kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 izgleda je mrtva trka između georgija i nikole https://imgur.com/qPqIUbt
namenski Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 1 hour ago, jms_uk said: Ja do juce nisam nikad ni cuo. За Алемпија Столпника, poznatijeg kao Бандераш? Da ne bi jednog od ovih dana/meseci ucestalijih korona poziva, ono ko je, ko nije, ko ce tek nedajboze i Свети Алемпије, da zapati koronu, ne bih se ni ja setio. Da mi jedan нећак, синовац tačnije, u razgovoru ne rece 'pa danas ti slava konju jedan...'
Filozof manijak Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 I taj Alempije, danas bi na twitteru i inim mrežama bio ismejan kao poslednja budala koja džedži na nekom menhiru. A onomad - sveti čovek. O tempora, o mores!
mire Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 9 hours ago, MocaVukotic said: Wimbldon moze da bude samo djurdjevdan, najmasovniji je, ima najvise publike, pada tu negde kalendarski, blizu je, a ima i najveci nagradni fond, prase! jagnje, majka mu stara
foto Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 11 hours ago, MocaVukotic said: Wimbldon moze da bude samo djurdjevdan, najmasovniji je, ima najvise publike, pada tu negde kalendarski, blizu je, a ima i najveci nagradni fond, prase! veliko nepoznavanje slava i menija na istima. The Djurdjevdansko jagnje je nesto sto se mesecima iscekuje. toliko, da su cak i ateisti uranak namontirali za prvi maj zbog jagnjeta. prolece, mlado jagnje+ mladi lukac i sta covek vise da pozeli. jedini maler u svemu je to da ne poznajem nikoga da slavi djurdjevdan :( 1
levi Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 nije to baš tako isključivo, osim kod muslimana na onim đurđevdanima s kojima imam kontaknta, standardno je prase. konkretno Loznica je u pitanju. u boljim kućama ima i jagnje, ali nigde nema da nema prase 1
MocaVukotic Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Ja imam iskustva sa bosniom i pogranicnim delovima, prase prase i samo prase
JozoMujica Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 1 hour ago, foto said: prolece, mlado jagnje+ mladi lukac i sta covek vise da pozeli. Mlade krompiriće?
renne Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 17 minutes ago, JozoMujica said: Mlade krompiriće? ko još jede krompir naSlavi
Budja Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 10 hours ago, namenski said: За Алемпија Столпника, poznatijeg kao Бандераш? Da ne bi jednog od ovih dana/meseci ucestalijih korona poziva, ono ko je, ko nije, ko ce tek nedajboze i Свети Алемпије, da zapati koronu, ne bih se ni ja setio. Da mi jedan нећак, синовац tačnije, u razgovoru ne rece 'pa danas ti slava konju jedan...' Aj, aj, aj... Uvredi me sada. 14. septembar po Gregoriju, Sv. Simeon Stolpnik, banderas. Polovina septembra, obicno prijatno vreme, moze da se sedi napolju, sto smanjuje nervozu.
Facundo Orellana Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 22 hours ago, gospa buba said: kolko je redak alempije? mozemo bit familija sent from bubamoto Moja tazbina slavi. Nisam pre toga ni znao da postoji.
namenski Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 1 hour ago, Budja said: Aj, aj, aj... Uvredi me sada. 14. septembar po Gregoriju, Sv. Simeon Stolpnik, banderas. Polovina septembra, obicno prijatno vreme, moze da se sedi napolju, sto smanjuje nervozu. Zajebi, moj svetac je tehnicko lice banderaš... Pominje ga i Gibons po tome sam ga se i ja setio kada mi ga je sinovac onomad pomenuo... A i zimska je slava, dobro se secam, islo se kod dede u selo, sreca pa je moj matori bio zaludjenik za džipove, uvek se neki sredjivao, pa se nekako izguravalo, svi umotani do preko nosa, planina, džip bez cerade, sneg veje... Septembar, svasta... Vidi ti to malo bolje oko tvog Simeona Stolpnika...
JozoMujica Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 (edited) 12 hours ago, renne said: ko još jede krompir naSlavi Sta znam, slabo idem na slave, to jest uopste ne idem... Prijatelji ili ne slave ili slave u krugu porodice kao i ja. Nego sam van konteksta odgovorio na pitanje: Quote prolece, mlado jagnje+ mladi lukac i sta covek vise da pozeli. Edited December 25, 2020 by JozoMujica
Filozof manijak Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 11 hours ago, Facundo Orellana said: Moja tazbina slavi. Nisam pre toga ni znao da postoji. Da ti nije tazbina iz okoline poteza Novi Bečej - Kekenda?
Recommended Posts