослободе и пусте из притвора. Могли су да пусте Вељу Невољу да га рокне у притвору… Ja ako se nekad i uključim u raspravu oko ovakvih stvari citiram jednog advokata:Pritvor nije kazna, nego mera u postupku.......shiit has hit the fan. 4
Patty Lee Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 2 hours ago, Tsai said: cekaj jbt, posle ove izjave nije bar ni saslusan u policiji ? Nije, vrv jer je do 1991 sve zastarelo, nijedna žrtva se nije javila. On se bavi glumom od 1967, pretpostavljam da je do tada… hm, pa evidentno nije prestao da siluje, ali valjda je promenio modus operandi. On je imao izuzetno sjebano i jezivo detinjstvo, taj deo sam i ja znala, ovo za habitual silovanja mi je bio težak what the fucking fuck. Spoiler He trotted out more of it than he should have in a 1978 interview that was recently resurrected in Time magazine by Richard Corliss, who asked the actor about his gun-toting, thieving childhood. "What of his story that at 9 he participated in his first rape?" Corliss asked. " 'Yes,' he {Depardieu} admits. And after that, there were many rapes? 'Yes,' he admits, 'but it was absolutely normal in those circumstances. That was part of my childhood.' " Francuska se pretprošle godine malo (pravno) reformisala (navodno zbog onog slučaja silovanja devojčice od 11 godina pre nekoliko godina, kad je lik oslobođen u prvom stepenu jer “se nije opirala” + Olivier Duhamel skandal, pa Gabriel Meazneff skandal…) ali generalno su Frenč malo… čudni po ovom pitanju, to da li dete može da da pristanak na seksualni odnos se može pitati bilo ko osim ako nije francuski filozof, izgleda. 1
Hamlet Strašni Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 Ne znam koja je granica u Francuskoj, ali kod nas je dete do 14 godine u potpunosti krivično neodgovorno. Verovatno je i to imalo nekog uticaja.
Patty Lee Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 @Hamlet Strašni Krenula sam u tom pravcu, da vidim kakav im je zakon ali sam imala naglo skretanje kod neke peticije iz kasnih ‘70. koju su potpisali Fuko, Sartr, Derida, Simon de Bovar… da se ukine age od consent za sodomiju (tada je bio 18 godina) jer je to, je li, homofobično. Iz nekog razloga gomila intelektualaca je išla okolo i govorila da treba da spuste granicu na 13 godina jer su veze između dece i odraslih skroz normalne. Trenutno sam na “French Philosopher Michel Foucault Accused of Raping Children in Tunisia”. 2
Svemir Zeka Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 @Hamlet Strašnizar nije 6 meseci granica do koje neko može da se drđi u protvoru, ako nije podignuta optužnica?
Hamlet Strašni Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 23 minutes ago, Svemir Zeka said: @Hamlet Strašnizar nije 6 meseci granica do koje neko može da se drđi u protvoru, ako nije podignuta optužnica? Jeste. Ali ovde je podnet optužni predlog. Koliko shvatam on je na sudjenju oslobodjen prvostepeno i ukinut mu je pritvor do pravosnažnosti presude. 1
Godfrey Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 3 hours ago, Svemir Zeka said: @Hamlet Strašnizar nije 6 meseci granica do koje neko može da se drđi u protvoru, ako nije podignuta optužnica? Da, ali svakako može i nakon toga biti u pritvoru. Meni je klijent trenutno u pritvoru, 15. mesec. 1 1
Fakundo Sava Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 1 hour ago, Godfrey said: Da, ali svakako može i nakon toga biti u pritvoru. Meni je klijent trenutno u pritvoru, 15. mesec. reci mu da promeni advokata 4
Godfrey Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Ima moju dozvolu odavno. Ako misli da će mu to pomoći..
Valk Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 stavljam ovde, ne vidim na Doom da je pomenuto. ludnica je otvorena i bačen katanac, ili da se branimo ili nas neće biti. 5
Tolaa Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Užas. Ako ga neko ne zaustavi, na putu je da postane srpski Elliot Rodger. 1
Moonwalker Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 (edited) @Valkyrie Koliko dana to stoji? Ima li opstinsko tuzilastvo obavezu da po sluzbenoj duznosti nalozi policiji da ga hapsi? Edited May 31, 2023 by Moonwalker
Valk Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Vidim na klipu da je postavljen skoro, ja sam samo dobila link od sestre iz Ar. U emisiji kažu gošće da je prijavljen, ne znam rasplet. Definitivno je nenormalan lik u pitanju. 1
napadaj Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Ima bar nedelju dana otkako se taj klip pojavio, meni je poslat prošle sedmice.
Recommended Posts