Arkadija Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Sta radi ovaj naš? Uvežbava sve varijante, pa i da se čupa iz teških situacija.
Jumanji Posted May 28, 2021 Author Posted May 28, 2021 Nesto mu te meditacije, skupljanje energije iz prirode i ostale relax kategorije ne donose neku dobrobit, sve nervozniji, pa prakticno ni iz cega. 1
Arkadija Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Sudija Marijana Veljović!!! Šta je žena uradila od sebe
mlatko Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Ajde, možda mu je trebao ovakav malo produženi trening. Nadam se da ne igra u ponedeljakInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Reko ovaj u prenosu da Novak igra, najverovatnije, u utorak. 1
Jumanji Posted May 29, 2021 Author Posted May 29, 2021 Apsolutno ne razumem Novaka.Ako je vec odlucio da ostane i igra u Bg, pa nek igra majkovicu i nek ide vise u taj Pariz, a ne on bi da ono, al da mu ne ono... Ne ocekuje valjda da ce da se proseta bas svaku kao na treningu, odavno ne padaju u nesvest, niti skidaju gace jos u svalcionici kada je on sa druge strane mreze. Pa ni 255. Slovak [emoji849]E to Rafa nikad ne radi. Izadje istambura onog i cao, ako moze.Servis je aooo [emoji24] 1
Arkadija Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Da bre. Kada ovako kljakavo igra, bez energije i motivacije, čak i 255. na listi deluje kao da je top 10 igrač. Potpuno si u pravu, Rafa ovom liku nikada ne bi dozvolio 3 gema u meču, a ne u setu.
Arkadija Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Pa opet katastrofalnim servisima, Novak poklanja 2 brejk lopte.
Jumanji Posted May 29, 2021 Author Posted May 29, 2021 Ma ima to donekle i svojih prednosti i gen taj njegov nacin cuva i telo, Rafino je dosta istroseno, ali ovaj nas psihicki se ubi svaki put.Posle prvog meca i 235. Nemca rekao kako je psihicki istrosen. Pa jok i nece biti.
Arkadija Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 (edited) Ne znam šta tačno ima da čuva u finalu pred svojom publikom, Ako to nije u stanju da ga motiviše da odigra meč u kome ne poklanja brejkove kao rođendanske pokone, stvarno onda ne znam šta..... Edited May 29, 2021 by Arkadija
mlatko Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 "Idemo na titulu na Roland Garrosu!"Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted May 29, 2021 Author Posted May 29, 2021 Ne znam šta tačno ima da čuva u finalu pred svojom publikom, Ako to nije u stanju da ga motiviše da odigra meč u kome ne poklanja brejkove kao rođendanske pokone, stvarno onda ne znam šta.....Pa takav mu je stil, poslednjuh godina bas uocljiv, pazi logika i nije besmislena kada igra protiv 255. na svetu, pa po svim parametrima i teorijama on mora da padne kad-tad i da pocne da gresi, ma koliko igrao mec zivota. A Novak hoce posto-poto trening, evo i sam rece da je u mislima na RG sto je sigurno tako, u utorak je vec na terenu.Da vidimo i tu titulu [emoji854]
Recommended Posts