Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Miroslav Aleksić - silovanja i seksualni napadi

Featured Replies

Je l' privilegovani vozac iz srednje klase taj belac? 

• Replies 1.3k
  • Views 228.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čitam zbog nekog stručnog kursa ponovo Trauma and Recover od Judith Herman, profesorke psihijatrije i autoriteta u oblasti istraživanja posttraumatskih poremećaja. Ovo bi nažalist moglo da ide kao man

• nautilus
    nautilus

To nije advokatura, to je mučenje sa ciljem da se žrtva smoždi i da odustane. Nema tu prava, nema advokatskog umeća, zanata, samo gola verbalna sila.   Na niskim je granama ova struka.

• 3 godine i … nista.   https://www.instagram.com/reel/C7PZopUqQDb      

Posted Images

44 minutes ago, klimt said:

"Mučeni" Aleksić, "u suštini ok čovek", ali agenda je "da se napada na belog hrišćanina, muškarca, da je najkrivlji za sve".

(Objasnio monah Arsenije, onako usput, pričajući o "satanističkoj" rokenrol grupi iz Poljske)

E bre Milanče. Otporan si ti na pljuvanje... Niti si bio neki glumac, niti neki roker, niti išta ikada, a sada kad si NIŠTA ne prestaješ da kenjaš.

Mrš!

6 minutes ago, zmanic said:

E bre Milanče. Otporan si ti na pljuvanje... Niti si bio neki glumac, niti neki roker, niti išta ikada, a sada kad si NIŠTA ne prestaješ da kenjaš.

Mrš!

Pomešao si, taj o kome ti pričaš je Ilarion

Vrlo važno - isti.

Frajer ima dobar freestyling, slobodne asocijacije, zahvata siroko. Udri po zenama, pa muceni beli hriscani koji najebavaju zbog tih satanistkinja, jadni iako nisu pravoslavni, ali su zapravo i oni kurve jer su rasisti i antisemiti zadojeni sotonom, mrze crnce i jevreje i lazni su cionisti. Na youtubetu razotkriva demone, a heroin los i nikakav.

2 hours ago, klimt said:

da se napada na belog  muškarca, da je najkrivlji za sve".

Imamo neke slične misli na forumu though

Kakva kaša od mozga:hail:

ilarion/rastko i ovaj su nebo i zemlja.

3 minutes ago, foto said:

ilarion/rastko i ovaj su nebo i zemlja.

Pa to sam i ja rekao 

izvini, ispravio sam reakciju

ma sve kul, ne smeta reakcija, nego da ne bude zabune :)

12 hours ago, precog said:

Frajer ima dobar freestyling, slobodne asocijacije, zahvata siroko. Udri po zenama, pa muceni beli hriscani koji najebavaju zbog tih satanistkinja, jadni iako nisu pravoslavni, ali su zapravo i oni kurve jer su rasisti i antisemiti zadojeni sotonom, mrze crnce i jevreje i lazni su cionisti. Na youtubetu razotkriva demone, a heroin los i nikakav.

a ceo video je inspirisao poljski crni mjetal bjend (to su oni satanisti sto kade djavolu, a debeli toni adams ih slusa - ne doticni bend no vrstu). i tako ja slusam ovog raspalog popa i prokrastiniram umesto da jebeno zavrsavam stvari na poslu koje mi se roje,

8 hours ago, precog said:

a ceo video je inspirisao poljski crni mjetal bjend (to su oni satanisti sto kade djavolu, a debeli toni adams ih slusa - ne doticni bend no vrstu). i tako ja slusam ovog raspalog popa i prokrastiniram umesto da jebeno zavrsavam stvari na poslu koje mi se roje,

Nemoj da te stigne Ded Lajn.

On 13.11.2023. at 22:32, zmanic said:

Mrš!

Ilarion je dobar čovek, nema uopšte dodira sa ovim eks narkosom.

• 6 months later...