Jump to content
IGNORED

Voće

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

sve je to lepo al meni se jedu dudinje, bele i slatke, i ogrozd i oskoruše :sad:

• +1 1
Posted

meni dajte gloga, trnjina i datule. 

a u pravom životu mogu pistaći, kad mi prođe ovaj fat overload. 

Posted
sve je to lepo al meni se jedu dudinje, bele i slatke, i ogrozd i oskoruše :sad:
iiiii, dud i ribizle nisam jeo 40 godina

ovo treće možda nikad

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

na dud svi u delcheva kod megatrenda ili u djindjica preko puta rajfajzena!

a glog usheceren kod kineza u radnji!

sent from bubamoto

Posted

ima i u bunaru dud, jedan kod kilera, drugi na ulasku na autoput

Posted (edited)

Imam kajsije, šljive, jabuke, kruške, maline, kupine, grožđe, višnje, marelu i dud. Od svega toga najviše volim kajsije, ali su one baš kritične svake godine, pošto ne mogu da prežive martovski mraz nikada. Prošle godine ih je bilo ~30 na pet stabala, pretprošle nismo mogli sve ni da oberemo.

Od ostalog najviše volim lubenice i breskve, ali i svo drugo koje raste kod nas rado jedem. Južno me ne radi mnogo, iako volim narandže i limun. Od banana mi često izlaze afte, kapiram da je to od hemija kojim ih kljukaju.

Edited by napadaj
Posted
29 minutes ago, renne said:

ima i u bunaru dud, jedan kod kilera, drugi na ulasku na autoput

bojim se da ću te dudove obogaćene olovom i drugim teškim metalima da preskočim. ako može da se nađe neki dud divljak koji nije zagađen takav dolazi u obzir. 

Posted

otkošćena, oderana i naseckana breskva je prihvatljiva stvar, a ja imam fobiju od samo pomisli da zagrizem breskvu i da mi se lepljivi sok sliva niz ruku i bradu. 

fani inaf, ja po ukusu nemam nemam ništa protiv ni jednog voća, al verovatno ne postoji ni jedno koje ikad krejvujem. osim možda po nekad lubenice, al to je više stvar žeđi. 

Posted (edited)

Laka voli ananas. Mislim da je na 6:51 al super je u celosti

Edited by maheem
  • Haha 2