Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Ajd kratko i za one koji nisu okusili ili smatraju samo iz medija:

Glumacki svet i sve sto ide uz tu bransu (rezija, kostim, scena, televizija, mediji, produkcije, casopisi itede) je zargonski receno - zesca patologija za normalan svet.

Neko tamo ostane jer se uklopi sto prirodno sto navikom. A nekome se u tom sudaru srusi ceo svet i progovori tek godinama posle.

• +1 1
Posted

Koliko sam uspela da pohvatam tokom svoje ne previse duge karijere kostimografkinje u Srbiji, ti nasi glumci “slavni mocnici” su uglavnom neki polu-alkosi, polu-socijalni slucajevi sa ego tripovima nesagledivih razmera. Posto im je taj “boemski charm” jedini kapital, onda se to rabi do iznemoglosti pa gde prodje - prodje. A da nije prolazilo ne bi ni izgradili “reputacije”, naravno da je bilo ihahaj i zena kojima je veoma imponovala paznja nekog “ultra-jebaca”, tako da... Sve je to skupa jedna patoloska atmosfera iz koje se najbolje samo skloniti.

Onako baš svi glumci, koje si tokom kratke karijere upoznala i "skenirala".

.... Shiit has hit the fan!

Posted (edited)
6 minutes ago, Frank Pembleton said:

Onako baš svi glumci, koje si tokom kratke karijere upoznala i "skenirala".

neki matorci, 50+ su stvarno skeri. ali kad nisi u oblasti ne sekirash se.

Edited by gospa buba
Posted
2 minutes ago, Friend said:

Glumacki svet i sve sto ide uz tu bransu (rezija, kostim, scena, televizija, mediji, produkcije, casopisi itede) je zargonski receno - zesca patologija za normalan svet.

Neko tamo ostane jer se uklopi sto prirodno sto navikom. A nekome se u tom sudaru srusi ceo svet i progovori tek godinama posle.

Meni se nije srusio ceo svet nego sam se smorila od budala, i pobegla u modnu industriju gde em su bolje pare em nema jednog strejt muskarca pa samim tim ni problema ove vrste.

@Frank Pembleton Jeste Sherlock pogodio si, generalizujem na osnovu sebi dostupnog uzorka. Pametnome dosta :fantom:

Posted
neki matorci, 50+ su stvarno skeri. ali kad nisi u oblasti ne sekirash se.
Svi matorci su skeri. Ne samo glumci. [emoji6]

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Meni se nije srusio ceo svet nego sam se smorila od budala, i pobegla u modnu industriju gde em su bolje pare em nema jednog strejt muskarca pa samim tim ni problema ove vrste.

[mention=295]Frank Pembleton[/mention] Jeste Sherlock pogodio si, generalizujem na osnovu sebi dostupnog uzorka. Pametnome dosta :fantom:
Naravno da generalizuješ.

Posted
9 minutes ago, Friend said:

kakva generalizacija

:isuse:

Posted
Just now, Frank Pembleton said:

Naravno da generalizuješ.

A cuj, sto rece neki mudrac iz Krejzi staba - ko umre njemu je smrtnost 100%

Tako i ja u ovom slucaju :fantom:

• Haha 2
Posted (edited)
21 minutes ago, Friend said:

Nema to veze sa tom industrijom nego su ljudi iz medija, glume itd po prirodi posla izlozeniji, pa brze dodju u prime time vesti. To je drustveni problem, koji samo po sebi samo pravo ne moze da resi, ili da dovede u prihvatljive mere za vreme u kome zivimo, pa da samo pravnika skoluje . Pravo primenjuje u praksi ono sto mu drzava definise u parlamentu kroz  politiku tj narod poruci.

Sta je Jutka? Medijski, umetnik radnik iz Brusa.

Edited by Moonwalker
  • +1 1
Posted
54 minutes ago, Moonwalker said:

spacer.png

Skoro videh ovo pa se upitah da li je i ovaj gospodin deo pravnog sistema od koga ocekujemo resenja u osetljivim situacijama

Ooops, izgleda da jeste. Leto gospodnje 2021. 

https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/sudija-neprimerenom-izjavom-zasenio-sudenje-za-tesko-ubistvo-savremene-zene-nemaju/r9khm5f

druagacije razumem citiranu izjavu kada procitam odlomak iz citirane vesti. jesam li jedini?

• +1 8
Posted
4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Svi matorci su skeri. Ne samo glumci. emoji6.png

Ovi sto nemaju prebijene pare u dzepu a furaju se da su mocnici su definitivno nekoliko nivoa iznad :D

Posted (edited)
3 minutes ago, pacey defender said:

druagacije razumem citiranu izjavu kada procitam odlomak iz citirane vesti. jesam li jedini?

Moze biti. Bolje da moje razumevanje nije ispravno. U svakom slucaju ne bas srecna formulacija

Edited by Moonwalker
Posted (edited)
18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kakva generalizacija

:isuse:

Sistem vrednosti je tamo pomeren u odnosu na ostalo. Generalizacije sluze da oslikaju generalno stanje, a da ima i dragulja - ima, i njih moze svako normalan da prepozna.

Edited by Friend
  • +1 1
Posted
2 hours ago, mirjam said:

Karanovicka je radila neke filmove o silovanim zenama u Bosni ako se dobro secam, nisam gledala, ali sam je uvek dozivljavala kao feministkinju. Po toj liniji mislim da je dosledna. Ne pratim sta je skoro radila i bila mi je uglavnom manje simpaticna da se tako izrazim ... 

priča se za Karanovićku po twitteru da je ranije napastvovala mlađe kolege na FDU 

• +1 1