Popular Post Leia Posted March 24, 2021 Popular Post Posted March 24, 2021 40 minutes ago, chandra said: Pa to. A i ako su do mene dosle razne price o Lecicevom ponasanju prema devojcicama u poslednje dve decenije, a nemam nikakve veze sa esnafom, onda su sigurno i sve kolege oko njega to znale i primecivale. Potpuno razumem sto joj je prekipelo. A sto joj nije prekipelo ranije, to je druga prica - kapiram da kad si unutra, u tom svetu gde je takvo ponasanje uobicajeno, da je tesko da podignes glas protiv kolege, posebno ako je to neko "slavan" i "mocan", a znajuci da se i drugi "slavni" i "mocni" slicno ponasaju. Koliko sam uspela da pohvatam tokom svoje ne previse duge karijere kostimografkinje u Srbiji, ti nasi glumci “slavni mocnici” su uglavnom neki polu-alkosi, polu-socijalni slucajevi sa ego tripovima nesagledivih razmera. Posto im je taj “boemski charm” jedini kapital, onda se to rabi do iznemoglosti pa gde prodje - prodje. A da nije prolazilo ne bi ni izgradili “reputacije”, naravno da je bilo ihahaj i zena kojima je veoma imponovala paznja nekog “ultra-jebaca”, tako da... Sve je to skupa jedna patoloska atmosfera iz koje se najbolje samo skloniti. 15
Friend Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Ajd kratko i za one koji nisu okusili ili smatraju samo iz medija: Glumacki svet i sve sto ide uz tu bransu (rezija, kostim, scena, televizija, mediji, produkcije, casopisi itede) je zargonski receno - zesca patologija za normalan svet. Neko tamo ostane jer se uklopi sto prirodno sto navikom. A nekome se u tom sudaru srusi ceo svet i progovori tek godinama posle. 1
Frank Pembleton Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Koliko sam uspela da pohvatam tokom svoje ne previse duge karijere kostimografkinje u Srbiji, ti nasi glumci “slavni mocnici” su uglavnom neki polu-alkosi, polu-socijalni slucajevi sa ego tripovima nesagledivih razmera. Posto im je taj “boemski charm” jedini kapital, onda se to rabi do iznemoglosti pa gde prodje - prodje. A da nije prolazilo ne bi ni izgradili “reputacije”, naravno da je bilo ihahaj i zena kojima je veoma imponovala paznja nekog “ultra-jebaca”, tako da... Sve je to skupa jedna patoloska atmosfera iz koje se najbolje samo skloniti. Onako baš svi glumci, koje si tokom kratke karijere upoznala i "skenirala". .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 (edited) 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Onako baš svi glumci, koje si tokom kratke karijere upoznala i "skenirala". .... Shiit has hit the fan! neki matorci, 50+ su stvarno skeri. ali kad nisi u oblasti ne sekirash se. Edited March 24, 2021 by gospa buba
Leia Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 2 minutes ago, Friend said: Ajd kratko i za one koji nisu okusili ili smatraju samo iz medija: Glumacki svet i sve sto ide uz tu bransu (rezija, kostim, scena, televizija, mediji, produkcije, casopisi itede) je zargonski receno - zesca patologija za normalan svet. Neko tamo ostane jer se uklopi sto prirodno sto navikom. A nekome se u tom sudaru srusi ceo svet i progovori tek godinama posle. Meni se nije srusio ceo svet nego sam se smorila od budala, i pobegla u modnu industriju gde em su bolje pare em nema jednog strejt muskarca pa samim tim ni problema ove vrste. @Frank Pembleton Jeste Sherlock pogodio si, generalizujem na osnovu sebi dostupnog uzorka. Pametnome dosta
Frank Pembleton Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 neki matorci, 50+ su stvarno skeri. ali kad nisi u oblasti ne sekirash se.Svi matorci su skeri. Ne samo glumci. [emoji6].... Shiit has hit the fan! 2 1
Frank Pembleton Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Meni se nije srusio ceo svet nego sam se smorila od budala, i pobegla u modnu industriju gde em su bolje pare em nema jednog strejt muskarca pa samim tim ni problema ove vrste. [mention=295]Frank Pembleton[/mention] Jeste Sherlock pogodio si, generalizujem na osnovu sebi dostupnog uzorka. Pametnome dosta Naravno da generalizuješ. .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 9 minutes ago, Friend said: Ajd kratko i za one koji nisu okusili ili smatraju samo iz medija: Glumacki svet i sve sto ide uz tu bransu (rezija, kostim, scena, televizija, mediji, produkcije, casopisi itede) je zargonski receno - zesca patologija za normalan svet. Neko tamo ostane jer se uklopi sto prirodno sto navikom. A nekome se u tom sudaru srusi ceo svet i progovori tek godinama posle. kakva generalizacija
Leia Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Just now, Frank Pembleton said: Naravno da generalizuješ. .... Shiit has hit the fan! A cuj, sto rece neki mudrac iz Krejzi staba - ko umre njemu je smrtnost 100% Tako i ja u ovom slucaju 2
Moonwalker Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 (edited) 21 minutes ago, Friend said: Ajd kratko i za one koji nisu okusili ili smatraju samo iz medija: Glumacki svet i sve sto ide uz tu bransu (rezija, kostim, scena, televizija, mediji, produkcije, casopisi itede) je zargonski receno - zesca patologija za normalan svet. Neko tamo ostane jer se uklopi sto prirodno sto navikom. A nekome se u tom sudaru srusi ceo svet i progovori tek godinama posle. Nema to veze sa tom industrijom nego su ljudi iz medija, glume itd po prirodi posla izlozeniji, pa brze dodju u prime time vesti. To je drustveni problem, koji samo po sebi samo pravo ne moze da resi, ili da dovede u prihvatljive mere za vreme u kome zivimo, pa da samo pravnika skoluje . Pravo primenjuje u praksi ono sto mu drzava definise u parlamentu kroz politiku tj narod poruci. Sta je Jutka? Medijski, umetnik radnik iz Brusa. Edited March 24, 2021 by Moonwalker 1
pacey defender Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 54 minutes ago, Moonwalker said: Skoro videh ovo pa se upitah da li je i ovaj gospodin deo pravnog sistema od koga ocekujemo resenja u osetljivim situacijama Ooops, izgleda da jeste. Leto gospodnje 2021. https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/sudija-neprimerenom-izjavom-zasenio-sudenje-za-tesko-ubistvo-savremene-zene-nemaju/r9khm5f druagacije razumem citiranu izjavu kada procitam odlomak iz citirane vesti. jesam li jedini? 8
Leia Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Svi matorci su skeri. Ne samo glumci. .... Shiit has hit the fan! Ovi sto nemaju prebijene pare u dzepu a furaju se da su mocnici su definitivno nekoliko nivoa iznad
Moonwalker Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 (edited) 3 minutes ago, pacey defender said: druagacije razumem citiranu izjavu kada procitam odlomak iz citirane vesti. jesam li jedini? Moze biti. Bolje da moje razumevanje nije ispravno. U svakom slucaju ne bas srecna formulacija Edited March 24, 2021 by Moonwalker
Friend Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 (edited) 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakva generalizacija Sistem vrednosti je tamo pomeren u odnosu na ostalo. Generalizacije sluze da oslikaju generalno stanje, a da ima i dragulja - ima, i njih moze svako normalan da prepozna. Edited March 24, 2021 by Friend 1
mackenzie Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 2 hours ago, mirjam said: Karanovicka je radila neke filmove o silovanim zenama u Bosni ako se dobro secam, nisam gledala, ali sam je uvek dozivljavala kao feministkinju. Po toj liniji mislim da je dosledna. Ne pratim sta je skoro radila i bila mi je uglavnom manje simpaticna da se tako izrazim ... priča se za Karanovićku po twitteru da je ranije napastvovala mlađe kolege na FDU 1
Recommended Posts