Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Sta radi ovaj naš?  Uvežbava sve varijante, pa i da se čupa iz teških situacija.

Posted

Nesto mu te meditacije, skupljanje energije iz prirode i ostale relax kategorije ne donose neku dobrobit, sve nervozniji, pa prakticno ni iz cega.

• +1 1
Posted

Sudija Marijana Veljović!!! Šta je žena uradila od sebe :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Posted

Ajde, možda mu je trebao ovakav malo produženi trening. Nadam se da ne igra u ponedeljak

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Reko ovaj u prenosu da Novak igra, najverovatnije, u utorak.

• +1 1
Posted

Apsolutno ne razumem Novaka.
Ako je vec odlucio da ostane i igra u Bg, pa nek igra majkovicu i nek ide vise u taj Pariz, a ne on bi da ono, al da mu ne ono...
Ne ocekuje valjda da ce da se proseta bas svaku kao na treningu, odavno ne padaju u nesvest, niti skidaju gace jos u svalcionici kada je on sa druge strane mreze. Pa ni 255. Slovak [emoji849]
E to Rafa nikad ne radi. Izadje istambura onog i cao, ako moze.

Servis je aooo [emoji24]

• +1 1
Posted

Da bre. Kada ovako kljakavo igra, bez energije i motivacije, čak i 255. na listi deluje kao da je top 10 igrač. Potpuno si u pravu, Rafa ovom liku nikada ne bi dozvolio 3 gema u meču, a ne u setu.

Posted

Pa opet katastrofalnim servisima, Novak poklanja 2 brejk lopte. 

Posted

Ma ima to donekle i svojih prednosti i gen taj njegov nacin cuva i telo, Rafino je dosta istroseno, ali ovaj nas psihicki se ubi svaki put.
Posle prvog meca i 235. Nemca rekao kako je psihicki istrosen. Pa jok i nece biti.

Posted (edited)

Ne znam šta tačno ima da čuva u finalu pred svojom publikom, Ako to nije u stanju da ga motiviše da odigra meč u kome ne poklanja brejkove kao rođendanske pokone, stvarno onda ne znam šta.....

Edited by Arkadija
Posted

"Idemo na titulu na Roland Garrosu!"

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Ne znam šta tačno ima da čuva u finalu pred svojom publikom, Ako to nije u stanju da ga motiviše da odigra meč u kome ne poklanja brejkove kao rođendanske pokone, stvarno onda ne znam šta.....
Pa takav mu je stil, poslednjuh godina bas uocljiv, pazi logika i nije besmislena kada igra protiv 255. na svetu, pa po svim parametrima i teorijama on mora da padne kad-tad i da pocne da gresi, ma koliko igrao mec zivota. A Novak hoce posto-poto trening, evo i sam rece da je u mislima na RG sto je sigurno tako, u utorak je vec na terenu.

Da vidimo i tu titulu [emoji854]