morgana Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 ako moze ana bekuta, moze i andrej vala. tj vladimir.
gospa buba Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 ma moze, samo shto se on iz jovana jovanovica preimenovao u petra petrovica, random obichno u random obichno. mora da je imao neki fensi razlog, koji sad ovaj frenk nece da nam kaze iz inata.sent from bubamoto
halloween Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 (edited) Šta se priča po čaršiji, ko je najbolji za upis za FDU? Je l' taj? E kod njega obavezno, a on im još doda gas- ne, ne u moju školu ne može ko hoće, nego koga ja odaberem. Pa se tresu da l' će dete da im bude primljeno. Inače "škola" je registrovana kao doo, MB 17567039, pretežna delatnost- proizvodnja kinematrografskih dela, audio- vizuelnih sadržaja i tv programa. Nikakva edukacija se ne pominje. Edited January 17, 2021 by halloween 1 1
Frank Pembleton Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Dakle "stari" Happy u Beograđanci što je bio...Menadžment je došao na genijalnu ideju da svi koji se "slikaju" moraju imati "umetnička imena" koja su u vlasništvu te televizije, i kad i ako oni pređu na drugu TV ne mogo poneti i "ime".Briljantna ideja! .... Shiit has hit the fan! 1
Hamlet Strašni Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Dakle "stari" Happy u Beograđanci što je bio... Menadžment je došao na genijalnu ideju da svi koji se "slikaju" moraju imati "umetnička imena" koja su u vlasništvu te televizije, i kad i ako oni pređu na drugu TV ne mogo poneti i "ime". Briljantna ideja! .... Shiit has hit the fan! Tara Karaman? Meni to uvek imalo neku malo jadnu potcenjivačku notu. Ono kao svi se penjali na nju...
InvisibleLight Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 32 minutes ago, Frank Pembleton said: Dakle "stari" Happy u Beograđanci što je bio... Menadžment je došao na genijalnu ideju da svi koji se "slikaju" moraju imati "umetnička imena" koja su u vlasništvu te televizije, i kad i ako oni pređu na drugu TV ne mogo poneti i "ime". Briljantna ideja! .... Shiit has hit the fan! Zar to nije bila tv kosava Secsm se tare karaman, i njenog prethodnog imena, iz gimnazije Dakle direktiva nije glamurajzink ko kod zane poliakov
pt 2.0 Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 1 hour ago, Ayatollah said: dok je scenaristički kvalitet tih dijaloga na nivou Siniše Pavića. gospode bože!
Miki_belavista Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 49 minutes ago, halloween said: Šta se priča po čaršiji, ko je najbolji za upis za FDU? Je l' taj? E kod njega obavezno, a on im još doda gas- ne, ne u moju školu ne može ko hoće, nego koga ja odaberem. Pa se tresu da l' će dete da im bude primljeno. Inače "škola" je registrovana kao doo, MB 17567039, pretežna delatnost- proizvodnja kinematrografskih dela, audio- vizuelnih sadržaja i tv programa. Nikakva edukacija se ne pominje. Postoje klanovi na FDU-u,Mika ja sigurno povezan sa tom ekipom! Nista se ne desava slucajno.
Fakundo Sava Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 49 minutes ago, Frank Pembleton said: Dakle "stari" Happy u Beograđanci što je bio... Menadžment je došao na genijalnu ideju da svi koji se "slikaju" moraju imati "umetnička imena" koja su u vlasništvu te televizije, i kad i ako oni pređu na drugu TV ne mogo poneti i "ime". Briljantna ideja! .... Shiit has hit the fan! VV je uzeo novine video sliku Andreja Ševčenka i ajd mož da prođe .A Maričić prezime po babine linije. Pričao je to po emisijama
Frank Pembleton Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Zar to nije bila tv kosava Secsm se tare karaman, i njenog prethodnog imena, iz gimnazije Dakle direktiva nije glamurajzink ko kod zane poliakovJeste. .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 svashta bash evo bilo i na rts dnevniku. govorio tihomir stanic.sent from bubamoto
gagilija Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 dss ipak, djilas da odahne https://nova.rs/vesti/hronika/gorica-mojovic-o-aleksicu-glumice-su-se-zalile-na-njega/
InvisibleLight Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Jos o filmadzijskim siledzijstvima Ovo je horor sve.. 1 1
morgana Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 (edited) cujes njega dubinskog psihoterapeuta. pfuj. dodatno, strahovito mi ide na nerve mistifikacija umjetnosti i umjetnika. Edited January 17, 2021 by morgana 5
Recommended Posts