vememah Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Ma budalaštine. Aleksić na 1:28: Quote u dramskom studiju
Frank Pembleton Posted May 12, 2021 Author Posted May 12, 2021 Ma to se sad oni "vade"...A ta priča zapravo otkriva tu "spregu". .... Shiit has hit the fan!
msv Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Quote САОПШТЕЊЕ ФАКУЛТЕТА ДРАМСКИХ УМЕТНОСТИ После иступа у јавности професорке ФДУ Биљане Машић, поводом судског процеса који је у току, ограђујемо се од изјава везаних за наставу, студенте и професоре ФДУ-а. Име и делатност нашег факултета не могу бити интерпретирани у корист једне стране у процесу, посебно због чињенице да су у њега укључени и наши студенти.
msv Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 2 Aleksićeve "učenice" ga upravo brane kod Ksendže na TV Vesti.
mareeee Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Pre neki dan su na happy TV bila 3 Mikina učenika od toga dve devojke i svi su ga branili. Govorili su da nema govora o silovanju i da je Mika dobar pedagog. Nekoliko poznatih glumaca ga je isto branilo ovih dana. Znači Mika je u ofanzivi !
April Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Tu negde počinje bizaran deo, kako se postaje glumac u Srbiji. Ništa Dadov, amaterska pozorišta, počeci u provinciji, prirodna selekcija.Kad to uporedim sa glumačkim počecima Bekima Fehmiua i njegovom generacijom, baš je ružan osećaj.Mislim, nije da se to nije znalo, niti da je novo, slično je i u drugim profesijama, samo ovde su talenti vidljiviji. Sent from fav toy 4
SNARC Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 13 minutes ago, April said: Tu negde počinje bizaran deo, kako se postaje glumac u Srbiji. Ništa Dadov, amaterska pozorišta, počeci u provinciji, prirodna selekcija. Kad to uporedim sa glumačkim počecima Bekima Fehmiua i njegovom generacijom, baš je ružan osećaj. Mislim, nije da se to nije znalo, niti da je novo, slično je i u drugim profesijama, samo ovde su talenti vidljiviji. Sent from fav toy Vidi kako se kod nas ulazi u..recimo..diplomatiju. A mozes i kako se postaje lekar ili profesor...zavrsis ti neku skolu ali je bitnije mnogo kako si povezan...jos ako ti se matori ili keva bave time..ma preko noci budes pevac ili glumac. Usli smo u sistem kaste bez otpora, drage volje. 1
radisa Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 35 minutes ago, SNARC said: Vidi kako se kod nas ulazi u..recimo..diplomatiju. A mozes i kako se postaje lekar ili profesor...zavrsis ti neku skolu ali je bitnije mnogo kako si povezan...jos ako ti se matori ili keva bave time..ma preko noci budes pevac ili glumac. Usli smo u sistem kaste bez otpora, drage volje. Pa pricali smo svojevremeno o vertikalnoj pokretljivosti koja je skoro nestala... Sad će polako i horizontalna pokretljivost da umre, pa cemo kao u srednjem veku, sin kovača mora biti kovač, sin poslastičara poslastičar... 3
Moonwalker Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 (edited) Pa bukvalno neofeudalizam. Kao u vreme pre Matije Gubca, ali polako kao ona kuvana zaba. Edited May 16, 2021 by Moonwalker 3
bradilko Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 (edited) treba prosiriti optuznicu i na njegovu suprugu. nemoguce da je ona seljacina sama ovo smislila i cuvala u tajnosti tolike godine. ovo je slozena i razradjivana shema dugo godina kao kod one jagodinske veprine sa tim sto je on isao samo na sirovi politicki uticaj dok su ovo dvoje monstruma morali vise da se potrude. na zalost ishod sudjenja ce zavisiti samo od javnog mnenja i dodvoravanju istom od strane sns krimosa Edited May 16, 2021 by bradilko 5
Moonwalker Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 (edited) Glavna je fora sto oni (ta ne-skola) nisu kao nista u pravnom obliku, odgovornost jelte nikakva. Drustvo sa nikakvom odgovornoscu. I onda je prica odspinovana na zanemarenu decu bogatih roditelja koji su ih uvalili kod ovih iz snobizma i da se ne saplicu o njih. Da su siromasni bilo bi opet zapusteni na drugi nacin. Svako moze da se bavi cime hoce, da uvaljuje robu i usluge bez kontrole. Ako se nesto desi ko ih sisa jerbo nisu uradili due diligence na svoju ruku. Tako ce na kraju biti za svu robu i usluge. Pa ko prezivi. Na kraju je naravoucenije, ne verovati nikom pre nego mu/joj prepustis nekog svog. Jer ih kao ni tebe zapravo nista ne stiti. Edited May 16, 2021 by Moonwalker 4 1
klimt Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 DOK ANĐELI SILUJU Ovako je Mika Aleksić uvodio 13-godišnje devojčice u svoj izopačeni svet seksa: Svedokinja T. S. ispričala policiji sve što je čula i videla! https://www.blic.rs/vesti/hronika/dok-andjeli-siluju-ovako-je-mika-aleksic-uvodio-13-godisnje-devojcice-u-svoj/pq8x1k3
Frank Pembleton Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 DOK ANĐELI SILUJU Ovako je Mika Aleksić uvodio 13-godišnje devojčice u svoj izopačeni svet seksa: Svedokinja T. S. ispričala policiji sve što je čula i videla! https://www.blic.rs/vesti/hronika/dok-andjeli-siluju-ovako-je-mika-aleksic-uvodio-13-godisnje-devojcice-u-svoj/pq8x1k3 Ajde pravnici/advokati....Jel ovo "curenje informacija"?Jel kažnjivo, ako je zatvoreno za javnost suđenje? .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Ajde pravnici/advokati....Jel ovo "curenje informacija"?Jel kažnjivo, ako je zatvoreno za javnost suđenje? .... Shiit has hit the fan! mislish u smislu da curi direktno od svedoka, ili da curi iz drzave a blic organizuje podatke u formu intervjua svedoka blicu (shto ne bi bilo prvi put) da bi delovalo autentichno?sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 mislish u smislu da curi direktno od svedoka, ili da curi iz drzave a blic organizuje podatke u formu intervjua svedoka blicu (shto ne bi bilo prvi put) da bi delovalo autentichno?sent from bubamotoNemam pojma, ja mislim da curi iz države.Mada mislim da i novinar ako mu svedok/oštećeni/ njegov advokat ponude informacije mislim da bi bilo ok da kaže:To su informacije koje ne bibtrebalo objavljivati.Znam, naivan sam... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts