Jump to content
IGNORED

Prosta duša slovenska

pantelia

Recommended Posts

Posted

Verovatno ne bi. Samo što je nekako sva medijska stigma pala na porodicu, a one ne smeju da se brane u fazonu "pa to bi i Đole hteo, šta hoćete".
ja ne razumem zashto se raspravljaju sa narodom. imash poslovnu politiku neku, pljuju te za to, mislim, pa shta, nemash zajednichki interes. a svakako nece narod euforichno obozavati vlasnike autorskih prava, kako to misle? :blink:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 2
Posted

Obično fanovi budu ti koji ogade ljudima bend, iako su članovi normalni likovi (vidi pod Block Out, Tool itd). Ovde se izgleda dogodio jedan ranvoa - publika digla Balaševića na nedostižni pijedestal, a Balašević to oberučke prihvatio i preneo i na porodicu. Bez veze.

• 2 weeks later...
Posted

sve je samo u lovi, tj nemogućnosti ostatka familije da pravi konzistentno istu. jbg treba računi da se plaćaju, a naviklo se na bahato. msm autor je muerte, sokoj im je pre koji dan isplatio tantijeme koje samo mogu da pretpostavim kolike su, ne verujem da su manje od 500k€(a ne bi me začudilo ni da su duplo veće)

pa gospodo prilagodite se aktuelnoj situaciji, klasični društveni paraziti što bi rekao mića tomić u nacionalnoj klasi

iskreno se nadam da će im jahanje mrtvog balaševića svaki put biti finansijski fail

• +1 5
  • Hvala 1
Posted
8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ne verujem da su manje od 500k€(a ne bi me začudilo ni da su duplo veće)

Ovo K..jesi li siguran d anije tu greskom ???

I za koji je to period, godisnji ?

Posted

Pročitah juče u Nedeljniku par Ivačkovićevih rečenica koje su mi malo podigle obrve u vezi ove knjige...a ni ona o Džoniju nije baš legla mom, idolatriji pameti, sklonom umu, Verovatno ću je uzeti i pročitati, kakogod.

Posted

U svakom slučaju, ne sme se dozvoliti da se tema o ovom intergalaktičkom talentu, kojeg je od desetina miliona dolara na računu delila činjenica da je pisao na ovom našem srpsko-hrvatskom ili hrvatsko-srpskom jeziku,  svede na priču o njegovoj gramzivoj porodici, pošto čoveku dodje da se ubije kad sve ovo čita...

U to ime...

• +1 6
Posted
31 minutes ago, Ivo Petović said:

... svede na priču o njegovoj gramzivoj porodici, pošto čoveku dodje da se ubije kad sve ovo čita...

Ima tema za to, mladunci zvezda, dosta je zabavno :D

Posted

Zapravo je vrlo, vrlo tužno.

Djordje je iskusno i pametno u jednu od svojih najlepših pesama koje govore o tom dečaku, ubacio krišom stih "ako nije kasno već"....ne znam da li ga je usralo ili je bio prorok :)

• +1 6
Posted

Pa ako razdvojiš njega od porodice, zabavićeš se :D

• +1 1
Posted

Ja sam “na pola puta”, i uopšte nisam oduševljen knjigom. Ideja o recenziji diskografije u principu nije loša ako se više baviš pesmama a manje društveno političkom situacijom. To sam mu zamerio i u Ravno do dna. Pretrčavanje preko pesama i bavljenje njima u dve tri reči mi je neozbiljno ( u 6 ujutru stvarno nemam drugu reč). 

Prvih 100 strana je posvećeno objašnjavanju kako je i zašo pisao knjigu i popisu ljudi koje je odnela korona. 

Možda sam očekivao previše a možda mi je sve već odavno poznato.

• +1 1
Posted (edited)
5 hours ago, copkillah said:

Pa ako razdvojiš njega od porodice, zabavićeš se :D

Pa upravo to. Nekad i delo od autora.

A i pesme su entiteti za sebe koje od objave dobiju svoj nezavisni zivot od autora kroz odnos publike.

Ono dole i tuzno i smesno, sta da se radi, desava se.

Edited by Moonwalker
Posted

Ivačković baš opleo po Panta rei, pogotovu po, meni dragoj, Starim.

Posted
23 hours ago, John Coltrane said:

Ivačković baš opleo po Panta rei, pogotovu po, meni dragoj, Starim.

E jbt, meni taj ceo album odličan, a Starim nije najbolja ali je odlična...

Kupio knjigu danas, čitam za vikend... Nadam se da necu popizdeti...