Ratamahatta Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Je l' privilegovani vozac iz srednje klase taj belac? 1 Link to comment
zmanic Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 44 minutes ago, klimt said: "Mučeni" Aleksić, "u suštini ok čovek", ali agenda je "da se napada na belog hrišćanina, muškarca, da je najkrivlji za sve". (Objasnio monah Arsenije, onako usput, pričajući o "satanističkoj" rokenrol grupi iz Poljske) E bre Milanče. Otporan si ti na pljuvanje... Niti si bio neki glumac, niti neki roker, niti išta ikada, a sada kad si NIŠTA ne prestaješ da kenjaš. Mrš! Link to comment
copkillah Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 6 minutes ago, zmanic said: E bre Milanče. Otporan si ti na pljuvanje... Niti si bio neki glumac, niti neki roker, niti išta ikada, a sada kad si NIŠTA ne prestaješ da kenjaš. Mrš! Pomešao si, taj o kome ti pričaš je Ilarion 2 Link to comment
precog Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Frajer ima dobar freestyling, slobodne asocijacije, zahvata siroko. Udri po zenama, pa muceni beli hriscani koji najebavaju zbog tih satanistkinja, jadni iako nisu pravoslavni, ali su zapravo i oni kurve jer su rasisti i antisemiti zadojeni sotonom, mrze crnce i jevreje i lazni su cionisti. Na youtubetu razotkriva demone, a heroin los i nikakav. 2 Link to comment
I*m with the pilots Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 2 hours ago, klimt said: da se napada na belog muškarca, da je najkrivlji za sve". Imamo neke slične misli na forumu though 1 Link to comment
beatakeshi Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Kakva kaša od mozga Link to comment
foto Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 ilarion/rastko i ovaj su nebo i zemlja. Link to comment
copkillah Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 3 minutes ago, foto said: ilarion/rastko i ovaj su nebo i zemlja. Pa to sam i ja rekao Link to comment
foto Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 izvini, ispravio sam reakciju Link to comment
copkillah Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 ma sve kul, ne smeta reakcija, nego da ne bude zabune Link to comment
precog Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 12 hours ago, precog said: Frajer ima dobar freestyling, slobodne asocijacije, zahvata siroko. Udri po zenama, pa muceni beli hriscani koji najebavaju zbog tih satanistkinja, jadni iako nisu pravoslavni, ali su zapravo i oni kurve jer su rasisti i antisemiti zadojeni sotonom, mrze crnce i jevreje i lazni su cionisti. Na youtubetu razotkriva demone, a heroin los i nikakav. a ceo video je inspirisao poljski crni mjetal bjend (to su oni satanisti sto kade djavolu, a debeli toni adams ih slusa - ne doticni bend no vrstu). i tako ja slusam ovog raspalog popa i prokrastiniram umesto da jebeno zavrsavam stvari na poslu koje mi se roje, Link to comment
Sammael Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 8 hours ago, precog said: a ceo video je inspirisao poljski crni mjetal bjend (to su oni satanisti sto kade djavolu, a debeli toni adams ih slusa - ne doticni bend no vrstu). i tako ja slusam ovog raspalog popa i prokrastiniram umesto da jebeno zavrsavam stvari na poslu koje mi se roje, Nemoj da te stigne Ded Lajn. 1 Link to comment
dragance Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 On 13.11.2023. at 22:32, zmanic said: E bre Milanče. Otporan si ti na pljuvanje... Niti si bio neki glumac, niti neki roker, niti išta ikada, a sada kad si NIŠTA ne prestaješ da kenjaš. Mrš! Ilarion je dobar čovek, nema uopšte dodira sa ovim eks narkosom. 1 Link to comment
Djuro Posted May 22 Share Posted May 22 (edited) 3 godine i … nista. https://www.instagram.com/reel/C7PZopUqQDb Edited May 22 by Djuro 6 Link to comment
Recommended Posts