ljuttko Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 10 hours ago, Shan Jan said: Samo u Srbiji... ni trunke srama. Kako li je roditeljima ovih devojaka i kako se suzdrzavaju da ne zakolju ovu gospodu samo oni znaju. Ovde je sudija koji predsedava morao da ustane, pita jel nešto smešno, ako jeste , izadjite u hodnik i siti se ismejte . I da ih udalji iz sudnice. Makar trunčica javnog sramoćenja iako ti ljudi ne znaju za sramotu, al opetzrno zaštite prava žrtve. Problem je što je na sve i sudija verovatno ćitao ko zaliven 2
Profesionalac Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Gerard Depardieu French actor faces new sexual assault allegations
Patty Lee Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Žerar Depardjeu je… pa… ne znam… oduvek bio fucked up. In a 1978 interview, Depardieu reportedly confirmed a story that he first participated in a rape when he was nine years old and that he had participated in more rapes since then. He reportedly stated there were "too many [rapes] to count... There was nothing wrong with it. The girls wanted to be raped. I mean, there's no such thing as rape. It's only a matter of a girl putting herself in a situation where she wants to be." The story re-emerged in Time magazine in 1991.[55] On 15 March 1991, Depardieu's American publicist Lois Smith[56] stated, "he's sorry, but it happened." 6 1
Misko Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 On 8.4.2023. at 22:55, Locust said: Ja vala neću...u stvari, čudi me da se već nije desilo. (A nadam se da neće, daleko bilo) Ovo..pa prosle godine isto objavljivali neko samaranje trudnice, ono kada su se delile krekvencije..ja sam i napisoa negde, samo jos da ubiju nekoga u prenosu uzivo..
Midžeta Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 3 hours ago, Patty Lee said: Žerar Depardjeu je… pa… ne znam… oduvek bio fucked up. Mislim da ga je Zilijet Binos vec nesto optuzila da je bio nasilan prema njoj na snimanju nekog filma zajednickog, plus ono kad je vadio budalutm i šorao na sred nekog aerodroma Tako da ovo i nije neki sok 2
jms_uk Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 25 minutes ago, Midgeta said: plus ono kad je vadio budalutm i šorao na sred nekog aerodroma tokom leta 1
DejanMilč Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Quote Prvi osnovni sud u Beogradu odlučio je da pusti na slobodu Igora Miloševića, osuđivanog serijskog silovatelja, kojem se sudilo zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke Informera. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je saopštilo da će uložiti žalbu na ovu presudu. Optužnim predlogom Miloševiću je na teret stavljeno da je 27. septembra pretnjom da će napasti na život i telo oštećene J.R. novinarke u dnevnom listu „Informer“ ugrozio njenu sigurnost. Milošević je tokom intervjua sa novinarkom J.R, koji je radila zajedno sa koleginicom I.T, uputio reči: „Ako sam ja naumio da vas silujem ja ću to uraditi, ako imam slobodu, ako nema kamermana da me spreči, ako nema bilo ko da me spreči“, kao i „Ako dođem da vas ubijem, ja ću da vas ubijem ako nema ko da me spreči“ što je kod oštećene J.R. stvorilo osećaj straha i ugroženosti za sopstvenu bezbednost. Milošević je uhapšen 30. septembra prošle godine i do danas je bio u pritvoru. On je više puta osuđivan zbog silovanja, a na slobodio je bio od 20. do 30. septembra prošle godine. U tom periodu od 10 dana dao je intervju za Informer, posle čega je uhapšen. https://n1info.rs/vesti/serijski-silovatelj-igor-milosevic-pusten-na-slobodu/ U kakvoj zemlji mi živimo.
Hamlet Strašni Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 22 minutes ago, DejanMilč said: https://n1info.rs/vesti/serijski-silovatelj-igor-milosevic-pusten-na-slobodu/ U kakvoj zemlji mi živimo. Neverovatno je da nekoga za ovo drže u pritvoru skoro godinu dana. 5
DejanMilč Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Neverovatnije mi je da su na slobodi ili osuđeni na manju kaznu.
Hamlet Strašni Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Na slobodi su kad im istekne kazna. Koliko vidim poslednja kazna mu je bila 15 godina.
DejanMilč Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Ja nisam pravnik i razumem tvoju poentu, znanje i logiku, ali nisam ni za to da ovakve spodobe ikad budu na slobodi.
Popular Post Hamlet Strašni Posted April 13, 2023 Popular Post Posted April 13, 2023 25 minutes ago, DejanMilč said: Ja nisam pravnik i razumem tvoju poentu, znanje i logiku, ali nisam ni za to da ovakve spodobe ikad budu na slobodi. Нисам ни ја. Али нисам ни за вигилантизам. Док су га држали у притвору, могли су да донесу закон неки којим би заштитили друштво од њега али и заштитили неку основу права која сваки човек има и на чему се заснива цивилизација какву је познајемо. При томе, они су користили бесмислену оптужбу да човека држе у притвору девет месеци због реакција јавности. Ова особа вероватно заслужује да буде у притвору али са системске тачке гледишта оно што се њему десило је ужасно. Ја бих имао разумевања да су га склонили док нешто не припреме па да га склоне привремено. Али овако нису ништ урадили и наравно да морају да га ослободе и пусте из притвора. Могли су да пусте Вељу Невољу да га рокне у притвору… 8 3
Popular Post gospa buba Posted April 14, 2023 Popular Post Posted April 14, 2023 ... При томе, они су користили бесмислену оптужбу да човека држе у притвору девет месеци због реакција јавности. i ne samo to, oni su mu sami dali prostor u mediju, oni su trazili njega, podstichuci ochigledno devijantnog lika da se u potpunosti izrazi, kao bi izazvali reakciju javnosti, jer im je posao da zarade na tome. i jer su prostaci koje lozi nasilje, da de razumemo. onda dobili reakciju kakvu nisu bash zeleli, glodur dobio i po guzici, pa onda proglasili naknadno da su se novinarke osecale ugrozeno. shto uopshte nije iskljucheno, ali chovek je samo 'radio svoj posao', za koji su ga oni angazovali.i tako ga shkolski navuklii na ban, da ne kazem zloupotrebili shto ne menja moje mjshljenje shta sve treba da se desi njemu, opravdano i zauvek. ovako su samo otvorili nove mogucnosti.sent from my not bubamoto 13
Tsai Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 14 hours ago, Patty Lee said: Žerar Depardjeu je… pa… ne znam… oduvek bio fucked up. In a 1978 interview, Depardieu reportedly confirmed a story that he first participated in a rape when he was nine years old and that he had participated in more rapes since then. He reportedly stated there were "too many [rapes] to count... There was nothing wrong with it. The girls wanted to be raped. I mean, there's no such thing as rape. It's only a matter of a girl putting herself in a situation where she wants to be." The story re-emerged in Time magazine in 1991.[55] On 15 March 1991, Depardieu's American publicist Lois Smith[56] stated, "he's sorry, but it happened." cekaj jbt, posle ove izjave nije bar ni saslusan u policiji ? 1
beta Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 tog debelog vepra je davno trebalo kastrirati i šutnuti da crkne ali je filmska industrija blagonaklona prema skotovima. donose novce 2
Recommended Posts